Cok tsk ederimmmmNe kadar değişmişsiniz yaa maşallah
Cok tsk ederimmmmmÇok başarılı.Çok yakışmış yüzünüze gerçekten.
Geçmiş olsun
Evet bendede oluyor canim hatta hala sol tarafi farkli sis ama diyolar ya zaten 6 aya oturur die dikkat rtmek lazimcanm sende şöyle bi sorun oldu mu?
ben ilk aylarda uyurken ne tarafa dönsem burnumda o tarafa meylediyodu yani oynuyo gibiydi altı yedi ay sonra geçti
Cok tsk ederimmmhoş duruyor güle güle kullanın :))
haklısın cnm bnde biraz sol tarafa meyil kaldı maalesefEvet bendede oluyor canim hatta hala sol tarafi farkli sis ama diyolar ya zaten 6 aya oturur die dikkat rtmek lazim
Zten esit olmuyomus hic bendede kalcak gibi tsk ederimmmhaklısın cnm bnde biraz sol tarafa meyil kaldı maalesefbu arada gecmiş olsun...
Cokk tsk ederimmmmÇok başarılı.Çok yakışmış yüzünüze gerçekten.
Geçmiş olsun
Cok tsk ederim evet cabuk toparladim cok sukur ama ilk iki gun gorsenin cok sistim cok morardim iyilesemem saniyodum14 günde bu sonuç yok iyi ya maşallah çok çabuk toplamıssınız. çok beğendim gerçekten. Bende istiyorummmm
Cok tsk ederimm benim doktorum tasarim yapti beraber karar verdik zaten yuzunuze yakisani yapiyor 10 gun sarili kaldibenkmkiayy bende olmak istiyorum ama duydum ki öyle kendi istegimize göre burun dikleşmiyormus yani kafamıza göre amelıyat yaptıramazmısız dogrumu bu? bu arada kac gun burun sarılı dolastın??
anladım canım çok yakışmışCok tsk ederimm benim doktorum tasarim yapti beraber karar verdik zaten yuzunuze yakisani yapiyor 10 gun sarili kaldibenkmki
Kesinlikle katiliyorum hadi ins seninde cok guzel olurrrCanim harika olmusss! Bende adanadayim ve ersal kayaya yaptiracagim kesinlikle harika isler yapiyor
Bu da onden durusEki Görüntüle 1388450 Sonunda oldum arkadaslar bu da 14. Gunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?