- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Evet aynen oyle.. isi gucu benim sadece benim ogluyla ayrilmami isteyen biri ama basaramiyorlar iste.Kuzum senin kayınpederin çok fena bir adam ..hani ağzına terlikle vursam hırsımın geçmeyeceğini türden ..eski konularına bakarken göz atmıştım..senin için "telefon ile çok uğraşıyor ,sevgilisi ile yazışıyor olmasın" diye oğlunu doldurmaya çakışan, sen 9 aylık hamile halinle masayı düzgün silemedin diye huzursuzluk çıkarmaya çalışan,kilonu diline dolayan pisliğin teki
Yuh böyle pislik bir adamla bu laf üzerine diyalog kurmanız bile garip. Neden muhatap oldunuz ki bir daha, yapmayın bunu kendinize. Hazır konuşmamak için geçerli bir sebebiniz de varmış...Kuzum senin kayınpederin çok fena bir adam ..hani ağzına terlikle vursam hırsımın geçmeyeceğini türden ..eski konularına bakarken göz atmıştım..senin için "telefon ile çok uğraşıyor ,sevgilisi ile yazışıyor olmasın" diye oğlunu doldurmaya çakışan, sen 9 aylık hamile halinle masayı düzgün silemedin diye huzursuzluk çıkarmaya çalışan,kilonu diline dolayan pisliğin teki
Iste neler duydum neler duydum iste salak kafam kafama bisey yapmak lazim. Cok yiprandim gercektenYuh böyle pislik bir adamla bu laf üzerine diyalog kurmanız bile garip. Neden muhatap oldunuz ki bir daha, yapmayın bunu kendinize. Hazır konuşmamak için geçerli bir sebebiniz de varmış...
İlk defa karısının yanında olan bir eş okuyorum bunu kutlamak istiyorummerhaba kizlar,
Ben hala turkiyedeyim sali günü cikacagim insallah yola kaynanamgille burdayim ayni evde kaliyorum almanyada evlerimiz ayri. Bugun sonunda beni delirtmeyi basardilar 12senedir iclerindeyim ama artik canima tak etti. Kucuk oglum turkiyeye geldi geleli asiri huy degistirdi herseye agliyor herseye ama anlatamam sanirim 3 yas sendromundayiz. Kayinbabam benim suclu oldugumu soyledi yetistiremiyormusum cocuklari buyukte oyleymis simartmisim anneligimi bilecekmisim. Ve sonunda ogluma senin inadina huyuna s.c... dedi. Ve o an patladim artik yeter dedim 12senedir sustum dedim ve daha neler neler. Valizlerini aldilar ve köye gittiler. Esimde benim yanimdaydi siz kendi doneminizde kalmissiniz ne yapalim dovelimmi asalimmi dedi. Ama gercekten artik yetti canima. 12senedir kilomdan tut giydigim gelinligime anneligime elimdeki telefona bile laf eden bir kayinpeder. Esimede dedim artik bitti gormek istemiyorum dedim. Huzur birakmadilar hicbisey birakmadilar icimde. Bi an once evime gitmek istiyorum
Şımartıyorsun ,yetiştiremiyorsun dediği büyük çocuk da yanlış hatırlamıyorsam otizm spektrumdaYuh böyle pislik bir adamla bu laf üzerine diyalog kurmanız bile garip. Neden muhatap oldunuz ki bir daha, yapmayın bunu kendinize. Hazır konuşmamak için geçerli bir sebebiniz de varmış...
inanin bende bilmiyorumİlk defa karısının yanında olan bir eş okuyorum bunu kutlamak istiyorum
İkincisi 12 sene nasıl katlandınız ya ben ona şaşırıyorum. 1 yıl 2 yıl bile patlamak için çok fazla.
