sonum mu başlangıcım mı?

bende yeni evliydim zaten ama eşim hep çocuk istedi.ben çocukları çok sevdiğim halde hep erken dedim zaten 7. ayda düğüm çözüldü.sizde iyi yapıyorsunuz kimseye güven olmazmış.ben kendi ailemde ne para ne sır hiç bişey görmedim koşulsuz şartsız inandık birbirimize böyle olacak sandım ama olmadı işte...

çok haklısın ablacım ama keşke işin içinde yalanlar olmasaydı da sadece ailesel durumlar olsaydı.bir de hep derdi ki benim herşeyi sensin kimse umrumda değil.ama alttan alttan yapmadığını bırakmamış herkese herşeyi yetiştirmiş.ben onun sadece sigara bırakması için bile yıllarca savaştım bu çok basit bir örnek oysa her arkamı dönüşümde kazık yemişim...

canina kastin nedir?? canina bu kadar eziyet niye?? sana yazik degil mi kardesim, agaç kovundan mi çiktin ki kendini hiç onemsemiyorsun?? seviyor olabilirsin ama bu kadar yalanin asagilanmanin arasinda sevgi tohumlari yesermeye devam edebilir mi sence?? sevgi bir sure sonra tukeniyor maalesef, iste sevgi tukendiginde hissedeceksin ki bu adama karsi sayginida yitirmissin.. iste ozaman hayatin sana zindan gibi gorundugunu farkedeceksin.. canina yeter kardesim, paralama kendini.. degmezmis çok buyuk bir sinavdan geçiyorsun , insAllah alninin akiyla çikacaksin bu sinavdan!! kendine gel canim sen kimsesiz degilsin, bu kadar uzmeye yipratmaya hakki yok .. sen bilirsin tabi yinede senin hayatin.. Rabbim herdaim yardimcin olsun insAllah sevgilerimle...

çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim.gerçekten haklısınız.sevgim ağaçtı; ama onu da kuruttu.zaten nefret daha fazla ağır basıyor onca yaşanmışlık sanırım bir anda unutulmuyor. ama bunları da atlatıcam inşallah...

çok teşekkür ederim.bu hayatta her şey yalanmış zaten...

Çok Yanlış Düşünüyorsun Hersey Yalansa Bunca İnsan Yalandan mı Mutlu Oluyor.. Basımıza Kotu Şeyler Gelmese Mutlu Oldugumuzu Nasıl Anlarız?? Nasıl Şükrederiz ???

Beterin Beteri Var Allah'ımıza Binlerce Kez Şükürler Olsun !!!

Son düzenleyen: Moderatör:

ben kendi hayatımdan yola çıkarak dedim bunu herkes için söylemedim ki...umarım herkess mutlu olur.ben şükretmiyor değilim hayırlısı buymuş da diyorum fakat duygularım hep uçlar da.ister istemez bu şekilde düşündüğüm günerde oluyor...

bu kadar yalanın olduğu bi yerde ne sevgi kalır ne saygı.. aşktan bahsetmiyorum bile....
hakkınızda hayırlısıolsun...

Tabii ki Herkes İçin Söyleyemezsiniz !! Ama Sizde Bu Kadar Karamsar Olursanız Hayatın Hiç Bir Evresinde Mutlu Olamazsınız !!!

İster İstemez Hepimizin Mutsuz Olduğu Anlarda Bu Sözler Sarfedilir... Fakat Minimuma İndirmekte Fayda Var Diye Düşünüyorum !!!

Sevgiler ..

Tabii ki Herkes İçin Söyleyemezsiniz !! Ama Sizde Bu Kadar Karamsar Olursanız Hayatın Hiç Bir Evresinde Mutlu Olamazsınız !!!

İster İstemez Hepimizin Mutsuz Olduğu Anlarda Bu Sözler Sarfedilir... Fakat Minimuma İndirmekte Fayda Var Diye Düşünüyorum !!!

Sevgiler ..

Evlendiğin adama da güvenemeyeceksen kime güveneceksin ki. Her akşam acaba bugün nasıl bir sürprizle gelecek diye beklemek zor olmalı. Tabi ki bütün harcamalarının hesabını vermek zorunda değil ama bu kadar sorumsuzluk kabul edilebilir birşey değil.

