sonunda başardılar boşanıyoruz

kayınvalidem ve görümcem sonunda eşimin başını etini yiyerek beynini yıkadılar ve boşanıyoruz.Herkes şimdi rahat etsin

Çok üzüldüm( Konuyu pek bilmiyorum, öncesini anlatmak istersen dinlerim hatta yorum da yaparım. Seven erkek herşeye direnir hem, böyle teslim olmaz

kayınvalidem ve görümcem sonunda eşimin başını etini yiyerek beynini yıkadılar ve boşanıyoruz.Herkes şimdi rahat etsin

Erkekler istemedikleri şeyi asla yapmazlar. Demek ki eşinizin de hoşnut olmadığı şeyler varmış.

Üzmeyin kendinizi, hiç mi düzelme ihtimali yok? Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Kimsenin yaptığı da yanına kalmaz merak etmeyin,siz güçlü olun.

Eşinizde ailesine karşı dik duramamış,maalesef aileler yüzünden çok evlilikler yıkılıyor,Allah ıslah etsin onları

Eşinizin beyninin yıkanması bu kadar basit olmamalı. Genel olarak iki tarafıda dinlemek gerekir ne oldu da boşanmaya karar verir severek evlenen bir adam ? Anlatmak isterseniz ona göre yorum yapmak istiyorum.

bazen adamlarda görüyor farkına varıyor da yeter artık diye bunalıyorlar ve aileyi seçiyorlar...

umarım çok mutlu olursunuz...

kendi ailesi ve eşi arasında bir erkek seçim yapmak zorunda kalıyorsa o erkeğin kişiliği tam oturmamış,karakteri zayıf kalmış demektir..iki tarafıda eşit tutup,doğru tutumunu sergilemesi gerekirdi..yıpranmışsınız belkide yıpratmışsınızdır..konuyu açıklayıcı dile getirseydiniz daha yapıcı yorumlar yapılabilirdi..salıncak konular nereye sallanılırsa o tarafa gider.

evliliği çiftler 2 kişiyken bile zor yürütürken siz 3 kişi +misafirler olarak başlamışsınız... ne olursa olsun isterse kızın annesi olsun 3. kişiyle yaşamak çok zor. insan bazen eşine bile tahammül edemiyo biraz yanlız kalabilsem diye düşünüyo. Birlikte yaşamak sizide eşinize kayınvalidenizide oldukça yıpratmış galiba... Konuda açıklama olmadığı için eski konulara baktım biraz....

Beyin yıkama diye bir şey olduğunu sanmıyorum.. Herkesin aklı fikri var, hele de belli bir yaşa gelmiş bir erkeğin beyni hiç yıkanamaz.. 5 yaşındaki çocuk mu bu kandırsınlar? Demek ki eşinizde de bir şeyler vardı, boşanmak istiyordu da bahanesi oldu annesi ve kardeşi..

Hakkınızda hayırlısı olsun..

yuva yıkanların sebep olanların allah layıkını versin diyorum başka da bişey demiyorum allah hakkınızda hayırlısını versin üzülmeyin...

boşanıyoruz herkes rahat etsin diye yazmış gitmişsin...niye boşanıyorsun kaynanan görümcen ne yaptı......yok güzelim biz müneccimiz tabi..düşünelim bulalım sebebini... yorum yazalım..sende geldiğinde hepsini okursun....

eeeee napalım yani ..hayırlı uğurlu olsun ozaman...

Son düzenleme:
kaynanayla birlikte yaşıyodunuz sanırım. böyle cümbür cemaat yaşanan bi evde evlilik çok zor yürüyor. kadın ayrı erkek ayrı yıpranıyor. ama erkeğin yıpranması nasıl mı oluyor? eş yıprandığından dert yanıyo sürekli, öte tarafdan kaynana görümce vs. aksi yönde dolduruyor. adamda anacı bi tipse tamam al sana kavgalar gürültüler. eğer kadının yapısıda savaşçı değilse, ya da artık dayanmaya gücü kalmamışsa sonuç boşanma. yazık olmuş bi evlilik daha işde, üzüldüm adınıza..

sana gerçekten değer verseydi eğer kimsenin dolduruşuna gelmezdi...
belkide bu senin için bi şans...
iyi tarafından bak herşeye...

Valla mutsuz evlilikleri ailelere yüklemeyin. Eğer eşiniz bu evliliği yürütmeye niyetli olsaydı mutlaka yürütürdü.
Bence bozulan ve yıkılan yuvalarda suç tamamen eşlere aittir.
Sakince eşinizi ve kendinizi sorgulayın. Eminim ki, her ikinizinde tahammülsüzlükleri, anlayışsızları ortaya çıkacaktır.

kesinlikle katılıyorum sana...mutlu bir evliliği hiçkimse anne baba dolduruşuyla yıkmaz...
hepmi anneler babalar suçlu...senin ve eşinin bunda payı yokmu....

dövelim konu sahibini...

neden niçin yazmamışsın açıklama yapmamışsın ama belki de böylesi hakkında daha hayırlıdır.bu şekilde düşün fazla kendini yıpratmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…