SONUÇLARIMIZ SİZCE NASIL?

glsmc

Hayat dardır,doğru ama umutta geniş.
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
248
52
73
MERHABALAR biz 4.5 senedir bebek istiyoruz 2 kere aşılama denedık sonuc olumsuz oldu benım rahım filmim temiz cıktı yumurtalıklarımdada bir sorun yokmus diger degerlerım ise şöyle . ESTRADİOL :76;00 FSH:7,87 LH:4,55 PROLAKTİN:13,99 3 GÜNLÜK PERHİZ SONRASI EŞİMİN SONUÇLARI: Görünüm :gri opak sperm sayısı:33 milyon motılıte:%45 hızlı dogrusal hareket:%0 yavas dogrusal hareket:%27 yerınde hareketlı:%18 hareketsız:%55 aglütünasyon:negatıf lökösit:2 miyon germ hücresi:1 milyon ph:8.0 MORFOLOJİ : normal:%2 Baş anomalileri: %87 kuyruk anamolileri: %8 stoplazmik droplet:%0 yorumlarsanız cok sevınırım ne yapmamız gerekiyor iyi diyip gecti doktorumz sonuclara sperm hızında bıraz soun var ama oda onemlı degıl dedı.

Benm eşimde d öyleyd normal yolla asla olmaz dedi gittiğimiz her doktor. Tüp bebek yaptık
işte bu yuzden soruyorum gittigimiz doktorlar olur dıyorlar asılama denıyorlar tup bebek bir kez mi denedın hayırlu olsun canım saglıkla kucagına gelir insallah

Hareketlilik %0 dı işte. Bi dr gittik aşılama olur kesin tutar dedi yalandan yere paramızı aldı. Sonra bisürü dr gittik hepsi paranızı almışlar tüp bebekten başka olmax dedi. Tam para biriktirdik başlıycaktık eve hırsız girdi ;( martta tüp rbek yaptırdık ilkinde tuttu llahın izniylr ;) bence hiç zaman kaybetme hemen tüp bebek dr git

Hareketlilik %0 dı işte. Bi dr gittik aşılama olur kesin tutar dedi yalandan yere paramızı aldı. Sonra bisürü dr gittik hepsi paranızı almışlar tüp bebekten başka olmax dedi. Tam para biriktirdik başlıycaktık eve hırsız girdi ;( martta tüp rbek yaptırdık ilkinde tuttu llahın izniylr :KK66: bence hiç zaman kaybetme hemen tüp bebek dr git
haklısın bosa zaman kaybedıyorum ozeldemı yaptırdınız pekı

Ama hiiiiç zaman kaybetme hemen tüp bebek merkezlerne git, normal dr değil hee zaman kaybetme onlarla. Burda olsan benim dr tönlendirirdim aeni

Ama hiiiiç zaman kaybetme hemen tüp bebek merkezlerne git, normal dr değil hee zaman kaybetme onlarla. Burda olsan benim dr tönlendirirdim aeni
yok zaten normale degıl tup bebek bölümüne gidiyordum asılama 2 kere olumsuz olunca tup bebege yonelıcem galıba.ne kadar tuttu pekı annemler ıstanbul maltepede oturuyor ben gelın geldım buraya

Allah hayırlı etsn. Kaç yıllık evlisin. Işte bizim d paramızı aldılar öyle aşılamayla. Notmalde her şey dahil 9,500 ama benim eve hırsız girince rapor alcaktım devletten yarısını karşılıyo die dr dedi hiç uğraşma indirim yaptı 7,500 e geldi bebişlerim

ay cok ıyı bır haber bu. benim yasım tutmuyor 22 yasındayım devlet bı kısmını karsılamıyor yanı suan da ha dıyınce yaptıramıyorum bırıktıremedık sureklı bı sıkıntı cıkıyor ona gıdıyor para

Allah hayırlı etsn. Kaç yıllık evlisin. Işte bizim d paramızı aldılar öyle aşılamayla. Notmalde her şey dahil 9,500 ama benim eve hırsız girince rapor alcaktım devletten yarısını karşılıyo die dr dedi hiç uğraşma indirim yaptı 7,500 e geldi bebişlerim
ay cok ıyı bır haber bu. benim yasım tutmuyor 22 yasındayım devlet bı kısmını karsılamıyor yanı suan da ha dıyınce yaptıramıyorum bırıktıremedık sureklı bı sıkıntı cıkıyor ona gıdıyor para

5yıl olucak erken evlendm bıraz :KK70:

MERHABALAR biz 4.5 senedir bebek istiyoruz 2 kere aşılama denedık sonuc olumsuz oldu benım rahım filmim temiz cıktı yumurtalıklarımdada bir sorun yokmus diger degerlerım ise şöyle . ESTRADİOL :76;00 FSH:7,87 LH:4,55 PROLAKTİN:13,99 3 GÜNLÜK PERHİZ SONRASI EŞİMİN SONUÇLARI: Görünüm :gri opak sperm sayısı:33 milyon motılıte:%45 hızlı dogrusal hareket:%0 yavas dogrusal hareket:%27 yerınde hareketlı:%18 hareketsız:%55 aglütünasyon:negatıf lökösit:2 miyon germ hücresi:1 milyon ph:8.0 MORFOLOJİ : normal:%2 Baş anomalileri: %87 kuyruk anamolileri: %8 stoplazmik droplet:%0 yorumlarsanız cok sevınırım ne yapmamız gerekiyor iyi diyip gecti doktorumz sonuclara sperm hızında bıraz soun var ama oda onemlı degıl dedı.
merhabalar : fsh hormonu 8 in üzerıne cıktıkca yumurtalık rezervınde azalma basladıgına ısaret eder. Yapılacak usg ıle sag ve sol yumurtalıkta antral folıkul sayımı yaparak durum netlestırilmeli. Esınızın sperm testınde ılerı hızlı harekette ve sekılsel dusukluk var . 4.5 yıl gıbı uzun bır sure - 2 kez aşılama yapılmıs olması nedenı ıle tup bebek tedavısıne gecmek dogru olucaktır. Tup bebekte ılerı teknolojı olan laboratuvarda ozel sperm secme teknıklerı ıle ( mıkrochıp metodu gıbı ) en saglıklı sperm secılmesı yararlı olucaktır. Bol sans dılerım.

Back
X