- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Niye yargılansın ki? Ben aksine erken yaşta aileden ayrı yaşamayı destekliyorum. Tabi iş bulmuş ve az çok olacakları hesaplamış bir şekilde. Aileyle çok iyi anlaşsan bile belli bir süre sonra istemsizce sıkıntı çıkıyor. Hem zorluklarla tek başına başa çıkabilme şansın da azalıyor. Siz önce gideceğiniz şehre karar verin. Şu şehirde daha çok iş vardır demek zor.. İş olur ama size denk gelmez ihtimalleri göz önünde bulundurun. Sonra birkaç iş başvurusu yapın görüşmeler çok önemli çünkü. Farklı bir şehirden gideceğinizi bilsinler. Bir taraftan da apart araştırın. Bence en önemlisi ilk olarak ev çünkü kalacağın yer olmadan iş bulmak zorlaşıyor adam işine uzak bir yerde oturuyorsan istemeyebiliyor ben Antalya'da okuduğum dönemde çok iş buluyordum ama iş yerinin olduğu semtte kalmam isteniyordu. Siz evi bulun işi bence mutlaka bulursunuz önemli olan kararlı olmak. Hayırlısı olur umarım :)
O kadar kararlıyım ki, o kadar saçma ve ufak fetayları işin içine sokup hesap yapıyorum ki shdnjd tüm madraflar için ayırdığım para ayrı, olası bi durumda işsiz kalırsam en azından 2-3 ay idare edecek para ayrı, eşya için kullanacağım bütçe ayrı diye ayırdım kafamda sudnjfnf ev tutarsam öncelikli alacağım eşyalar için liste yaptım böyle böyle delircem