şu anlattıklarınızla kalsa tüm yeni evlenenlerde olabiliyor böyle şeyler halledilir diycem ama mddi sorumsuzluk çok kötü maalesef....mutlu olduktan sonra hayatta en güzel değerdir diye düşünüyorum.aileye çok değer veririm ama annem babam bile benim kadar yıprandı güçlü olmaya çalışıyorlar.eşim hala onları suçluyor ve yanıma gelmemelilermiş 10 aylık evliyim aslında ve ilk gelişleri yeni evlisiniz hele bi evliliğiniz otursun dediler hep ama hep suçlular.kardeşi 6aylıkken geldi ve yepyeni eşyalarımın afedersiniz içine etti.mutfak sandalyeme sigara düşürmüştü mesela balkonda iç dememe rağmen içemem dedi.gıkını çıkarmadı bende muhattap olmadım desem olmadım son günlerinde ve artık gidin deim bu evden ikisini de kovdum eşim geri geldi.üstelik o sıralarda herşeyi yeni öğrenmeye başlamıştım
8 senelik bi aşkın sonundaki evlilik nasıl böyle olur insanın aklı almıyor. para mevzuları çok çirkin. büyüden şüpheleniyorum demişsin, ben çok inanırım. Allah yardımcın olsun.
büyüden şüphelendim demişsin ya canım okuyunca ben de şüphelendim. sonuçta büyü var ve gerçek. daha önce de karşılaştım bi tanıdığımın yakınında. insanları 180 derece değiştirebilen bir illet bu. bozduracak bir şeyler yapmanı tavsiye ederim. bi şey kaybetmezsin hatta sevdiğin adamı geri kazanabilirsin bile. inşallah yani. hayırlısını dileyelim.
evet dinimizde var bende bu yüzden inanıyorum.kimsenin günahını almak istemiyorum bitaraftan ama görümcem düğünde gayet emin bi şekilde bu evlilik bir yıl sürmez demiş üstelik onlar dışında biz çok mutluyduk o zaman hemde çok.şimdi düğün fotolarımma bakıyorum hep mutluyum nasıl bu kadar emindi diye düşünmeden edemiorum.
öncelikle Allah yardımcın olsun. ben büyüye inanan bir insanım art niyetli insanlar size büyü yapmış olabilir. çok geç olmadan bu konuda tecrübeli birinden yardım almanızı öneririm
aslında bir arkadaşıma sordurdum sadece şu andada maddi olarak çöküntüdeyim ve daha eşyalarımı uzak bir ile taşıycam gene masraf çıkacak bana zaten her şey üzerime kaldı 800tl demiş ben şok oldum bu işi iş için değil de allah rızası içi yapan biri olsa keşke zaten ben az çok bi mebla verirdim.ama böyle insanlara da inanasım gelmiyor.
zaten 800 tl diyen birine yaptırma canım ticaret için yapıyor demek ki ondan bi halt olmaz sen dediğin gibi Allah rızası için yapan birini bul. bulunduğun ili de yaz ki bilen birileri çıkar burdan belki.
şu an ankaradayım canım bi süre daha burdayım.eşimle bi daha nasıl olur bilmiyorum güvenmek zor ama en azından kendi üzerimde bi olumsuzluk kalmasından çok korkuyorum ve manevi boşluğa düşdüğüm allah a dua edemediğim günlerim bile olduğunu düşünürsek bu olumsuzluklardan etkilemişimdir diye düşünüyorum
evet dinimizde var bende bu yüzden inanıyorum.kimsenin günahını almak istemiyorum bitaraftan ama görümcem düğünde gayet emin bi şekilde bu evlilik bir yıl sürmez demiş üstelik onlar dışında biz çok mutluyduk o zaman hemde çok.şimdi düğün fotolarımma bakıyorum hep mutluyum nasıl bu kadar emindi diye düşünmeden edemiorum.
büyü falanda aklına getirip boşuna kendini daha çok karamsarlığa yöneltme...haa çok merak ediyosan varmı bişey diye...allah rızası için bakan birine yıldızname açtır...
kesinlikle nefret ederim.ama bunu bile dile getirtti hala ben senin paranı yemedim diyor ama ben 2.5 yıldır sadece ikimiz için çalıştım.annesi arıyo ve bana diyor ki ben size ne boşan derim ne boşanma derim böyle bi anne olabilir mi yaa ama belliydi de işte aşkın gözü gerçekten körmüş daha kadın beni istemeye gelirken param yok diye yüzüklerini satmış ona ağladı isteme ve nişan boyu.bende sadece yüzüklerim kaldı zaten götür bunları annene ver dedim.şaka giibi ama onlar da götürmüş yaa.ve eşim ciddi anlamda bu zamana kadar benden hiç bişey esirgemedi.evlendik saçma sapan işler başladı yok neymiş bana hediye almazmış ben beğenmiyomuşum.ben evlilikte kadınlık yapmıyomuşum ki benim aptığım bişeyi beğenmediğine bile az rastladım sıkıntılı koşullarda çalıştığım halde herşeye koştum.bizi yakından tanıyanlarında aklına başka bişey geliyor büyüden başka
evet dinimizde var ama bence sana yapılan şey yok....görümcen bi yıl sürmez demiş yine insaflıymış...benimki evlendim ertesi gün yüzüme "biz seni ayırmasını biliriz"dedi ..18 yıl oldu hala ayırcak...
eşimde yanımdaydı ağzını açıp tek kelime etmedi..iyikide etmemiş...gün oldu devran döndü yeri geldi soktum lafımı ikisinede daha etkili oldu.....hikaye bunlar ablacım böle şeyleri kafana takma...acele etme diyorum ben tekrar sabret ablam...baktın olmuyo o zaman tekrar düşünürsün...
Önceden tanıdığın sonradan bir ev kurup içinde yaşadığın kişi çok çok farklı olabiliyorlar Eşin aile sorumluluğunu almayı ev kurup geçindirmeyi becerememiş elindekileri yavaş yavaş satıp nereye harcamış hangi borcunu kapatmış bunları sorgulayın bu büyüyle filan olacak bir iş değil diyorum Tamam sizin aranızdaki huzursuzluklar bununla olabilir. tünelin sonunda ışık görüyorsanız evliliğinizi devam ettirin
Evet bu tür düşüncelere girmek yanlış katılıyorum size.Kafaya takmakta, buna bağlamakta doğru değil.
Ama yıldıznamayle bu iş çözülmez.. Birisi büyü birisi fal..İkiside helal değil.
İslamiyette , eğer kişi namaz kılıyorsa namazlardan sonra özellikle sabah namazından sonra '' 1 fatiha, 3 ihlas, 1 felak, 1 nas, 7 ayetel kürsi okur , avuçlarının içine üfler ve başından tırnağına tüm vucuduna sürer.. Eğer namaz kılmıyorsa yine abdest alır kıbleye yöneler bu sureleri okur.Ve aynı uygulamayı yapar.. ''
Bu Efendimiz'in sahih tavsiyesidir..
Bu durumu tekrarlar sürekli..Nekadar sıkıntısı , çözülemeyen durumu, ve büyü konusunda endişesi varsa inşaallah zerre sorun kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?