sonunda ameliyat oldum resimli

canm sende şöyle bi sorun oldu mu?
ben ilk aylarda uyurken ne tarafa dönsem burnumda o tarafa meylediyodu yani oynuyo gibiydi altı yedi ay sonra geçti

canm sende şöyle bi sorun oldu mu?
ben ilk aylarda uyurken ne tarafa dönsem burnumda o tarafa meylediyodu yani oynuyo gibiydi altı yedi ay sonra geçti
Evet bendede oluyor canim hatta hala sol tarafi farkli sis ama diyolar ya zaten 6 aya oturur die dikkat rtmek lazim

14 günde bu sonuç yok iyi ya maşallah çok çabuk toplamıssınız. çok beğendim gerçekten. Bende istiyorummmm

ayy bende olmak istiyorum ama duydum ki öyle kendi istegimize göre burun dikleşmiyormus yani kafamıza göre amelıyat yaptıramazmısız dogrumu bu? bu arada kac gun burun sarılı dolastın??

ayy bende olmak istiyorum ama duydum ki öyle kendi istegimize göre burun dikleşmiyormus yani kafamıza göre amelıyat yaptıramazmısız dogrumu bu? bu arada kac gun burun sarılı dolastın??
Cok tsk ederimm benim doktorum tasarim yapti beraber karar verdik zaten yuzunuze yakisani yapiyor 10 gun sarili kaldibenkmki

Canim harika olmusss! Bende adanadayim ve ersal kayaya yaptiracagim kesinlikle harika isler yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…