Doktor depresyon dedi ve önemli birşey olmadığını söyledi. Ailem ilaçları düzenli kullanmamı söylüyor ve geçici bir şey olduğunu söylüyor. Zaten ailem sınıf değiştir ama kendimi hala kötü hissediyorum . herhangi bir gelişme kaydetmedim.O kadar şey anlatmışsın. Ama hiç ailenden bahsetmemişsin.. Sen bunları yaşarken, ailen ne diyor bu durumuna?
Dalga geçme olayı eski sınıfımda oluyordu . ancak sınıf değiştirdiğim halde hala kötü hissediyorum ve okula gidemiyorum. Dalga geçmelerinin sebeplerini bilmiyorum, sessizdim sadece bir kaç arkadaşım vardı o kadar. Dalga geçtiklerinde umursamazdım ancak yanıma gelip bunu tekrarlarlardı sürekli. Rehberlikle görüşmüştüm , sınıf değiştirdim. ancak hala ruhen kötüyüm.Zorbalık neden görüyosun?
Tektaraflı bi takıntıları yoktur diye düşünüyorum eğer öyleyse rehber öğretmenle görüş.
Jiletmiş intiharmış aman!!!
Çok gençsin yüzünde donuk olsun boşver daha havalı :)
Destek almalısın.. İlaçlarını da düzenli kullanmalısın.Doktor depresyon dedi ve önemli birşey olmadığını söyledi. Ailem ilaçları düzenli kullanmamı söylüyor ve geçici bir şey olduğunu söylüyor. Zaten ailem sınıf değiştir ama kendimi hala kötü hissediyorum . herhangi bir gelişme kaydetmedim.
Dalga geçme olayı eski sınıfımda oluyordu . ancak sınıf değiştirdiğim halde hala kötü hissediyorum ve okula gidemiyorum. Dalga geçmelerinin sebeplerini bilmiyorum, sessizdim sadece bir kaç arkadaşım vardı o kadar. Dalga geçtiklerinde umursamazdım ancak yanıma gelip bunu tekrarlarlardı sürekli. Rehberlikle görüşmüştüm , sınıf değiştirdim. ancak hala ruhen kötüyüm.
Sorun boyum değil , kendimi sürekli berbat hissediyorum. İlaçlar da hiçbir işe yaramıyor. Kendimi her ne kadar teselli etsem de toparlayamıyorum kendimi.Bir kere kesinlikle bir daha herhangi bir yerini jiletleme asla o izler geçmez öbür boyu vicdan azabı duyarsın.Ayrıca 164 çok uzun bir boy değil sen kendini olduğundan farklı algılama.Kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin mutluluğu kendinde ara
Bu gerçek , diğer konuda yaşımı belirtmedimDaha once ki konunu okudum... kızkardeşin için yardım istemissin ama yukarıdaki tabloyu cizmissin. Yardım etmek isteyenlere de şöyle yaptık, böyle yapıyor diye çaba harcayan, kardeşi için çırpınan bir abla rolü oynamışsin !! O mu gerçek,bu mu??
Bence; sırf sınıf arkadaşların seninle dalga geçti diye; okuldan uzaklaşacağını ve depresyona gireceğini sanmıyorum..Dalga geçme olayı eski sınıfımda oluyordu . ancak sınıf değiştirdiğim halde hala kötü hissediyorum ve okula gidemiyorum. Dalga geçmelerinin sebeplerini bilmiyorum, sessizdim sadece bir kaç arkadaşım vardı o kadar. Dalga geçtiklerinde umursamazdım ancak yanıma gelip bunu tekrarlarlardı sürekli. Rehberlikle görüşmüştüm , sınıf değiştirdim. ancak hala ruhen kötüyüm.
