Sonumuz ne olacak????????

asigelin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
14
0
16
Aydın
15 günlük evliyim dün eşim ortada hiç bişey yokken bana terslenmeye başladı tabi o terslenmeler büyüyüp tartışmaya döndü ve o tartışma sırasında bana küfür etti. çok kırıldım üzüldüm. Eşyalarımı toplayıp anneme gitmeyi bile düşünüyorum. Daha başında böyleyiz 3 5 yıl sonra nasıl oluruz ki ben daha dün onun doğum gününde nasıl süpriz yapıp onu mutlu edebilirim diye konu açmıştım areaştırmalar yapıyordum. ( Sizce ne yapmalıyım? Yardım edin lütfen.

Son düzenleme:
15 günlük evlisinizz canım yaaa...
bu neyin tartışması Allah aşkınaa
siz şimdii sevişip,koklaşacaksınız,birbirinize doymayacaksınız...
ama kavgaa nedirr ,niye yanıı yazık değilmii...
bugunlerın yarınlarıda varr..
küfür etmesinee çok kızdımm..ayıpp ayıpp..daha 15 gün önce helalimsin deyip alnından öptüğün karına şimdii hiçbirşeyimsin der gibi küfür etmek te neyin nesii..
ben çok üzülüyorum bölee insanlara..acıyorum..acaba hala idrak edemedimi evlendıgının farkında degılmı ...

sende üzülme canım..en ufak bir sarsıntıdaa yıkmaa yuvanı,annenın evınede gıtme..burnundan getırr..hatasının farkına varsın.. özlet kendını,yanına yaklşatırma..
vallahı üzüldüm canım yaa Allah yar ve yardımcın olsun..

ne hayallerle evlenıyorsunn..ve sonuca bakk

Son düzenleme:
siniri geçince konuştun mu peki hatasını anladı mı? eşimde de var bu durum 2 aydır evliyiz çok iyi hoş ama kızmaya görsün hakaret küfür havada uçuyor , siniri geçince konuşuyorum özürler diliyo pişmanlığını söylüyo, sürekli erkeklerle çalışıyorum ağız alışkanlığı vs vs diyo tabi bunların hiçbiri yeterli gelmiyo kırılıyo insan şimdi böyleyse 10 yıl sonra nasıl olucaz kimbilir diye düşünüyorum ama bıkmadan usanmadan hep konuşuyorum siniri geçince az da olsa yol katettim sende hemen vazgeçme

Ne yüzünden tartışmışsanız tartışın asla evinizi terketmeyin, boşanmayı ağzınıza almayın eşinize karşı.
Bu yaptığının sizi kırdığını bunu kabullenemediğinizi uygun bir dille anlatın kavga etmediğiniz bir ortamda.

Evet büyük yanlış yapmış eşiniz fakat bunun çözümünü akıllıca yaparsanız bundan sonraki zamanlarınızı etkileyecektir bu.
Dikkatli davranın ve kendinizi dikkatlice anlatın.

Yolun başında önlem alın acilen.
Bir kere olmuşsa ikinci bir şans verilir , hemen valiz toplanmaz ama 2 . şansı zorlamak fena !

Evlilik içinde öfkede barındırır , anlaşmazlıkta...ama küfür , hakaret vs.. bunların önünü net bir çizgi ile dizginlenmezsen devamına davetiye çıkabilir.

Hani yapıcı olalım , çabuk affedelim tamam da karşımızdaki bu aftan '' genel af '' kapsamında yararlanmasın.Aman dikkat , henüz çok yenisin , siz nasıl şekillendirirseniz öyle yüreyecek evliliğiniz.

bazen eşler karşısındaki insanları anlamadan yargısız infaz yaparak yargılıyorlar. kafasında başka birşeye sinirlenip sana kızmış olabilir ki bu yanlıştır. sakın evi terk etme. daha çok erken yeni evlenmişsiniz. birbirinizi tanımaya çalışın.

uzulme canim daha yeni evlisiniz zamanla duzelir.hic bir kavgada ailene bildirme sen haletmeye calis,her sey duzelir kendini yipratma...

Evliliğin ilk dönemlerinde tartışma çok yaşanır en azından benim evliliğimde bu şekildeydi,zamanla azalıyor..
Tabi eşinizin küfür etmesi çok yanlış(alışkanlığı varmı,yani sürekli küfür eden birimi?)bu alışkanlıksa konusarak çözün,size söz versin...
Daha 15 günlük evliyken ailenin yanına dönme fikri çok yanlış(kavga edip ilk aklına gelen çekip gitmek olmasın)Çünkü gidip gelmene eşin alısacak,ailen huzursuz olucak
Ve size tavsiyem tartısma durumunda yatağınızı ayırmayın,sırtınız dönük olsun ama aynı yatakta uyuyun..
Yapacağınız sadece konuşmak,üzüldüğünüzü kırıldığınızı anlatın..

