Sonumu görememek

hobi edinsen kocan hayır der oturursun gibi. Bu ne böyle ya küçük çocuk ebeveyninden izin alır gibi böyle yaşanır mı
Siz evli misiniz? Ben çalışmayı düşünüyorum hani işe başlarsam hem havam değişir hem sosyallesirim diye düşünüyorum. Fakat ilçede oturuyor olmamız biraz sorun oluşturuyor merkezi 40 dl mesafe deyiz. Birde çocuğum var 4 yaşında ise başlarsam onunla nasil yapabilirim ki

Valla bu şekilde ömür geçmez. Daha yaşınız genç hayatınızı eşinizden izin alarak yaşamayın. Gerekirse ayrılın

Eşiniz olmadan görüştüğünüz kendi arkadaşlarınız yok mu bulunduğunuz yerde?
İlçede oturduğumuz için burda tanıdığım pek kimse yok yaşları büyük çoğunlukla küçük bir yer burası. Ben merkezde oturuyordum bekarken arkadaşlarım orada onlar geliyor bazen beni gidiyorum onlara. Hiç bir yere gitmiyor değilim. Ama bugün çıkmak istiyorsam bugün çıkayım eşim hayir yarın çık sonra gidersin şimdi olmaz vs demesin bundan şikayetçiyim.

Bir yere giderken eşten izin almak neden ki? Şuraya gidiyorum der gidersiniz. O da sizden izin alıyor mu?

Tam gün olan kreşler de vardır illa ki. Anneniz ya da bir yakınınız yarım gün ilgilenemez mi çocukla?
Annem ilgilenirdi lakin o merkezde oturuyor. Biz ilçede ilçede olan anaokulana gideceği için. Bende çalışmak için merkezde olacağım için sonrasında alamam cocugu alacak başkası da yok olsa bile yarım gün bir yabancıya aile fertleri dışında emanet edemem ki

Etrafınızdaki okullara siz bakacaksınız artık tam gün mi değil mi diye. Onu buradan öğrenecek değilsiniz.
Ayrıca eşiniz çalışmamıza karışmayacak mi?
Kres yok burada genelde tam gün mü oluyor diye sormak istedim. Burada anaokulu var yarım gün

Merkezle oturduğunuz yerin arası ne kadar ki?

Etrafınızdaki okullara siz bakacaksınız artık tam gün mi değil mi diye. Onu buradan öğrenecek değilsiniz.
Ayrıca eşiniz çalışmamıza karışmayacak mi?
Aynen bir de Tahin Hanımın söylediği gibi dışarı çıkmanıza bile laf eden eşiniz çalışmanıza karışmayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…