- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
gözün aydın...
kızın ve senin adına çok sevindim..
allah bi daha ayırmasın....
Çoooook teşekkür ederim.
Amin, inş. Allah sevenleri hiç ayırmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın...
kızın ve senin adına çok sevindim..
allah bi daha ayırmasın....
Sizi üzmek istemezdim, ama paylaşmadan da edemedim.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.
Beni de siz ağlattınız, çünkü öyle değişik duygular içindeyim ki, sevinçten ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum, ellerim buz gibi, yüzüm gülüyor, vs. vs. değişik bir ruh ve beden halindeyim.
Utandım şimdi.
Teşekkür ederim canım.
Kahraman sözü de kızımın öğretmeninden kalma, gidip gelip öğretmenlerine öğretmenim babamın gelmesine şu kadar kaldı, bu kadar kaldı diyormuş, öğretmenide evetttt senin baban bir kahraman demiş, o günden sonra babasını bayağı bir kızdırdı, cilveli cilveli kahraman babaaa dedi durdu.
eşinizin yanında olsaydınız daha mı iyi olurdu ben gidip gitmemekte kararsızım
allah başka ayrılık göstermez inşallah güzel günler bekliyor sizi hazır olun :)
Gozun aydin , sevincin daim olsun .. Tum ayriliklar boyle gecici olsun..
Neden 2. şark canım eşin askeri personel mi?
Biz de şark görevi için Batmandayız, ama bizim durumumuz farklıydı, herşeyden önce ben çakılı değilim ve çocuğumuz yok ve tabi ki Batman Hakkari ile mukayese edilemez, mümkün mertebe Hakkari Şırnak gibi çok tehlikeli bölgeler olmadıkça polis ve asker eşleri eşleriyle birlikte gitmeli bence, buralar anlatılmaz yaşanır, en basiti bugün yaptıkları Ergenekon yorumları, kaldıramıyorsunuz, içinize sindiremiyorsunuz, inanın küçük çocuklara bile sempati ile bakamıyorum
bende senin gibiyim kesin hergün biriyle tartışırım gibi geliyor
çocuğum olsada ücretsiz izin alsam diye gün sayıyorum valla, 3 senemiz var daha
eşine neresi çıktı 2.şark
sizin konunuza duygusallaşmam üzülmekten ziyade sizin sevincinize duygusal olarak ortak olmamdan kaynaklanmakta sanırım çünki içimde üzüntü duymadım sizin adınıza mutluluk duydum... Allahım hep mutlu etsin..buarada eşinizede geçmiş olsun...
Babasız çocuk büyükmek zordur..birde üstüne baba var, ama nerde??ne yapıyor??niye gelmiyor?? Gibi soruları küçücük bi bebeğe anlatmak çok zordur,siz yapmışsınızutanmayın bence "kahraman"bi annesiniz..bu arada onun cilvesini yerim ben
![]()
Biz de şark görevi için Batmandayız, ama bizim durumumuz farklıydı, herşeyden önce ben çakılı değilim ve çocuğumuz yok ve tabi ki Batman Hakkari ile mukayese edilemez, mümkün mertebe Hakkari Şırnak gibi çok tehlikeli bölgeler olmadıkça polis ve asker eşleri eşleriyle birlikte gitmeli bence, buralar anlatılmaz yaşanır, en basiti bugün yaptıkları Ergenekon yorumları, kaldıramıyorsunuz, içinize sindiremiyorsunuz, inanın küçük çocuklara bile sempati ile bakamıyorum
Cok mutlu oldum :) allah bidaha ayirmasin ve mutlulugunuz daim olsun insallah :))
iki senedir dilekçeyle durduruyoruz yer bellli değil ama kom şube personeli iyi bir yere çıkmaz .
çocuk var ikinciyi istiyorum seneye ben memurum daha emekliliğe var 25 sene bizede mecburi şark çıkarırlar mı diye düşünüyorum. ücretsiz izin +oranlerın sıkıntısı . katlandığıma değsin bari diyorum.
çok dertliyim çok
Yazdiklarini okuyunca okadar mutlu oldumki anlatamam ne güzel bir mutluluk bu rabbim!insaallah birdaha hic ayrilmazsiniz..bu mutlulugunuzu ben ve tüm ayri olan eslerde yasar insaallah..benimde esim asker ve hamileyim cok zor geciyor günler bauen hic gecmiyor..bugün yine kötü günlerimden birisi aglayarak basladim güne cünkü cok özledim..ama sizin bu mutlulugunuzu okuyunca cok iyi geldi cok mutlu oldum rabbim hiic birdaha ayirmasin sizi..
Kizinizada harika bir sürpriz olcak
Banada dua etmeyi unutmayinolurmu