Sonun başlangıcı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Merhaba arkadaşlar.. Konularımı bilenler ve ne yapacağımı merak edenler için bilgi vermek istedim.Bilmeyenler içinde kısaca özet geçeyim.8yillik her türlü şiddet ve aldatma baskı kıskançlık gelgit yaşadığım bı evliliğim 2tane küçük çocuğum var. Boşanmak için bı avukat buldum ve dilekçemi verdim cekismeli olacak.Beni baya zor günler bekliyor desteklerinize ihtiyacım var

O gün hayırlı olsun , uğurlu olsun. Az önce senin bir yorumunu gördüm , alıntılayıp soracaktım. Kalp kalbe karşı kendin konu açtın.

Hakkınızda hayırlısı olsun. 8 sene çekmişsiniz. İnşallah bu sefer kararlı olursunuz. Hayat berbat evlilikler için harcanacak kadar uzun değil. Su akacak yolunu bulacak merak etmeyin

allah kolay getirsin cnm , biten evliliklerde beni en çok üzen çocuklar oluyor ,
umarım onları hazırlamışsındır

Allah yardımcın olsun canım. konunu takip edeceğim. Bu süreçte moralini yüksek tut. Çocuklarına sarıl, Allah kolaylık versin.

Allah yardımcınız olsun kendinize güvenin bir bayan herşeyi başarır çocuklarınızla mutlu olun

Hakkınızda hayırlısı olsun.allah evlatlarınızın sizin yüzünüze baksın.evlilik beyaz eşya gibi şansına ne çıkacağı belli olmuyor.bundan sonrası herşey güzel olsun,bu hayatınızdan daha güzel olacağı kesin.

Şükür sonunda. Tebrik ederim. İnşallah bundan sonrası çok daha iyi olur.
Eşinizin tepkisi ne oldu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…