sonunda ameliyat olabildimm

tamponsuz olunan ameliyat çok rahattır herhalde. Bende tam 7gün önce oldum 3gün tamponlu gezdim o 3 günü anlatamam yorgun halsiz dudak kuruması bogaz agrısı baş dönmesi neler neler silikon tamponlar bi çıktı hayata döndüm :KK70:
o belirtiler yok bende tampon olmadıgından belkide. ama yüzüm gitgide şişiyor gözler içine göçtü normalmi ki.

Hayret , tampon bende hiç sorun yaratmadı ortası delik olduğu için nefes alabildim , üç ün sonraki kontrolde pıt diye çıkıverdi .bekleme odasında başka birinin burnundaki tamponlar çıkmıştı onda ciddi kanama yapmıştı ..bu tampon niye kişiden kişiye farklı etki yapıyor

bugün 15. günüm burun ödemim indikçe burnumu cokk begenmeye başladım. ve o kadar dogal olmuş ki görenler farketmiyor hiç. benim istediğimde buydu zaten. estetik oldugu belli olmasın demiştim nefesim açılsın önemli olan o demiştim. ilk hafta nefesim tıkalıydı ama bu hafta acıldı artık uyurken agzımdan nefes almıyormuşum.

öncesi sonrası fotografları. 15. günüm burnum hala şişşşşşşş. incelecek.

Eklentiler

• IMG_7044.webp
    IMG_7044.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_7045.webp
    IMG_7045.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_7046.webp
    IMG_7046.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_7049.webp
    IMG_7049.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_5978.webp
    IMG_5978.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 95
Bende şişlik kalmadı sadece ucu sert , ilk günlerdeki kalkıklık da gitti .
Burnumun içi aşırı kuru , onun dışında eski burnumdan fazla farkı kalmadı ..tam istediğim gibi oldu .
masaja ve deniz suyuna devam ediyorum.

Bende şişlik kalmadı sadece ucu sert , ilk günlerdeki kalkıklık da gitti .
Burnumun içi aşırı kuru , onun dışında eski burnumdan fazla farkı kalmadı ..tam istediğim gibi oldu .
masaja ve deniz suyuna devam ediyorum.
benim işlem çoktu cnm burnumda hem et hem kırıklık eğrilik vardı hem estetik. hem. yanaklarıma dudagıma yağ eklendi. hepsi bir olduguna şişliğim oldu haliyle. içi hiç kuru değil benim gayet nemli. masaj ve okyanus suyuna devam ediyorum. ucu sert benimde şimdilik

Gerçekten hiç estetik gibi durmuyor:21: maşşallahh
İnşallah benimde istediğim gibi olur :dua:
Çok geçmiş olsun hyaırlı olsun sağlıcakla inşallahhhh
saolun. ben estetik gibi yapay olsun istemedim öncelik nefesimin açılmasıydı etler kemikler hiç nefes ve koku alamıyordum. yüzüm uzun oldugu için küçük bir burun yakışmazdı bana. o yüzden estetik oldugu belli olmasın biraz boyu kısalsın nefesim düzelsin önemli olan o dedim. şekli size bırakıyorumm dedim. oda gün gün iniyor şişliği inceldikçe daha güzel olucak

Eklentiler

• IMG_7089.webp
    IMG_7089.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 84
benim işlem çoktu cnm burnumda hem et hem kırıklık eğrilik vardı hem estetik. hem. yanaklarıma dudagıma yağ eklendi. hepsi bir olduguna şişliğim oldu haliyle. içi hiç kuru değil benim gayet nemli. masaj ve okyanus suyuna devam ediyorum. ucu sert benimde şimdilik

Benim de kırık ve eğri idi ilk gün şişlikten gözlerim plop diye yüzümden fırlayacak sandım yüzüm o kadar şişip gerildi ama bu gün tam yirminci gün , yani şiş kalmaması normal

Benim de kırık ve eğri idi ilk gün şişlikten gözlerim plop diye yüzümden fırlayacak sandım yüzüm o kadar şişip gerildi ama bu gün tam yirminci gün , yani şiş kalmaması normal
yok gözlerim şiş değilde. burnum dahada incelecek. hafif şişlik var burnumda şuan kalın etli gibi yani. ödem gidince incelicek. yüzümde gözümde kalmadı şişlikte seninde daha değişir burnun gün gectikçe güzelleşir

Çok da incelmesin , çok ince burun bana gitmez çünkü yüzüm yuvarlak ..Eski burnum da ince değildi

22. günüm. hala şiş ama gitgide güzelleşiyor. doğal bi burun yaptırdım ama eskiden burnum cok uzun oldugu için yinede farkedenler var .

Eklentiler

• IMG_7438.webp
    IMG_7438.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_7491.webp
    IMG_7491.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_7440.webp
    IMG_7440.webp
    20 KB · Görüntüleme: 69
Back
X