evet otizmli melegim o benim. sansim ugurum o benim.Şımartıyorsun ,yetiştiremiyorsun dediği büyük çocuk da yanlış hatırlamıyorsam otizm spektrumdaillaha kadını delirtip gırtlağına yapıştırtmak için uğraşmış
Tam bir dangalakmış. Kocası bile konuş, görüş, arada kalıyorum muhabbeti yapamaz. Ben olsam bu fırsatı çoktan değerlendirmiştim.Şımartıyorsun ,yetiştiremiyorsun dediği büyük çocuk da yanlış hatırlamıyorsam otizm spektrumdaillaha kadını delirtip gırtlağına yapıştırtmak için uğraşmış
iste zaten suc bende . Aman buyuk aman Allahindan bulsun diye diye icime ata ata bu hale geldim.Sizde de suç var biraz. Bu kayınpeder olacak şahıs neler demiş size.
Ne diye aynı evde kalıyorsunuz, ortak ev alıyorsunuz onlarla?
Değil aynı ev, aynı ortama bile gelmem yerinizde olsam.
Adam sizin namusunuza kadar laf etmiş.iste zaten suc bende . Aman buyuk aman Allahindan bulsun diye diye icime ata ata bu hale geldim.
Bir daha gelirken onlardan onceye veya sonraki tarihlere ayarlayin yada kimseye haber vermeyin.herseye sustum sustum sustum ama artik yetti gercekten hele ogluma o lafi demesi gozume perde indi. Ben buraya kimseyle kavga etmeye gelmedimki biraz kafa dinlemeye geldim
Ay Valla ben oğlum da 3 yaş sendromunda. Biz de esimle5memlekege geldik. Dediğiniz gibi sürekli huzursuz, her seye5 ağlıyor, her seye inatlaaiyor. Neyse ki kendi evimde de çocukları gördükleri için bu konuda ana laf soyleyemediler ama genelde ben de anneligimin elestirilmesinden yoruldum. Artık bu laf söylediklerinde hemen cevap veriyorum.merhaba kizlar,
Ben hala turkiyedeyim sali günü cikacagim insallah yola kaynanamgille burdayim ayni evde kaliyorum almanyada evlerimiz ayri. Bugun sonunda beni delirtmeyi basardilar 12senedir iclerindeyim ama artik canima tak etti. Kucuk oglum turkiyeye geldi geleli asiri huy degistirdi herseye agliyor herseye ama anlatamam sanirim 3 yas sendromundayiz. Kayinbabam benim suclu oldugumu soyledi yetistiremiyormusum cocuklari buyukte oyleymis simartmisim anneligimi bilecekmisim. Ve sonunda ogluma senin inadina huyuna s.c... dedi. Ve o an patladim artik yeter dedim 12senedir sustum dedim ve daha neler neler. Valizlerini aldilar ve köye gittiler. Esimde benim yanimdaydi siz kendi doneminizde kalmissiniz ne yapalim dovelimmi asalimmi dedi. Ama gercekten artik yetti canima. 12senedir kilomdan tut giydigim gelinligime anneligime elimdeki telefona bile laf eden bir kayinpeder. Esimede dedim artik bitti gormek istemiyorum dedim. Huzur birakmadilar hicbisey birakmadilar icimde. Bi an once evime gitmek istiyorum
cok zor bi dönem ama sagligi yerinde olsunda hic onemli dgl ne yapalim zaten cocuk aglasa anne suclu hasta olursa anne suclu dusse anne SucluAy Valla ben oğlum da 3 yaş sendromunda. Biz de esimle5memlekege geldik. Dediğiniz gibi sürekli huzursuz, her seye5 ağlıyor, her seye inatlaaiyor. Neyse ki kendi evimde de çocukları gördükleri için bu konuda ana laf soyleyemediler ama genelde ben de anneligimin elestirilmesinden yoruldum. Artık bu laf söylediklerinde hemen cevap veriyorum.
Bir cinnet her şeyi çözmüş, yolunuz açık olsunmerhaba kizlar,
Bir cinnet her şeyi çözmüş, yolunuz açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?