- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Cook sağolun. Buradan dönüş yokSiz kafanızda gerçekten bitirin de hakim de er ya da geç bitirir
Umarım kararınızdan geri dönmezsiniz
Hayırlı olsun şimdidem
Alırım diyorsa verdim gitti de. Hatta de ki, çocuklar sende iken ben de işe girerim, rahat rahat düzen kurarım. 1 haftaya fikri değişecek. Kolay değil çocukla uğraşmak öyle. Zaten küçük de değiller, bir şey olmaz.Yanaşıyor gibi ama zora koşuyor şartlar koyuyor çocuklar hakkında. Belki de istemediğinden öyle yapıyor bilmiyorum
Babam geçen sene vefat etti anneme gidicem daha gitmedim ehliyet sınavım varÇok iyi olmuş. Psikolojik olarak destek olur burası sana. Çekişmeli diyorsun. Anne baba'nın yanına mı gittin ?
Amiin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun.allah evlatlarınızın sizin yüzünüze baksın.evlilik beyaz eşya gibi şansına ne çıkacağı belli olmuyor.bundan sonrası herşey güzel olsun,bu hayatınızdan daha güzel olacağı kesin.
Mekanı cennet olsun babanın. Sınavı da geçersin rahat ol. Bir de bence kpss çalış sen :)Babam geçen sene vefat etti anneme gidicem daha gitmedim ehliyet sınavım var
Maalesef geçen sene sigaraya başladım. Eğer iceceksen çocukları bana ver sigara ortamında büyümelerini istemiyorum diyorAlırım diyorsa verdim gitti de. Hatta de ki, çocuklar sende iken ben de işe girerim, rahat rahat düzen kurarım. 1 haftaya fikri değişecek. Kolay değil çocukla uğraşmak öyle. Zaten küçük de değiller, bir şey olmaz.
Amiin Allah razı olsun babacım tutundugum dallarındam biriydiMekanı cennet olsun babanın. Sınavı da geçersin rahat ol. Bir de bence kpss çalış sen :)
Yooo zor günler onunla evli olduğunuz zamanlardı .Merhaba arkadaşlar.. Konularımı bilenler ve ne yapacağımı merak edenler için bilgi vermek istedim.Bilmeyenler içinde kısaca özet geçeyim.8yillik her türlü şiddet ve aldatma baskı kıskançlık gelgit yaşadığım bı evliliğim 2tane küçük çocuğum var. Boşanmak için bı avukat buldum ve dilekçemi verdim cekismeli olacak.Beni baya zor günler bekliyor desteklerinize ihtiyacım var
Ah babalar ah. Dağ gibi evladın arkasında. Ama annen var ya. Şükür buna da.Amiin Allah razı olsun babacım tutundugum dallarındam biriydikpss mi bilemedim
Çocuklar büyüdü nasılsa, ver, geri gönderene kadar sen de bi dinlenirsin. :)Maalesef geçen sene sigaraya başladım. Eğer iceceksen çocukları bana ver sigara ortamında büyümelerini istemiyorum diyor
Ay inşallahYooo zor günler onunla evli olduğunuz zamanlardı .
Artıkk bayağı aydınlık günler sizi bekliyor
Hala zannediyor ki eskisi gibi vazgeçeceğimallah kolaylık versin
keşke 8 yıldır size çektiren bu adamdan 2 çocuk yapmasaydınız
burada eşinden her türlü zulüm gören ama tek çocukta kalmış kimse yok.
Neyse dediğim gibi işiniz rast gitsin, dik durun taviz vermeyin.
Hala zannediyor ki eskisi gibi vazgeçeceğim
Tabi kolay değil geçen hafta covid için karantinaya girdim. Çocuklar ona kaldı.Karantinam bitmeden çık çık diyip durdu.Alırım diyorsa verdim gitti de. Hatta de ki, çocuklar sende iken ben de işe girerim, rahat rahat düzen kurarım. 1 haftaya fikri değişecek. Kolay değil çocukla uğraşmak öyle. Zaten küçük de değiller, bir şey olmaz.
Böyle herif de çocuk alacak, yersen. Çocukları silah yapmasına izin verme, al de tutuştur eline. 1 haftaya kapına bırakır geri. Bir haftada yola gelecek öküzü bir ömür çekme.Tabi kolay değil geçen hafta covid için karantinaya girdim. Çocuklar ona kaldı.Karantinam bitmeden çık çık diyip durdu.
Gerçekten çok zor bir adım oldu baya geç olsa da çok şükürhatırlıyorum eski konularınızı. çok sevindim artık cesaret edip bu yola çıkmanıza.
zor olabilir ama başaracaksınız.
en zoru ilk adımı atmaktır çünkü.
Gerçekten çok zor bir adım oldu baya geç olsa da çok şükürhatırlıyorum eski konularınızı. çok sevindim artık cesaret edip bu yola çıkmanıza.
zor olabilir ama başaracaksınız.
en zoru ilk adımı atmaktır çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?