Sonuç

Doga4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
185
11
13
Akıntı, kaşıntı ve batma şikayetimden dolayı kültür testi verdim 4 ay önce smear ve hpv verdiğim için doktor ona gerek duymadı. Bende vajinusmus oluğu için kültür testini spekulumsuz verebildim. sonuçlarım çıkmış hiçbirine saptanmamış randevuma daha 10 gün var gitmeden önce merak ediyorum test mi yanlış sonuç verdi acaba

Akıntı, kaşıntı ve batma şikayetimden dolayı kültür testi verdim 4 ay önce smear ve hpv verdiğim için doktor ona gerek duymadı. Bende vajinusmus oluğu için kültür testini spekulumsuz verebildim. sonuçlarım çıkmış hiçbirine saptanmamış randevuma daha 10 gün var gitmeden önce merak ediyorum test mi yanlış sonuç verdi acaba
Yok ya test genelde yanlış sonuç vermez aslında ama yine de doktorun daha aydınlatır seni

Smear testin kaç günde çıktı canım

Hiçbir antibiyotik yazmadı ya valla temiz dedi gönderdi o sıra beni :( parça alması iltihapla birlikte akıntıyı da artırır mı
Endoservisit iltihap google yaz bilgiler var.

Ben bir kere smear testi sonucunca değidik şeyler yazıyordu. Doktor temiz sonuç demişti bende ama neler yazıyor dediğimde önemli değil onlar demişti.

Fakat sizde kronik endoservisit yazıyor diyorsunuz. Başka bi doktora gidip eger bu ilerlerse tüplerini bozar doğal yoll gebe kalamazsın.

Back
X