- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Gerçekten bitti demem için sanırım en az önümde 2 sene varGerçekten bitti mi?
Aa gerçekten miO gün hayırlı olsun , uğurlu olsun. Az önce senin bir yorumunu gördüm , alıntılayıp soracaktım. Kalp kalbe karşı kendin konu açtın.
Çok iyi olmuş. Psikolojik olarak destek olur burası sana. Çekişmeli diyorsun. Anne baba'nın yanına mı gittin ?Aa gerçekten miBiliyorum senin gibi merak edenler var o yüzden açtım konu
Allah yardımcınız olsun kendinize güvenin bir bayan herşeyi başarır çocuklarınızla mutlu olunMerhaba arkadaşlar.. Konularımı bilenler ve ne yapacağımı merak edenler için bilgi vermek istedim.Bilmeyenler içinde kısaca özet geçeyim.8yillik her türlü şiddet ve aldatma baskı kıskançlık gelgit yaşadığım bı evliliğim 2tane küçük çocuğum var. Boşanmak için bı avukat buldum ve dilekçemi verdim cekismeli olacak.Beni baya zor günler bekliyor desteklerinize ihtiyacım var
Boşanmaya yanaşıyor mı?Gerçekten bitti demem için sanırım en az önümde 2 sene varmalum çekişmeli uzun sürüyor
Şükür sonunda. Tebrik ederim. İnşallah bundan sonrası çok daha iyi olur.Merhaba arkadaşlar.. Konularımı bilenler ve ne yapacağımı merak edenler için bilgi vermek istedim.Bilmeyenler içinde kısaca özet geçeyim.8yillik her türlü şiddet ve aldatma baskı kıskançlık gelgit yaşadığım bı evliliğim 2tane küçük çocuğum var. Boşanmak için bı avukat buldum ve dilekçemi verdim cekismeli olacak.Beni baya zor günler bekliyor desteklerinize ihtiyacım var
Yanaşıyor gibi ama zora koşuyor şartlar koyuyor çocuklar hakkında. Belki de istemediğinden öyle yapıyor bilmiyorumBoşanmaya yanaşıyor mı?
Teşekkür ederimŞükür sonunda. Tebrik ederim. İnşallah bundan sonrası çok daha iyi olur.
Eşinizin tepkisi ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?