Sonuçtan çok mutsuzum.

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
31
Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere donuçtsn çok mutsuzum .
Bu ameliyatı geçirenler bilir ne kadar zor bi süreç Olduğunu.
Bunca zahmete eziyete zerrece değmedi . Solumda nefes problemim vardı düzelmedi hala 27. Günüm bugün vede .
Sağlık problemimin geçmemiş olması bi tarafa şekil olarak da memnun değilim . Burnum önce de etli ve büyük görünüyordu . Yine etli ve büyük görünüyor . Kalkıklığı yok düz duruyor yandan .
Sadece Allah razı olsun biraz kavis eklemiş sanki . O da sanki . . Boşu boşuna aylarca bekleyip ameliyst masasına yarmış gibi hissediyorm . Burnum öncekinden de büyük görünüyor gözüme .

Hala şiş o iner diyenler de var artık 1 ayda şekli bellidir diyenlerde . Şekil buysa ben nasıl bu kafayı toplsrım blmiyorum .

Benimle aynı durumda olup revizyon ameliyatına girip de memnun olan var mı ? Kime oldunuz ?
Ne kadar zaman geçmesi gerekir ?

Ve şişlik var mıdır hala küçülür mü ? Hiç sanmıyorum ama işte bir ümit sorayım . Şimdi telefondan yazıyorum bilgisayara geçince foto atarım .

Bu kadar okuduğunuz için teşekkürler.

Solunum sıkıntısı çekmeniz çok normal hatta düzgün nefes almak için ameliyattan sonra 3 ay geçmesi lazım aksi taktirde hemen iyileşme beklemeyin. Burnunuz cidden çok yeni daha 1 ay bile olmamış görünümü ile yorum yapıp kendinizi üzmeyin 6.aya kadar sabredin sonucu beğenmezseniz 2. ameliyatı olursunuz. Evet bu süreç çok zahmetli ve sizi anlıyorum ama dedigim gibi acele etmeyin biraz daha sabredin :)

6 ay boyunca bu düşük patlıcan şekilli burna mı bakıcam yani
6 aydan sonra revizyon olabilir miyim ki ?

Bir de bana burnun etliydi kıkırdakların inceydi blmem ne dedi . Ağır kaldırma vs . Böyle uyarılar almış mıydınız ?

Atel çıktığında ucu böyle değildi . Ucu gün geçtikçe büyüyor sanki . Sinirlerim slt üst oldu ya gece gece

2.bir ameliyat 1 yıl sonra olunuyor diye biliyorum canım. Her burnun yapısı farklı olduğu için burnuna etli ve kıkırdaklı demesi normal. Ağır kaldırma,sümkürme, ıkınma, koşma,zıplama... gibi şeyler bana dedi ki herkese demiştir buradaki.

Ohooo 1 yıl
Dertsiz başıma dert aldım .
Keşke geceleri horlamaya devam etseydim de bu işe girmeseydim .

Burnunuz patlıcan gibi değil öncelikle. Ve evet uç kısmı ödemli çok belli. Daha inecek o.
Ama delikler biraz dar olmuş sanki. Yani nefes nasıl alacaksınız ki böyle gerçekten

Allahtan dua edin sizde kavis var benimki kütük gibi aşağı iniyor

Atel çıktığında ucu böyle değildi . Ucu gün geçtikçe büyüyor sanki . Sinirlerim slt üst oldu ya gece gece
Benimki de aynı hiç moral bozmayın sorun olsa sadece sizde olurdu benim de atel çıkınca ucu şiş değildi fındık gibiydi şimdi maşallah patates gibi bir anda şişti utanmasa patlıycak

Şu burunuda begenmediyseniz,
Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum
Mis gibi olmuş bide bu şiş hali ödemlerin tamamen geçtigini düsününce gayette güzel.
Hayır anlamıyorsunuz yüzümün ortasında kocaman duruyor . Annem bile gelip gidip değdi mi diyor sinirlerim boxuluyor .

bence burnunuz gayet güzel olmuş acele etmeyin karar vermede benim 1.ayım olacak şuan burun ucumda top gibi şişlik oluştu durduk yere, ödemler iniyor çünkü, asıl şeklini almasına da daha var,bu işler biraz sabır işi cidden kolay değil dokularda travma yaratılıyor kesiliyor törpüleniyor kolay değil,burun dışa kapalı bir organ vücudun diğer bölgelerindeki dokular gibi değil maalesef şişlikler ödemler bir anda inmiyor o yüzden bence acele etmeyin bekleyin eğer o zaman da hala kötüyse revizyon kararı alırsınız tabi nefesle ilgili sıkıntı da devam ederse, ama inanın 3-4 aya kadar nefes kalitesi ameliyat olmadan önceki halinize dönmüyor.

Umarım iyi olur bugün kontrolüm vardı . Küçülücek daha böyle kalmayacak dedi ama yine de endişeliyim .

Hey Allahım yaa bazıları ne istiyor, ne bekliyor anlamış değilim. Küçücük, kavisli hoş burun görüyprum ben. Dümdüz diyorsunuz??? Bu mu dümdüz? Valla Allah doktorlara da sabır versin. Bence siz de moraliniz boşuna bozuyorsunuz. Burada insanlar ne vakalarla uğraşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…