Sonunda 90kiloyaa cikmayi becerdim

ewettt herşey mümkün tabiki sabredersek olacak inşallah

yürüyüş yapıyormusun? merak ediyorum arkadaşlar herkes ne kadar yürüyor gün içerisinde motive olmalıyım daha fazla

Valla cnm ben artik hergün yürüyüs yapicam dün mesela 1saat yürüdüm
ama yarim saat öglen yarim saat aksam yürüdüm
bugünde yürücem insallahh
Gecede yürücektim ama karnim agriyordu

Herkese selamlarrr
ya kizlar ben daha dün basladim diyete 90 kiloyla bugün sabah tartildigimda 87.300 ciktimm
Bu nasill olabilirkiiii
Amaa cook mutlu oldummmm yaa :)

Bugünkü menüm
sabah yok
öglen 1dilim ekmek
1tane domates
1tane biber
1dilim peynir
1dilim sucuk
aksam
1 tabak fasülye
yogurt ve salata

2litre limonlu sirkeli su
1saat yürüyüs

Herkese selamlarrr
ya kizlar ben daha dün basladim diyete 90 kiloyla bugün sabah tartildigimda 87.300 ciktimm
Bu nasill olabilirkiiii

çok güzelll tebrikler bu seni motive eder. rejimi bozmak yok.vüücüdunda ki su gitmiş ödemin yani bundan sonra vereceklerin yağlardan gidecek.

benim boyum 168 bu arada. tabi 66 olunca bende süper demiştim ama şimdi 60 lara süper diyorum

yaa bide ben haftada 1 gün tartılıcam pazartesi başladım pazartesileri tartılırım. aç karna sizede tavsiye ederim 1 gün motivede eder ama moraliniz de bozulabilir neden hiç oynama yok diye

yaa bide ben haftada 1 gün tartılıcam pazartesi başladım pazartesileri tartılırım. aç karna sizede tavsiye ederim 1 gün motivede eder ama moraliniz de bozulabilir neden hiç oynama yok diye

aynen canım ben diyete ilk başladığım zamanlar 15 günde bir tartılıyordum beni daha çok motive ediyordu şimdi 10 günde bir yada haftada 1 tartılıyorum canım böyle gercekten daha iyi oluyo

Herkese selamlarrr
Bu nasill olabilirkiiii

bir günde 3 kilo yanlışlık olmasın :44: ödem atsanda bir günde 3 kilo ödem çok fazla bence...

Ayy cnm ya suda gitmis olsa cook mutlu oldumm
Tabikide cnm ya 60 kiloyla dahada bomba durursun darisi basimizaa :)

Haklisin cnm ozaman pazartesi günleri. yazariz kac kilo oldugumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…