Yok belirtmissin.... kardeşin 12 yaşında kilosu 50 ...9 yaşında ergenliğe girmiş...sigara kullandığından şüphe duyuyorsun ,vs.....başka bir konuda 14 yaşına sicriyorsun!?Bu gerçek , diğer konuda yaşımı belirtmedim
Eskiden başka bir yerde oturuyorduk , silah sesleri vardı serseri doluydu mahalle. Kendimi tehlikede hissederdim. Doktor , annemi kaybetme korkum olduğunu da söylerdi. Küçükken abimden sürekli hakaret işitirdim. Ayrıca daha bu yaşlarda yapmamam gereken şeyleri yaptım. bir kaç sene önce sanaldan bir erkek mahrem fotoğraflar istedi. bu şekilde terbiyesizce bir şey yaptım. Bu sene de doktora gittim ancak herhangi bir gelişme olmadı. Doktorun tek tavsiyesi , ilaç ve hobi edinmemdi. Ancak hobi edinsem de , kitap okusamda bu ruh halinden çıkamadım . Yaşıtlarımdan sadece fiziki olarak olgun değil davranış olarak da olgun hissediyorum. Yaptığım ahlaksız ve yanlış davranışlar çok , biliyorum. Doktor erkeklerle konuşuyor musun dediğinde söyleyemedim, doktorum da erkekti , rahat olamadım. Aynı zamanda erkek kuzenimin saçımı okşaması , okulda 2 erkeğin üstüme yürümesi ve ben tepki verince kalçama tekme atması gibi rahatsız edici davranışlar yaşadım. sık sık fiziksel kavgalara girdim. Bir ara evde kendimi boğmaya çalıştım , damarıma jileti bastırarak kestim. ardından sigaraya başladım. Doktoruma bunların çoğuna bunları anlatamadım. Herşeyi anlatamıyorum aileme ama onlar elinden geldiğince desteklemeye çalışıyorlar.Bence; sırf sınıf arkadaşların seninle dalga geçti diye; okuldan uzaklaşacağını ve depresyona gireceğini sanmıyorum..
Muhakkak bunun bir öncesinde vardır..
Ailen ile aran nasıl? Annenle, babanla. Varsa; kardeşlerinle...
Annenle herşeyi konuşabiliyor musun? Derdini anlatıyor musun?
Seni dinliyorlar mı? Sana değer veriyorlar mı?
Eskiden başka bir yerde oturuyorduk , silah sesleri vardı serseri doluydu mahalle. Kendimi tehlikede hissederdim. Doktor , annemi kaybetme korkum olduğunu da söylerdi. Küçükken abimden sürekli hakaret işitirdim. Ayrıca daha bu yaşlarda yapmamam gereken şeyleri yaptım. bir kaç sene önce sanaldan bir erkek mahrem fotoğraflar istedi. bu şekilde terbiyesizce bir şey yaptım. Bu sene de doktora gittim ancak herhangi bir gelişme olmadı. Doktorun tek tavsiyesi , ilaç ve hobi edinmemdi. Ancak hobi edinsem de , kitap okusamda bu ruh halinden çıkamadım . Yaşıtlarımdan sadece fiziki olarak olgun değil davranış olarak da olgun hissediyorum. Yaptığım ahlaksız ve yanlış davranışlar çok , biliyorum. Doktor erkeklerle konuşuyor musun dediğinde söyleyemedim, doktorum da erkekti , rahat olamadım. Aynı zamanda erkek kuzenimin saçımı okşaması , okulda 2 erkeğin üstüme yürümesi ve ben tepki verince kalçama tekme atması gibi rahatsız edici davranışlar yaşadım. sık sık fiziksel kavgalara girdim. Bir ara evde kendimi boğmaya çalıştım , damarıma jileti bastırarak kestim. ardından sigaraya başladım. Doktoruma bunların çoğuna bunları anlatamadım. Herşeyi anlatamıyorum aileme ama onlar elinden geldiğince desteklemeye çalışıyorlar. Sırf fiziki görüntümden dolayı dalga geçmiyorlardı , yakınlaşmaya çalışıyorlardı sanırım çünkü fazlasıyla sessizdim ve kimseyle iletişim kurmuyordum. tepki vermemi istiyorlardıKendini sakın bir daha jiletleme.
Ömür boyu vucudunda tasıyorsun, insanlar görmesin diye saklamaya calısıyorsun. Benimkiler hala gecmedi ve gecmeyecek malesef dönüşü yok.
Sırf boyun ve donuk oldugun için mi dalga geciyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?