Allah yardımcınız olsun, bu yaşananlar ders olur, hayat tecrübesi olur ve yeni yaşamınızda yolunuzu aydınlatır.

evet canım aynen öyle oluyor.acaba bu da mı yalan diye düşünmeden edemiyordum.güzel dileklerin için teşekkürler...allah kimseye göstermesin...

allah yardımcımız olur inşallah.keşke mantık evliliği olsaydı büyük bi aşkla sevgiyle evlenmiştim beynim bitti diyor kalbim söz dinlemiyorr.içim çok acıyorr...

sakın boyle dusunme gorucu usulu ıle evlenseydın esınle esın yıne aynı es değişmeyecektıkı ınsanın evlenecegı kısı degısmezmıs sadece dualarla onun huyunu degıstırebılırmısın ıyı yonde o kısı bır sekılde senınle evlenırmıs senın kaderınde varmıs elınden gelenıde yapmısın onunla zamanını tuketme bosver ama yınede ıyı dusun demesı kolay bılıyorum hepimiz zaman zaman yasıyoruz boyle seyler yasayan bılır inan...

evet öyleymiş...ama ben onu sevdiğimde dah 17 yaşıma girmemiştim ilk aşkım hem çocukluk hem kadınlık duygularını tattığım tek adamdı niye böyle oldu?o yüzden mantık evliliği olsaydı sadece mantığımı bitirecektim onu bitirmek çok kolaymış ama çok çocuksu sevmişim körü körüne galiba...

çok üzüldüm, daha yeni evlisiniz nasıl olur böyle bişey? gerçekten sanki biri çekemiyor gibi sizi. o kadar yıllık aşk böyle biter mi? ne kadar kolay bitiriyorlar böyle erkekler aileleri söz konusu olunca,para söz konusu olunca. direkt kaçış. ne demek yeni evlilerle 2 ay kalmak. bu kayınlara da uyuz olmaya başladım iyice, forumda kaç gündür okuyoruz.kaynımın doğumgünüydü dün aramadım sinirimden. insanların yıllarca yaşadığı masum bir aşkı aileler nasıl mahvedebiliyor, inanamıyorum. tabi sizin konunuz da bi sürü etken var,maddi konular da çok can sıkıcı. bu kadar kolay pes etmesi de. hayırlısı olsun hakkınızda

gulbummm çok şaşırdım arkadaşım,çok üzüldüm
ne diyeceğimi bilemedim, Allah herşeyin hayırlısını versinn

çok şaşkınım çok.iş ortamım çok iyidir hepimiz bayanız bir kaç arkadaşıma bahsettim tayin istedim boşanıyorum diye.şok oldular nasıl olur diyolar eşinin sana senin ona bakışların bambaşkaydı.nasıl biter diye çok şaşırdılar.ayrı şehirlerde oturduğumuz halde nasıl bu kadar şey yapabildiler inanamıyorum ve kaynım da inanılmaz yüzsüzdü bekarlığımdan kalan mobilyalarım vardı o odada kaldı inanın donu bile yatağın başucunda duruyordu gerizekalı.ama koca kca olsymış bunların hiçbirini yaşamazmışım....yıllık izinden annem ve babamla bu hafta döndüm eşimde iş yerine gelmiş nöbetteyken çiçek ve erik almış eriği çok severim diye...artık eriği bile yiyesim gelmiyor...

gulbummm çok şaşırdım arkadaşım,çok üzüldüm
ne diyeceğimi bilemedim, Allah herşeyin hayırlısını versinn

[B]çok saol zuzucum şimdi seni görünce çok duygulandım.evliliğin ilk günlerinde o heyecanları hep sizzinle paylaşmıştık.sonra hep sizi geriden takip ettim çünkü siz mutluydunuz bense bir gün mutluysam 10 gün üzgündüm...umarım hiçkimse böyle birşeyi yaşamaz.[/B]

offf yaaa inan ağlıcam şimdii
Allah'ım bundan sonra yüzünü hep güldürür inşallah...
atlatıcaksın bu günleri unutucaksın inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım
belki bölesi hayırlıdır
boşver karalar bağlama elbet ilerde karşına muhteşem bir insan cıkıcaktır
ALLAH sabredenlerin yanındadır!

offf yaaa inan ağlıcam şimdii
Allah'ım bundan sonra yüzünü hep güldürür inşallah...
atlatıcaksın bu günleri unutucaksın inşallah

canım benim sen hiç ağllama boşver inşallah hep mutlu olursun.ilk günler olduğu için çok zor inşallah çabuk atlatırım tek derdim şu lanet şehirden gitmek her şey onu hatırlatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…