Beni dikkate alsınlar yada almasınlar ben nasıl esimin hatri için sabrettiysem onlarda benim düşüncelerime saygı gostermeliler birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama madem ki aile olduk arada esim var saygı duymak zorundalar ama onlar birbirinin herseyine karışmaya laf söylemeye okadar alışmışlar ki kimse ben öyle düşünmüyorum diye birbirinin yüzüne hiç söylememiş hep arkadan
Ayni evi paylasiyorsunuz... Esiniz evinizi siz gelmeden hazirlamasi gerekirdi... Sorun ic ice olmaniz...
Siz bu konuda onlarla konustunuz mu ? mesela cocuguma hic bir sey almayin , kendim yapacagim deseydiniz sorun olmazdi... Ya da cocugumun fotosunu kimseye göndermeyin deseydiniz hatta foto cekmelerine izin vermeseydiniz... Ben de kardesimin bebegi oldugunda ne eksikleri var diye baktim ..Hediye olarak bebek arabasi aldim cünkü yeterince kiyafet vs si vardi.... Begenmediler mi ? atsaydilar cöpe yenisini alsaydilar bu kadar basit...Gücenirmiydim hayir... Ayrica fisi de vardi yani bir süre icinde degistirme hakki da var... Fotosunu da cektim .. Hatta hastanedeyken minik aksesuarla (oyuncak, örgü bere vs. vs ) stüdya cekimi gibi yaptim

Son düzenleme: