Allah yardımcın olsun canım cok uzucu bır durum olsa gerek pekı sızı ayrılma noktasına getıren ne o kadar yılda hıcmı tanıyamamıssın esını
çok üzüldüm aynı şeyleri 8 ay önce yaşayan biri olarak gözlerim doldu o günleri hatırladım
Allah Yar ve Yardımcınız Olsun...
canım benim..
dualarım seninle..
allah yardımcın olsun..
güzelim allah yardımcın olsunallah razı olsun canım.hiç birşey anlamadım ki benim kılıma zarar gelmessine dayanamayan sevgilim;düğünden sonra canavarlaştı resmen.herşeyi beraber yaptık bi çok şeyi de kendim yaptım ailesel çok problemler yaşadık düğünden sonraki aylar hep kırdık birbirimizi tabi hep onun ailesinin iğrenç davranışları ve görgüsüzlükleri yüzünden üzdü tam düzeliyoruz derken maddi prolemler çıktı meydana eşimin maaşı azaldı ardından üzerime psikolojik baskı yaparak kredi çektim ve araba aldık taksitleri aksattı yatırdım dedi her gün yalan söyledi acaba bugün ne dicek dedim günü kurtardı.düğünden sonra kalan takılarımızı dayısının kasasına koymak için bendeen almak istedi ama kararı sana bırakırım dedi ona hayır diyemeyeceğim için rolünü hep güzel oynadı.aldı ve altı ay sonra sıkıştık satalım altın olmasa da olur dedim bi öğrendim aslında herşeyi satmış ve maaş kartımdan benim paramı sonuna kadar çekmiş bu arada yaşadığımı bi allah bilir kartım sürekli onda değildi ama parası olmayınca bende varsa çek diye verirdim ben böyle olacağını hiç düşünmedim.para önemli değil ama bana hep yalan söyledi.6 aylık evliyken 30 yaşındaki kardeşi geldi ve tam 2 ay bizde kaldı o zaman yaşadıklarımızda apayrıydı zaten.tüm bunlara rağmen tekrar şans verdim geldi yalvardı bende çok seviyrdum onu insan hata yapabilir dedi.ama ne oldu 1.5 ay sonra aynı şeyleri yeniden yaşadım daha ben kimseye bişey sölemememiştm ama tayinimi isticem dedim hemen annesini aramış boşanıyorm bana ordaki işi ayarlayın dönücem dedi bende yuh dedim dünde hazırlamış kendini hakaretler cabası tabi bende söyledim ağzıma geleni ama o 5 dk sonra aşkım yapma etmeye başlıyo.şimdi borçlar benim araba onun üzerine satıcam diyo diğer taraftanda araba bendeyken işyerimden alıp götürüyo ceketim ehliyetim arabanın içinde üstelik ve bir haber bile vermiyor.eşini bırakan kadın konumunda da suçlamalarına devam ediyo..offffffff oooooooffff
canım öyle düşünme şu an hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsin ama zararın neresinden dönersen kardır bir ailen ve bir mesleğin var benim bir ailem yok bir mesleğim yok yanlızca eşim ve oğlum var....çok teşekkür ederim.bu hayatta her şey yalanmış zaten...
güzelim allah yardımcın olsun
diğer konularda mağdur kadınlara cevaplarıma bir bak 100 de 99 ayrılma derim ve yapıcı olmaya çalışırım ki kendim 9 yıllık evliyim
yazdıkların hiç hoşuma gitmedi maddi konularla ilgili olanlar hiç hoş değil bence eşiniz bu para durumunu fazla önemsiyosanki suistimal etme gibi bir durum sözkonusu gibi
qayaklarınızın üstünde duran bir hanımsınız ayrılmanız daha uygun diye düşünüyorum
ben çalışmayan bir hanımım ama eşim bir liraya kadar nereye harcadığını söyler hesap vermek için değilki nereye ne gittiğini bilmezsek harcamalar karışır gider işin içinden çıkamayız..
canım eşin maalesef sorumsuz biri böyle biri seni çıkmaza sokar benim eşim esnaf para elimize geçtiğinde ilk işimiz elektiriği yatırsa suyuda ödesek diye planlarız hemen gider yatırır seviniriz yatıncada sana yapıcı konuşamadığım için üzgünüm canım ama ben böyle erkeklerdende çok korkarım sorumsuzluk hesabını bilmemede çok kötüki bir erkekete..yorumunuz için çok teşekkür ederim. gerçekten öyle oldu maddi olarak her şey kontrol altındayken bir anda neye uğradığımı şaşırdım hesabımdan yüklü paralar çekti bir kaç kere sonra yerine koydu bahaneler uydurdu en sonunda sanırım uyduracak ve para alacak kimsesi kalmadı.ben faturaları kirayı internet hesabımdan yatırırdım su faturasının günü geçmiş oa verdim gti yatır dedim netten oluyo dedim ve 2 ay sonra o su faturası hala ödenmemişti bu kadar sorumsuzmuş meğerse ysa kaç liraydı ki hiçbişeyin kıymetinin bilmedi.ve savunma olarak aklı başında olmadığını söylüyor.yaşadıklarıma inanın inananmıyorum...
canım öyle düşünme şu an hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsin ama zararın neresinden dönersen kardır bir ailen ve bir mesleğin var benim bir ailem yok bir mesleğim yok yanlızca eşim ve oğlum var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?