Evliliğin ilk dönemlerinde tartışma çok yaşanır en azından benim evliliğimde bu şekildeydi,zamanla azalıyor..
Tabi eşinizin küfür etmesi çok yanlış(alışkanlığı varmı,yani sürekli küfür eden birimi?)bu alışkanlıksa konusarak çözün,size söz versin...
Daha 15 günlük evliyken ailenin yanına dönme fikri çok yanlış(kavga edip ilk aklına gelen çekip gitmek olmasın)Çünkü gidip gelmene eşin alısacak,ailen huzursuz olucak
Ve size tavsiyem tartısma durumunda yatağınızı ayırmayın,sırtınız dönük olsun ama aynı yatakta uyuyun..
Yapacağınız sadece konuşmak,üzüldüğünüzü kırıldığınızı anlatın..
canım sen bi birey olduğunu ona hissettirmelisin.. kendine ve ona saygı duy.. zamanda alsa karşılığını alırsın.. henüz 15 gün olmuş. çok erken. sabret. belki canı sıkkındır.. senden başka kim warki yanında.. ama siniri geçincede burnundan getirmeyi ihmal etme.. şuna inanırım hep. bi ewliliğin uzun sürmesi için karşılıklı alttan almak gerekir. şimdi sen onu alttan al ilerdede o seni.. bnce siz tatlı bi çiftsiniz :) sewgiler...
kırıldığımı anlattım bi şekilde ama umrunda bile değil. daha öncede tartıştık yapma böyle dedim. nişanlıykende bi kaç kez küfür etti konuştum anlattım ama fayda etmiyor işte.(
15 günlük evliyim dün eşim ortada hiç bişey yokken bana terslenmeye başladı tabi o terslenmeler büyüyüp tartışmaya döndü ve o tartışma sırasında bana küfür etti. çok kırıldım üzüldüm. Eşyalarımı toplayıp anneme gitmeyi bile düşünüyorum. Daha başında böyleyiz 3 5 yıl sonra nasıl oluruz ki ben daha dün onun doğum gününde nasıl süpriz yapıp onu mutlu edebilirim diye konu açmıştım areaştırmalar yapıyordum.( Sizce ne yapmalıyım? Yardım edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?