sonumuz geldi mi

Onlar oğlumu sevmeye geliyor banyodan sonra zaten çok ağlıyor üzerini bile kan ter içinde kalarak giydiriyorum ve hemen emzirip uyutuyorum düzeni bu sekilde evimize 5 dakika mesafe de oturuyorlar zaten yarın görmeleri daha uygun değil mi daha 3 aylık onun uyku düzeni mi önemli yoksa seçmeleri mi
Pardon başka bir gün için çağırmayı kabul etmediniz anladım. Eşinize sakince anlatın. Yarın çağıralım, hem çaya gelirler falan diyin. Erkekler aileleri konusunda hassas biraz.

Pardon başka bir gün için çağırmayı kabul etmediniz anladım. Eşinize sakince anlatın. Yarın çağıralım, hem çaya gelirler falan diyin. Erkekler aileleri konusunda hassas biraz.
Evet oldukça hassas ama keşke bizim de artık aile olduğumuzun farkına varsa da aynı hassasiyeti bize gösterse.. gerçi orta da aile kaldı mı bilmiyorum da

Merhaba arkadaşlar suan içinde bulunduğum durumu kimse bilmiyor. Kimseye de anlatamadim sizden başka. Ben 3 senelik evliyim ve 3 aylık bi bebegim var. Eşimle Son 1 buçuk aydir hiç anlasamiyoruz. Hala aile olduğumuzun farkında degil sanırım. Konusamiyoruz farklı bi adama dönüştü. Biz 1 buçuk sene önce bi tartışmadan ötürü 1 haftalık bi ayrılık yaşamıştık aileler araya girdi barışık çok güzel günler geçirdik. Dün saçma sapan bi sebepten tartıştık ve bana keşke seninle hiç barismasaydim ana baba sözü dinlersen böyle olur dedi. Bana söylediği şey sen herseye cevap veriyosun susmuyor sun ben sinirlı olduğum zamanlarda. Dün ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim. Onu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama bilmiyorum napmam gerek o bana bağırsa da susmali miyim Son kez konuşayım mi uyuyor şimdi öğlen uyanıp gece ise gitcek ve ailelerimizi arayıp söyleyelim yarın demisti
çok normal biraz uzaklaşmışsınız birbirinizden.eşine karsı biraz anlyışlı ol ve yakın davran.düzelir herkesin yaşadıgı sorunlar bunlar

Oğlumuzun ilk doğduğu zamanlardan böyle sorunlar yaşadık bizde. Çocuğun uyku saatine uyma, yemeği, gazı, altı üstü derken bir sürü sorun çıkıyor. Ama bunlar geçici durumlar. Sakin olun. Eğer kavgada-tartışmada biriniz sinirleniyorsa diğeriniz biraz sakin kalsın. Böyle böyle törpülenir davranışlarınız.

Amaaaa benim eşinizin söyediği bir cümle dikkatimi çekti. "keşke seninle hiç barismasaydim ana baba sözü dinlersen böyle olur" burda eşinizin içinde kalan bişey olduğunu düşünüyorum. Yani içindeki bazı şeyleri halledememiş.

Bunlardan başka ben boşanacak bir durum yani halledilemeyecek bir sorun görmedim.

Orda geç diğer odaya uyut oturalım biz biraz daha yemin ederim Size haftada en az 4 gün ordayız zaten. Ordan ayrılmak istemiyor
bende öyleydim geçen yıldan beri eşim kendiliğinden bıraktı gidip gelmeyi azalttı 1 1,5 sene öncesinde gider en az 1 hafta kalırdık şimdi hiç olmazsa azaldı çok şükür aylardır sadece 2 kere kaldık aynı şehirde 30 dk mesafe var yürüme mesafesi ama kv de 2 sene öncesine kadar biz eve gelirken kız gelin eder gibi aglardı son 9 10 aydır o huyunu bıraktı şükür Allah a şükür ki azaldı inşallah eşim daha da mesafe koyar ama kv de her hafta görüşelim istiyor hatta kp dere derken duydum söyle çocuklara artık 15 günde bir hepsi bize gelsin kahvaltı ya pazar günleri diye 15 günde 1 oraya gidecek kahvaltı edecek pazar günü orda kalacakmışız neyse ki eşim 3 ayda sadece 1 kere gitti ama haftada 1 mecbur görüyorum çünkü acayip bi şekilde ısrar ve duygusal baskı yapıyorlar biz gitmeyince onlar dan diye çıkıp geliyorlar

benim kk'da gördüğüm kadarıyla hamilelik ve doğum sonrası genellikle eşler arasına mesafe giriyor,tartışmalar yaşanıyor. eskiden sadece kadınlar lohusa olurdu şimdi erkekler de bebekli yaşama alışma evresi adı altında lohusamsı bi sürece giriyorlar..
benden size tavsiye o an konuşamayacağınızı anladıysanız konuşmayın erteleyin
birgün bebeği uyutun annenize ya da birisine emanet edin çıkın biraz yanlız kalın o zaman konuşun açık açık lafı dolandırmadan.

