Ayrılmazsan bir ömür sen ağlayacaktın, o gülecekti. O yüzden beter olsun, geberebilir bile hatta, isterse, tutan yok.Merhabalar tekrardan çok tepki alan konu açmıştım birkaç hafta öncesine kadar. Sonunda ayrıldım. Ailemle de konuştum bu süreçte böyle böyle şeyler oldu bilin görüşmeyeceğim ama diye. Ayrıldıktan sonra babamı annemi aramaya başladı. Babam da çok kızdı haliyle. Uzak mesafeydik, evimize kadar geldi. Ağladı, üstü kapalı sensiz yaşama sebebim de kalmadı bana bir şey olursa sebebi sensin vs gibi mesajlar vermeye çalışıyor. Her yerden ulaşmaya çalışıyor. Ayrıldığımız halde bütün sosyal medya hesaplarında profil fotoğrafını ikimizin fotoğrafı yapmış. Ayrılırken hiç üzülmedim ama böyle yaptıkça içim parçalanıyor. Kendimi ön planda tutmayı sanırım beceremiyorum. O ağladıkça ben de ağladım. Ona neden üzülüyorum bilmiyorum.
Merhabalar tekrardan çok tepki alan konu açmıştım birkaç hafta öncesine kadar. Sonunda ayrıldım. Ailemle de konuştum bu süreçte böyle böyle şeyler oldu bilin görüşmeyeceğim ama diye. Ayrıldıktan sonra babamı annemi aramaya başladı. Babam da çok kızdı haliyle. Uzak mesafeydik, evimize kadar geldi. Ağladı, üstü kapalı sensiz yaşama sebebim de kalmadı bana bir şey olursa sebebi sensin vs gibi mesajlar vermeye çalışıyor. Her yerden ulaşmaya çalışıyor. Ayrıldığımız halde bütün sosyal medya hesaplarında profil fotoğrafını ikimizin fotoğrafı yapmış. Ayrılırken hiç üzülmedim ama böyle yaptıkça içim parçalanıyor. Kendimi ön planda tutmayı sanırım beceremiyorum. O ağladıkça ben de ağladım. Ona neden üzülüyorum bilmiyorum.
Şimdi söz attıklarına da ağlamaya gider. Öyle gurursuz bir adamBir şey olmaz zaten senden önce iki kere söz atmıştı. Alışkındır terk edilmeye. Zırlar zırlar bir süre sonra alışıp sıradaki kurbanına odaklanır
Beni çok fazla manipüle etti sağlıklı düşünemiyorum bile iyi niyetimi çok suistimal etti tecrübe oldu diyelimEvlenmeden aldatan evlendikten sonra da uslanmazdi. O yüzden verdiğiniz kararın arkasında durun ve sizi daha fazla manipüle etmesine izin vermeyin.
Karşıniza daha kimler kimler çıkar. O kişiden ayrılarak kendinize yeni insanlar tanıma fırsatı verdiniz. Ne güzel işte. En ufak bir acabaniz dahi olmasın.
Merhabalar tekrardan çok tepki alan konu açmıştım birkaç hafta öncesine kadar. Sonunda ayrıldım. Ailemle de konuştum bu süreçte böyle böyle şeyler oldu bilin görüşmeyeceğim ama diye. Ayrıldıktan sonra babamı annemi aramaya başladı. Babam da çok kızdı haliyle. Uzak mesafeydik, evimize kadar geldi. Ağladı, üstü kapalı sensiz yaşama sebebim de kalmadı bana bir şey olursa sebebi sensin vs gibi mesajlar vermeye çalışıyor. Her yerden ulaşmaya çalışıyor. Ayrıldığımız halde bütün sosyal medya hesaplarında profil fotoğrafını ikimizin fotoğrafı yapmış. Ayrılırken hiç üzülmedim ama böyle yaptıkça içim parçalanıyor. Kendimi ön planda tutmayı sanırım beceremiyorum. O ağladıkça ben de ağladım. Ona neden üzülüyorum bilmiyorum.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum babamla telefonda kavga ettiler resmen ona rağmen bana inanmıyor ailemin baskısına geldiğimi hür irademle karar vermediğimi söylüyorAklı başında olan ayrılığı bu şekilde yaşamaz. Bu davranışlar bile ne kadar doğru karar verdiğinizi gösteriyor. Sağlıklı bi zihin değil.
Benim ayılığımdan ötürü diyecek hali yoktu, azcık aklı başına geldi tabi aklı başında kadının benle işi ne diyecek hali yoktu, tabi ki ailen baskı yapıyor diyecek.Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum babamla telefonda kavga ettiler resmen ona rağmen bana inanmıyor ailemin baskısına geldiğimi hür irademle karar vermediğimi söylüyor
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum babamla telefonda kavga ettiler resmen ona rağmen bana inanmıyor ailemin baskısına geldiğimi hür irademle karar vermediğimi söylüyor
Yaşınız 24 sanırım cok gençsiniz de ondan yas ilerledikce insan biraz daha kendini düşünüyor genclikte hepimiz ask acisindan öldük bittik .yasim 35 hayatin öğrettiği hersey geçiyor hersey gevip gidiyor. inan hic olmayacak adamlara aglamaya degmez.dunyaya bir kere geliyorsunuz hayati zindan etmeye degmezMerhabalar tekrardan çok tepki alan konu açmıştım birkaç hafta öncesine kadar. Sonunda ayrıldım. Ailemle de konuştum bu süreçte böyle böyle şeyler oldu bilin görüşmeyeceğim ama diye. Ayrıldıktan sonra babamı annemi aramaya başladı. Babam da çok kızdı haliyle. Uzak mesafeydik, evimize kadar geldi. Ağladı, üstü kapalı sensiz yaşama sebebim de kalmadı bana bir şey olursa sebebi sensin vs gibi mesajlar vermeye çalışıyor. Her yerden ulaşmaya çalışıyor. Ayrıldığımız halde bütün sosyal medya hesaplarında profil fotoğrafını ikimizin fotoğrafı yapmış. Ayrılırken hiç üzülmedim ama böyle yaptıkça içim parçalanıyor. Kendimi ön planda tutmayı sanırım beceremiyorum. O ağladıkça ben de ağladım. Ona neden üzülüyorum bilmiyorum.
Simdi dönerseniz sizi ağladığı kadar ağlatır. Konunuzu bilmiyorumMerhabalar tekrardan çok tepki alan konu açmıştım birkaç hafta öncesine kadar. Sonunda ayrıldım. Ailemle de konuştum bu süreçte böyle böyle şeyler oldu bilin görüşmeyeceğim ama diye. Ayrıldıktan sonra babamı annemi aramaya başladı. Babam da çok kızdı haliyle. Uzak mesafeydik, evimize kadar geldi. Ağladı, üstü kapalı sensiz yaşama sebebim de kalmadı bana bir şey olursa sebebi sensin vs gibi mesajlar vermeye çalışıyor. Her yerden ulaşmaya çalışıyor. Ayrıldığımız halde bütün sosyal medya hesaplarında profil fotoğrafını ikimizin fotoğrafı yapmış. Ayrılırken hiç üzülmedim ama böyle yaptıkça içim parçalanıyor. Kendimi ön planda tutmayı sanırım beceremiyorum. O ağladıkça ben de ağladım. Ona neden üzülüyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?