Sonun başlangıcı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanaşıyor gibi ama zora koşuyor şartlar koyuyor çocuklar hakkında. Belki de istemediğinden öyle yapıyor bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Alırım diyorsa verdim gitti de. Hatta de ki, çocuklar sende iken ben de işe girerim, rahat rahat düzen kurarım. 1 haftaya fikri değişecek. Kolay değil çocukla uğraşmak öyle. Zaten küçük de değiller, bir şey olmaz.

Alırım diyorsa verdim gitti de. Hatta de ki, çocuklar sende iken ben de işe girerim, rahat rahat düzen kurarım. 1 haftaya fikri değişecek. Kolay değil çocukla uğraşmak öyle. Zaten küçük de değiller, bir şey olmaz.
Maalesef geçen sene sigaraya başladım. Eğer iceceksen çocukları bana ver sigara ortamında büyümelerini istemiyorum diyor

Merhaba arkadaşlar.. Konularımı bilenler ve ne yapacağımı merak edenler için bilgi vermek istedim.Bilmeyenler içinde kısaca özet geçeyim.8yillik her türlü şiddet ve aldatma baskı kıskançlık gelgit yaşadığım bı evliliğim 2tane küçük çocuğum var. Boşanmak için bı avukat buldum ve dilekçemi verdim cekismeli olacak.Beni baya zor günler bekliyor desteklerinize ihtiyacım var 🙏
Yooo zor günler onunla evli olduğunuz zamanlardı .
Artıkk bayağı aydınlık günler sizi bekliyor

Boşanınca kabustan uyanmış gibi olacaksınız. Herşey çok güzel olur inşallah.

allah kolaylık versin
keşke 8 yıldır size çektiren bu adamdan 2 çocuk yapmasaydınız
burada eşinden her türlü zulüm gören ama tek çocukta kalmış kimse yok.
Neyse dediğim gibi işiniz rast gitsin, dik durun taviz vermeyin.
Hala zannediyor ki eskisi gibi vazgeçeceğim

Hala zannediyor ki eskisi gibi vazgeçeceğim

kız vazgeçme sakın
yani yapılabilecek her şeyi yapmış adam, şimdi konuyu bir kez daha okudum çoluğunun çocuğunun rızkını kumarda da yerse 5 büyük günahı zaten tamamlamış oluyor evliliğin otomatik olarak düşecek zaten neredeyse.

hatırlıyorum eski konularınızı. çok sevindim artık cesaret edip bu yola çıkmanıza.
zor olabilir ama başaracaksınız.
en zoru ilk adımı atmaktır çünkü.

Tabi kolay değil geçen hafta covid için karantinaya girdim. Çocuklar ona kaldı.Karantinam bitmeden çık çık diyip durdu.

Tabi kolay değil geçen hafta covid için karantinaya girdim. Çocuklar ona kaldı.Karantinam bitmeden çık çık diyip durdu.
Böyle herif de çocuk alacak, yersen. Çocukları silah yapmasına izin verme, al de tutuştur eline. 1 haftaya kapına bırakır geri. Bir haftada yola gelecek öküzü bir ömür çekme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X