- 24 Nisan 2015
- 62
- 8
- 36
- 45
Ameliyatinin kacinci gunu canimBen de aynı durumdayım..avatar gibiyim..burnum böyle mi kalacak acaba :-((
Benimde bugun 8. Gun1 hafta oldu
Benimde bugun 8. Gun Eki Görüntüle 1600858 Eki Görüntüle 1600858
Benimde bugun 8. Gun
Eki Görüntüle 1600858
Odem cok asiri ya napicam benKaş aranda ödem var sanırım..benim de burun ucum patlıcan gibi
Tammam :) biraz gozum alisti gibi yada kendimi kandiriyorum. Senin dr un kimdi nerde yaptirdinWalla inan aynaya bile bakmıyorum..bakamıyorum..telden çektim,psikolojim bozuldu..belki daha sonra şu an çökmüş durumdayım..
çok gecmiş olsun cnm .. belki kan değerlerin düşmüştür. bence kan sayımı yaptır biAyyyyynen öyle oluyor canım..neden acaba?
Canim ilk gun kimse begenemezki benimkini kimse beğenmedi ilk gün annem suratima bom bom bakiuodu ama ben hic takmadim biliyordum değişkeni simdi tam istediğim gibi bak resim atimmMrb..moralim çok bozuk..yardımına ihtiyacım var..alçıM çıktı,dikişler tampon alındı,bir tek bant vardı,o da bugün yüzümü yıkarken çıktı,dr uma sordum,çıkar artık önemli değil dedi be burnumu ilk kez gördüm..hiç hayal ettiğim gibi değil..kavisli ve kalkık istemiştim baya bildiğin üçgen gibi sivrri uçlu bir burun olmuş..ve de gözüme yine büyük geldi..benin 2.ameliyatımdı,burun ucu büyük olduğu için tekrar olmuştum ama yinne büyük :-( moralim çok bozuk..zamanla küçülür mü dersin?sen ilk gördüğünde beğenmiş miydin burnunu?ağlayasım var...
Senin kaçıncı günün canım?Canim ilk gun kimse begenemezki benimkini kimse beğenmedi ilk gün annem suratima bom bom bakiuodu ama ben hic takmadim biliyordum değişkeni simdi tam istediğim gibi bak resim atimm
Harika gorunuyo bnm nezaman guzel gorunucek pffffffffffCanim ilk gun kimse begenemezki benimkini kimse beğenmedi ilk gün annem suratima bom bom bakiuodu ama ben hic takmadim biliyordum değişkeni simdi tam istediğim gibi bak resim atimm
sekizinci ayin canimmSenin kaçıncı günün canım?
Var canim atiyorum simdiYan profilden resim var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?