sonucu pozitif çıkanlar,hastaneleri ve doktorları

serap1997

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
81
0
86
Çanakkale
kızlar . pozitif sonuç alanlar hastanelerini , doktorlarını ,ne infertilitesi olduğunu, kaçıncı denemeden sonra hamile kaldıklarını ne kadar ücret ödediklerini yazarlarsa kararsız kalan bir çok kişinin ve yeniden denemek istiyenlerin faydalanabileceği süper bir başlık olur.hadi hepinizi bekliyorum:lepi:

cok sagol serapcim yaaaa
bende 2gun once negatif sonuc aldim 2.denememde bu yuzden bende baslik acicaktim cunki 3. denememi istanbulda yapmak istiyorum ve nerde basarili sonuc alabilirim bilmiyorum pozitif sonuc alanlar bizide yonlendirirlerse cok seviniriz hepinizi optum kizlar tecrubelerinizi paylasin lutfenn:1hug: a.s.

selam arkadaşlar.
ben tüp bebek denememi medical park bahçelievlerde yaptırdım.Latif celal Küpelioğlu ve ekibi yaptı.şu anda 14+3 haftalık ikizlerime hamileyim..ben çok memnun kaldım.darısı başınıza

benimde ilk denememdi. 6 yıl önce memorial hastanesinde doktorum semra kahraman'dı. ilaçlar 1.500 tl 3,000 tl de tedavi masraflarıydı. ozamanlar sgk tedaviyi ve ilaçları karşılamıyrdu. bir kızım var 5 yaşında ellerinizden öper. bu haziranda ikincisi için yine memorial deyim inşallah. kızım kardeş diyor başka birşey demiyor.

kızlarrr benimde ilk tüp bebek denemem ve şuan 6 haftalık ikizlerime hamileyim :)))

özel ege tüp bebek merkezi-Dr um Kağan Bozkurt :))

sorunum her iki tüplerimin tıkalı olmasıydıı...

amerikan hastanesi - nisantasi istanbul - bülent urman ve cem ayhan
1. denemem , Polikistik over hastasiyim- 4000 dolar + ilaclar masraflar
Su an 8.5 haftalık hamileyim, ikiz idi ama birini kaybettim 6 haftalık iken
gene de ekibin profesyonelliğinden memnunum, neticede düşüğümde onların bir payı yok :1no2:

merhaba arkadaşlar.bende 3 kez mikro enjeksiyon denedim 3.olumlu sonuç aldım.memorial hast.doktorum hale karagözoğlu.çok memnun kaldım hem hast.hemde dr.şiddetle tavsiye ederim.tedavileriniz hayırlı olur inşallah.

slm arkadaşlar bende ankarada arıyorum ankaradan olumlu sonuç alan varsa lütfen yazın hamileler hayırlı olsun darısı bize

merhaba arkadaslar.benimde ilk tüp bebek denemem.sonucum pozitif.istanbul tüp bebek merkezinde yaptirdim.dr. um ARET KAMAR.sorunum bilinmeyen infertilite.heyet raporlu oldugum için ilaçlar dahil 2000tl yi buldu.

arkadasım benım konya eurofertil yumurta toplama işlemını hakan özörnek transferıde fuat ali bey yaptı suan 8 haftalığım ve ikizlere hamıleyım allah nasıp ederse .ilaçlar 1500 hastane 2700 aldı çok memnun kaldım hastaneden ve ilgisinden tavsiye ederım benım eş kaynaklıydı sorunum

izmir kent hastanesi dr.israel aruh ,1. denememiz, pko hastasıyım,2500 dolar ve ilaçlar.tedavi sırasındada çok rahatlatıyorlar.*bugün öğrendim* "bu başlığa kendi bilgilerimi yazdığım için allaha şükürler olsun"umarım allah herkeze nasip eder

bizim de 1.denememizdi erkek kaynaklı Brüksel Tüp Bebek de Prf. dr.Yücel Karaman yaptı çok memnun kaldık tüm ekipten 9 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bence tüp bebekte en önemlisi labarotuvar koşulları ve brükselde lab. ekibi ve embriyologlar muhteşem herkese tavsiye ediyorum

benimde ılk denememdı....sımdı hamıleyım anadou saglık merkesınde yaptırdım.dr. aydın arıcı ıdı çok da memnun kaldım tavsıye ederım....

Merhaba, 3. denememde pozitif sonuç aldım 19+1 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim . Ankara Anatolia tüp bebek merkezi Prof. dr. Hakan Yaralı doktorum 2500 tl + ilaç. doktorumdan ve merkezden çok memnunum.

Son düzenleme:
ay canım çok sevindim değerin kaç çıktı ay çok mutlu oldum ayy duramıyorum yerimde rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin bvüyütmemizi nasip etsin hayırlısıyla ne zaman doktora gidiyorsun

slm arkdslar bende izmir özel ege tüp bebek merkezınde ılk tup bebek denememı yaptım
sonuc ıkızlerıme hamıleyım DRum ERDAL AKTAN
esımın sperm sayısı dusuktu tedavım 1800euro+ılaclar rabbım yardımcınız olsun

Adana'da Özel Adana Tüp bebekte ilk mikromu yaptim. Sonuç positif ve coğul hem de. Sn. Prof. Dr.. Yilmaz ATAY ve hemşirelerden çok memnun kaldım. Kalıteli bir merkez. Çok rahat bir tedavi süreci geçirdim. Tabii ki sonuç ortada :) Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…