3 aylık bebek,40 haftalık hamilelik ve belki hamile kalabilmek için sarfedilmiş çabalar insanı yıpratır normal böyle şeyler

eşinizle birbirinizi dinleyin,anlayın

hakkınızda hayırlısı olsun :)

Anlamıyorum bu ana merakları nedir .. Dediğin gibi bişey diyince suclu olursun , boşver yinede alttan almaya calis. Bunu asla kocan icin demiyorum cekilcek bişey degil yoksa gitsin anasiyla yasasin madem. Cocugun icin diyorum cok ufak. Cocugu vermem diye sorun falan cikarirsa bide ne manyaklar var boşver cocugun icin dayan baktın hala aynı agzına sakız etmisse bosanmayi o zaman herkes kendi yoluna

sedamm35 sedamm35 sizi çok iyi anlıyorum, torun sevme merakı eşimin ailesinde de var , çat kapı gelen KP , her sabah işe gitmeden uğrayan kp! Arkasından dede diye ağlayan oğlum :(

Uyku saatine dikkat etmekte çok haklısınız doğrusu da bu ,nasıl alışırsa öyle gider. Benim eşim bu konuda anlayışlıydı ama ailesinin gelmesine oğlumun gitmek istemesine değildi, gitsin ne olacak gelsin ne olacak!

Sizin durumda zor ama bir müddet susun , bebeginizi orda uyumaya deneyin zaten huysuz bir bebek de uyumaz, o arada esinizin gözlemlemesine izin verin , birde sakın ama sakın öfkeli sert konuşmayın bu esinizin gözüne batmış bir kere, her kavgada yüzünüze vurur haklıyken sizi haksız duruma düşürür.

Şimdi lohusa psikolojisiyle alttan almak zor çok iyi anlıyorum ama mutlu olmak istiyorsanız tatlı dille yaptırın her şeyi, haklısın ailen de sevmek istiyor torunlarını sevsinler tabi ama canım daha bebeğimiz çok küçük, gaz sancısı var vs büyüyen kadar idare et sonra zaten düzeni değişecek deyin. Eşinizde umarım işe yarar.

sen daha anneliği yeni öğreniyorsun, elbette herkesten her şeyden önce evladının rahatı, huzuru gelir.
burada anlayışlı olması gereken koca, kv ve kp. bebek zaten laftan anlamaz, yetişkinin düşünceli olması gerek.
bence hiç alttan alma. herkes yerini, sorumluluğunu bilsin.

İkimizde memuruz altında Son model araba hatta benim için aldı ben kullanayım ise gidip gelirken kolay olsun diye otomatik aldı. Ama bilmiyorum ya ayrilcam kendi ailemin olduğu şehre giderim ogluma üzülüyorum
Saçmalama ya ne ayrılması seviyorum demişsin eşini seviyorsan annesi gil de oturmak problem olmaz tam aksine eşinle olduktan sonra oturduğun yerin önemi yoktur şu an herşeyi alttan al yumuşak davran gülümse falan inan boşanıp mutsuz olduktan sonra gurur hiç bir işe yaramıyor

Kızlar hepinize teşekkür ederim eşim uyandı konuştuk sakince. Ben esin olarak karın olarak sana saygılı davranıcağıma söz veriyorum dedim. O da daha anlayışlı olcagini uyku saatine dikkat edeceğini söyledi .mutlu huzurlu olmak istiyorum bu senin de elinde diye. Bende hak verdim birazda ama doğumdan sonra kendime gelemedim bende napayim. Neyse sorunu çözdük sayılır yorum yapan herkese teşekkür ederim. Mutlu günler

Merhaba arkadaşlar suan içinde bulunduğum durumu kimse bilmiyor. Kimseye de anlatamadim sizden başka. Ben 3 senelik evliyim ve 3 aylık bi bebegim var. Eşimle Son 1 buçuk aydir hiç anlasamiyoruz. Hala aile olduğumuzun farkında degil sanırım. Konusamiyoruz farklı bi adama dönüştü. Biz 1 buçuk sene önce bi tartışmadan ötürü 1 haftalık bi ayrılık yaşamıştık aileler araya girdi barışık çok güzel günler geçirdik. Dün saçma sapan bi sebepten tartıştık ve bana keşke seninle hiç barismasaydim ana baba sözü dinlersen böyle olur dedi. Bana söylediği şey sen herseye cevap veriyosun susmuyor sun ben sinirlı olduğum zamanlarda. Dün ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim. Onu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama bilmiyorum napmam gerek o bana bağırsa da susmali miyim Son kez konuşayım mi uyuyor şimdi öğlen uyanıp gece ise gitcek ve ailelerimizi arayıp söyleyelim yarın demisti

aileleri karistirmayin, cocuk sahibi yetiskin insanlarsiniz, esinizde daha az ofkelenmeyi denesin o zaman erkeklerin bu savunma sekillerine sinir oluyorum. Ben sinirliyken cevap verme sus bilmem ne..

Kızlar hepinize teşekkür ederim eşim uyandı konuştuk sakince. Ben esin olarak karın olarak sana saygılı davranıcağıma söz veriyorum dedim. O da daha anlayışlı olcagini uyku saatine dikkat edeceğini söyledi .mutlu huzurlu olmak istiyorum bu senin de elinde diye. Bende hak verdim birazda ama doğumdan sonra kendime gelemedim bende napayim. Neyse sorunu çözdük sayılır yorum yapan herkese teşekkür ederim. Mutlu günler
Barismaniza sevindim inss bi daha büyük sorunlar yasamazsiniz

Sevindim konuşup anlaşmanıza.

Back
X