Sonuca bakabilir misiniz 😇

Misbistro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
58
27
38
29
IMG_20200528_083323.webp
Merhabalar regl günüm 25 mayisti bazı şüphelerimden dolayı kan verdim ve 45.73 çıktı. 3 gün sonra yani bu sabah tekrar kan verdim ve 196.66 çıktı. Doktora 5 Haziran'da gitmeyi planlıyorum. Onun öncesinde artışı tecrübeli hanımlar degerlendirirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler 😍🎀😇🐣

Eki Görüntüle 2640753 Merhabalar regl günüm 25 mayisti bazı şüphelerimden dolayı kan verdim ve 45.73 çıktı. 3 gün sonra yani bu sabah tekrar kan verdim ve 196.66 çıktı. Doktora 5 Haziran'da gitmeyi planlıyorum. Onun öncesinde artışı tecrübeli hanımlar degerlendirirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler 😍🎀😇🐣
Sağ taraftaki 1-2 hafta yazan değerler falan var ya ordaki sayılar arası denk gelen sonucundaki sayıya bakman yeterli. Konu açmana gerek bile yoktu ama ne diyelim gösteresin geldi zahar.

Sağ taraftaki 1-2 hafta yazan değerler falan var ya ordaki sayılar arası denk gelen sonucundaki sayıya bakman yeterli. Konu açmana gerek bile yoktu ama ne diyelim gösteresin geldi zahar.
Onun bende farkındayım artışı yorumlamalarını istedim sadece ailemide doktordan önce umutlandirmak istemiyorum oturup bunları konusabilcegim biri yok o yüzden konu açtım teşekkür ediyorum yinede 🙏🏻

Onun bende farkındayım artışı yorumlamalarını istedim sadece ailemide doktordan önce umutlandirmak istemiyorum oturup bunları konusabilcegim biri yok o yüzden konu açtım teşekkür ediyorum yinede 🙏🏻
25in üzeri gebelik var demek en garanti şeklindeki sayı olarak. Zaten 47 çıktı diyorsun bırak umutlasınlar nesi boşu boşuna 😉 hayırlı olsun.

Back
X