Sonunda Babamız Geliyor.

Sizi üzmek istemezdim, ama paylaşmadan da edemedim.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.

Beni de siz ağlattınız, çünkü öyle değişik duygular içindeyim ki, sevinçten ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum, ellerim buz gibi, yüzüm gülüyor, vs. vs. değişik bir ruh ve beden halindeyim.

sizin konunuza duygusallaşmam üzülmekten ziyade sizin sevincinize duygusal olarak ortak olmamdan kaynaklanmakta sanırım çünki içimde üzüntü duymadım sizin adınıza mutluluk duydum... Allahım hep mutlu etsin..buarada eşinizede geçmiş olsun...

Utandım şimdi.

Teşekkür ederim canım.

Kahraman sözü de kızımın öğretmeninden kalma, gidip gelip öğretmenlerine öğretmenim babamın gelmesine şu kadar kaldı, bu kadar kaldı diyormuş, öğretmenide evetttt senin baban bir kahraman demiş, o günden sonra babasını bayağı bir kızdırdı, cilveli cilveli kahraman babaaa dedi durdu.

Babasız çocuk büyükmek zordur..birde üstüne baba var, ama nerde??ne yapıyor??niye gelmiyor?? Gibi soruları küçücük bi bebeğe anlatmak çok zordur,siz yapmışsınız:34: utanmayın bence "kahraman"bi annesiniz..bu arada onun cilvesini yerim ben:16:

Biz de şark görevi için Batmandayız, ama bizim durumumuz farklıydı, herşeyden önce ben çakılı değilim ve çocuğumuz yok ve tabi ki Batman Hakkari ile mukayese edilemez, mümkün mertebe Hakkari Şırnak gibi çok tehlikeli bölgeler olmadıkça polis ve asker eşleri eşleriyle birlikte gitmeli bence, buralar anlatılmaz yaşanır, en basiti bugün yaptıkları Ergenekon yorumları, kaldıramıyorsunuz, içinize sindiremiyorsunuz, inanın küçük çocuklara bile sempati ile bakamıyorum

Biz de şark görevi için Batmandayız, ama bizim durumumuz farklıydı, herşeyden önce ben çakılı değilim ve çocuğumuz yok ve tabi ki Batman Hakkari ile mukayese edilemez, mümkün mertebe Hakkari Şırnak gibi çok tehlikeli bölgeler olmadıkça polis ve asker eşleri eşleriyle birlikte gitmeli bence, buralar anlatılmaz yaşanır, en basiti bugün yaptıkları Ergenekon yorumları, kaldıramıyorsunuz, içinize sindiremiyorsunuz, inanın küçük çocuklara bile sempati ile bakamıyorum

bende senin gibiyim kesin hergün biriyle tartışırım gibi geliyor

çocuğum olsada ücretsiz izin alsam diye gün sayıyorum valla, 3 senemiz var daha
eşine neresi çıktı 2.şark

iki senedir dilekçeyle durduruyoruz yer bellli değil ama kom şube personeli iyi bir yere çıkmaz .

çocuk var ikinciyi istiyorum seneye ben memurum daha emekliliğe var 25 sene bizede mecburi şark çıkarırlar mı diye düşünüyorum. ücretsiz izin +oranlerın sıkıntısı . katlandığıma değsin bari diyorum.
çok dertliyim çok

Yazdiklarini okuyunca okadar mutlu oldumki anlatamam ne güzel bir mutluluk bu rabbim!insaallah birdaha hic ayrilmazsiniz..bu mutlulugunuzu ben ve tüm ayri olan eslerde yasar insaallah..benimde esim asker ve hamileyim cok zor geciyor günler bauen hic gecmiyor..bugün yine kötü günlerimden birisi aglayarak basladim güne cünkü cok özledim..ama sizin bu mutlulugunuzu okuyunca cok iyi geldi cok mutlu oldum rabbim hiic birdaha ayirmasin sizi..
Kizinizada harika bir sürpriz olcak :16:
Banada dua etmeyi unutmayinolurmu

sizin konunuza duygusallaşmam üzülmekten ziyade sizin sevincinize duygusal olarak ortak olmamdan kaynaklanmakta sanırım çünki içimde üzüntü duymadım sizin adınıza mutluluk duydum... Allahım hep mutlu etsin..buarada eşinizede geçmiş olsun...

