Cok iyiyim cnm dorduncu ayima girdim bir skntm yok sukurrCanım cok güzel olmus 2 mayısta randevu aldım ersal beye cok heyecanlıyım ve korkuyorum su an nasılsın peki :)
Son halini görebilir miyiz peki :)Cok iyiyim cnm dorduncu ayima girdim bir skntm yok sukurr
TabikideSon halini görebilir miyiz peki :)
Cok beğendimmm:)cumartesi benim alçım da cıkacak darısı başıma:),Tabikide
Tsk ederimmm hadi bakalimm ims cok guzel olcakkCok beğendimmm:)cumartesi benim alçım da cıkacak darısı başıma:),
İnşallah canımmm :)Tsk ederimmm hadi bakalimm ims cok guzel olcakk
Eki Görüntüle 1388450 Sonunda oldum arkadaslar bu da 14. Gunumm
Yok cnm ersal bey demisti zaten ocaktan sonra zamli.olacak die kontrole gittigimdede sekreteri dedi iiyiki hemen yaptirmiain zamlandi.dienormalde fiyat 3.75 diye duymuştum. sizinki 3.250. acaba kişiye özel mi fiyatlar?
Yok cnm ersal bey demisti zaten ocaktan sonra zamli.olacak die kontrole gittigimdede sekreteri dedi iiyiki hemen yaptirmiain zamlandi.die
Masallah mukemmel olmus canim bende adanada ameliyat oldum sadik karakaya ya. Bugun 6. Gunum deli gibi merak ediyorum sonucu cuma gunu alci alindiginda paylasicam sizleTabikide
Canım sana bişey sorucam,ameliyattan çıkalı 5 gün oldu ama çıktığım andan beri sürekli başım dönüyor..bu normal mi?bu durumu yaşayanlar var mı?dr uma sordum o anlam veremedi..tansiyonum oynuyor sanırım ama neden bu kadar uzun sürdü ki?Canm hiç korkmailk çıkınca bende öyle hissettim bide emanet gibi duruyordu sanki. ŞŞişliktendir deyip kkendim aavuttum ama cidden de öyleymiş 4 5 güne şişlikler iindikçrşekli oturuyor korkma alçı yeni çıkmış biraz sabret ddüzelir şiş diyedir
Mrb..moralim çok bozuk..yardımına ihtiyacım var..alçıM çıktı,dikişler tampon alındı,bir tek bant vardı,o da bugün yüzümü yıkarken çıktı,dr uma sordum,çıkar artık önemli değil dedi be burnumu ilk kez gördüm..hiç hayal ettiğim gibi değil..kavisli ve kalkık istemiştim baya bildiğin üçgen gibi sivrri uçlu bir burun olmuş..ve de gözüme yine büyük geldi..benin 2.ameliyatımdı,burun ucu büyük olduğu için tekrar olmuştum ama yinne büyük :-( moralim çok bozuk..zamanla küçülür mü dersin?sen ilk gördüğünde beğenmiş miydin burnunu?ağlayasım var...Canm hiç korkmailk çıkınca bende öyle hissettim bide emanet gibi duruyordu sanki. ŞŞişliktendir deyip kkendim aavuttum ama cidden de öyleymiş 4 5 güne şişlikler iindikçrşekli oturuyor korkma alçı yeni çıkmış biraz sabret ddüzelir şiş diyedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?