Sonucu anlayamadim yardim eder misiniz

Ozde Avsan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
3
0
6
29
Hic boyle bir sonuc görmemistim hastaneye tekrar gitmek istemiyorum uzun zamandir hamile kalmaya çalışıyorm sabaha kadar bekleyemedim görüs almak istedim cevremdekilere de duyurmak istemiyorum 1 saat sonra dalgalanma gitti asıri silik bir çizgi çikti ama fotografta belli olmuyor

Test bozuk ya da idrar fazla gelmiş geçersiz test tekrarlayın başka bir testle

3 damladan fazla damlatmış olabilir misin? Bazen fazla damlatınca böyle olabiliyor. Bence elinde test varsa yinelemekte fayda var. Bir de eğer adet günün gelmediyse ya da yeni geldiyse sabah ilk idrarda yaparsın daha net sonuç elde edersin.

Testi tekrarlaman gerek bozuk veya idrar dağılmış

Gecikmemin 3. Gunu talimatta soyledigi kadar damlattim sabah tekrar yapicam ama boyle olunca sormak istedim

Yalniz T cikinca hamilelik yok. C cikinca test bozuk. Ama her ikisi T ve C cikarsa var. Burda sanki T var ama teste fazla idrar gelmis ve ya damlatdiktan sonra hemen kipirdatmissiniz da daglmis gibi. Siz yeni test yapun emin olmak icin. İnweAllah vardir. Rabbim tez nasib eder inseAllah

Bir dahakine testi sabit bir yere koyun öyle damlatın. 2 damla yeterli oluyor

İlk yaptığım test adetim 11 gün geciktiğini de silik çizgi çıktı bu gebelik var demek ki hanımlar yardımcı okurmuşsunuz

bu testimi de 15 gün geçilmeyse yaptım daha silik çıktı kafam çok karıştı

Eklentiler

• F7A71603-CBBD-41F0-969F-D9A03AE38477.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 58
Test bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…