Sizin gibi yüzünü görmediği halde başkasının mutluluğuna sevinen, hüznüne üzülen insanların varolduğunu bilmek bile çok ama çok güzel.

Çok teşekkür ederim, oda geçecek inş.

Babasız çocuk büyükmek zordur..birde üstüne baba var, ama nerde??ne yapıyor??niye gelmiyor?? Gibi soruları küçücük bi bebeğe anlatmak çok zordur,siz yapmışsınız:34: utanmayın bence "kahraman"bi annesiniz..bu arada onun cilvesini yerim ben:16:

Zorrrr hemde çok zor babası var ama dediğiniz gibi yok.

Kızımda gerçekten çok ama çok güçlü ona rağmen bazen kaldıramadığı zamanlar oluyordu.

Bir ara erkeklere sinir olmaya başladı, "neden sen buradasın, sen neden Hakkari'ye gitmiyorsun? sen çok mu güçsüzsün" gibi soruyor soruyordu.

Ama geçecek inş. yarın bitecek.

Aynen dediğin gibi anlatılmaz yaşanır, ben bire bir yaşamadım ama eşimden biliyorum.

Kızıma bal almaya gittiğinde kafasına kocaman kaldırım taşını yiyordu, kıl payı kurtuldu, bu sadece bir örnek.

okurken gözyaşlarımı tutamadım hala da durduramıyorum...

asker yakını değilim ama neler çektiğinizi kalbimde yüreğimde hissedebiliyorum.

bu ülkede asker ne şartlar altında çalışıyor, kimin için çalışıyor acaba hiç düşünüyor mu bu asker düşmanları?

söyleyecek çok şeyim var da herneyse bana kalsın. gözünüz aydın bir daha hiç ayrılmadan elele gözgöze yaşlanın inşallah.

iki senedir dilekçeyle durduruyoruz yer bellli değil ama kom şube personeli iyi bir yere çıkmaz .

çocuk var ikinciyi istiyorum seneye ben memurum daha emekliliğe var 25 sene bizede mecburi şark çıkarırlar mı diye düşünüyorum. ücretsiz izin +oranlerın sıkıntısı . katlandığıma değsin bari diyorum.
çok dertliyim çok

Biraz planlarda erteleme oluyor doğal olarak, bizde eşim gitmeden önce 2. çocuğu düşünüyorduk, mecburen 2 yıl erteledik, olsun yaşımız daha geç ben 31, eşim 33 yaşında, Allah nasip ederse gelince olur.

Sizde memursanız bence gidin, illaki Hakkari, şırnak, tunceli çıkacak değil, bakarsın erzurum, sivas vs. çıkar.

Benim eşimde branşlıydı şükür aynı yerine geri dönüyor.

Yazdiklarini okuyunca okadar mutlu oldumki anlatamam ne güzel bir mutluluk bu rabbim!insaallah birdaha hic ayrilmazsiniz..bu mutlulugunuzu ben ve tüm ayri olan eslerde yasar insaallah..benimde esim asker ve hamileyim cok zor geciyor günler bauen hic gecmiyor..bugün yine kötü günlerimden birisi aglayarak basladim güne cünkü cok özledim..ama sizin bu mutlulugunuzu okuyunca cok iyi geldi cok mutlu oldum rabbim hiic birdaha ayirmasin sizi..
Kizinizada harika bir sürpriz olcak :16:
Banada dua etmeyi unutmayinolurmu

Gör bak yakında sende tadacaksın bu mutluluğu, zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor, ama alışınca ve kabullenince zamanın hızla geçtiğini anlıyorsun.

Bazen özlemek ve özlenmekte çok güzel, mesela şimdi eşim çok heyecanlı, aynı şekilde bende çok heyecanlıyım, nişanlılıkta yaşadığın duyguları tekrar yaşamak çok güzel bir duygu.

Back
X