Daha çok yenisiniz
Hatası büyük ama hemen eşyalarını toplayıp gitmek olmaz.
Eşinle sakin bir anında karşına al güzel bir dille nelerden rahatsız olduğunuzu koşunun.
Hem sen hemde o anlatsın.
Küfür konusunda ne kadar ciddi olduğunuda anlasın.
Evliliğin ilk zamanlarında tartışmalar çok olabilir nedeni yeni bir hayat ve birbirinize üstünlük göstermelerinizdir.
Daha sonra herşey rayına oturur.
Genelde sinirliyken değilde sakinken sorunlarınızı ifade etmeye çalışın, ozaman birbirinizi kırmazsınız

canım sen bi birey olduğunu ona hissettirmelisin.. kendine ve ona saygı duy.. zamanda alsa karşılığını alırsın.. henüz 15 gün olmuş. çok erken. sabret. belki canı sıkkındır.. senden başka kim warki yanında.. ama siniri geçincede burnundan getirmeyi ihmal etme.. şuna inanırım hep. bi ewliliğin uzun sürmesi için karşılıklı alttan almak gerekir. şimdi sen onu alttan al ilerdede o seni.. bnce siz tatlı bi çiftsiniz :) sewgiler...

eşin umarım küfür etmeyi ağız alışkanlığı haline getirmez yoksa ne yaparsan yap değişmez bir tane bende de var şaka yaparken bile küfrederönlemini şimdiden al canım evi terketme ama rest çek evlilikte saygının önemli olduğunu vurgula umarım aklını başına alır eşin daha yolun başındasın sınırını çizebilirsin

sakinleşince de özür dilemedi. O beni suçlu çıkarmaya çalışıyor özet halinde yazdım aslında arkadaşlarımızın yanına gitmiştik o zaman terslenmeye başladı ben ne olduğunu anlamadan sonra işte çıktık küfür olayı oldu. o sırada arkadaşları yemeğe çağırdı bizi bende ağlıyordum gitmeyelim dedim ama zorla götürdü ben arabadan inmeyincede eve döndük . yol boyunca yapacağını yaptın beni rezil ettin bundan sonra tek kelime etmeyeceksin bana yemek de yapma diye bağırıp çağırmaya başladı sen bana küfür ettin bunu düşünmüyorsun da arkadaşlarının yanında rezil olduğunumu düşünüyorsun dedim. O yüzden bırakın özür dilemeyi hatasını anlamayı hala beni suçluyor. biz 3 yıl nişanlılıktan sonra evlendik o çok istedi evliliğe alışamama gibi bi durumu yok yani.

kırıldığımı anlattım bi şekilde ama umrunda bile değil. daha öncede tartıştık yapma böyle dedim. nişanlıykende bi kaç kez küfür etti konuştum anlattım ama fayda etmiyor işte. (

ben ona saygı duyuyorum elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama olmuyormuş işte iki insan görünce beni ezmeye çalışıyor artık eminim.

Nişanlıyken de küfür ediyormuş size.
Evlenince vazgeçer mi sandınız.
aksine evlenince daha rahat kabalaşıp, marifetlerini ortaya döküyorlar.
Böyle bir huyu varsa çok sert bir tepki koymadan vazgeçmesi zor.
Nişanlılık devresi işte bunun için var, üstelik 3 sene çok uzun bir zaman, sorun varsa çözzmeden evlenmemeli
ama evlenince adamla daha rahat azıtıyorlar.
Tapu onlarda ya!

kırıldığımı anlattım bi şekilde ama umrunda bile değil. daha öncede tartıştık yapma böyle dedim. nişanlıykende bi kaç kez küfür etti konuştum anlattım ama fayda etmiyor işte. (

Nişanlıykende küfür ettiyse bunu alışkanlık haline getirmiş demektir.Asıl nişanlılık dönemınde konusmayacaktınız uzun sure burnunu surtucektınız ki ağzına sahip olsun..Siz de onun hoşlanmadığı seylerı yapmakla tehtit edin ama zordur keske daha önce ağzının payını verseydınız.

Nisanliliginizda böyle huylari oldugunu gördügünüz halde düzelmeden evlenmemeliydiniz yada düzelmiyorsa evlilikten vazgecmeliydiniz.
Ama simdi artik evlisiniz ve yapacaginiz sey
Kisa ve öz;

Ya iyi bir sekilde tepkinizi gösterip önünü alacaksiniz yada bu böyle devam edecek ömür boyu cekeceksiniz veya bosanacaksiniz.

aklım almıyor bu yaşadıklarınızı 3 yıl nişanlıydınız o zaman da küfür ediyordu ve siz bu huyunu bile bile evlendiniz?! üzgünüm ama ister 15 günlük gelin olun ister 15 yıllık siz bu hakkı ona vermişsiniz. bu saatten sonra vazgeçmesi pek olası gelmiyor bana. hakkınızda hayırlısı yine de..

ailesinden öyle görmüştür.onu atamıyordur üzerinden.mesela anadoluda kadına çok kolay küfredilir.başkasına yapamaz karısına yapar.el iyisi olur çoğu.kesin tavrını koyarak zamanla düzeltebilirsin ama evi terk etmek büyük hata.hele evde olanları başkalarına anlatmak çok yıkıcı bir tutum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…