Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah bu sürecin sonunda hayırlısıyla muradınıza kavuşursunuzBugün Şişli Memorial’da tüp bebek tedavime başladımİlk Gonal-F iğnemi yaptım. Doktorum Yücel Bey yıllık izinde, 25’inde gelecekmiş; bu süreçte bana Sevinç Hanım bakacak. Heyecanlıyım ama umutluyum
Her şeyin yolunda gitmesini diliyorum, dualarınızı bekliyorum![]()
Allah razı olsun. Hepimiz inşallahİnsallah bu sürecin sonunda hayırlısıyla muradınıza kavuşursunuz![]()
Teşekkür ederim evet oldum 3. Gündü bugünHayırlısı olsun ne durumdasınız opu oldunuz mu?
Hayırlı olsun hangi doktorla başladınız Şişli mi sizin deHadi inşallah güzel haberler alırsınız.bende bugün 225 ünite gonal f başladım çarşamba kontrole ve anesteziye gideceğim nasıl ilerledi sizin süreciniz calisiyormusunuz ben idare edebilirmiyim yoksa iznemi ayrılmalıyız onu düşünüyorum taze transfer olmayacak
Hayırlı olsun,bende tüp bebek ilk denememde ikizlere gebeyim 8 haftalık,inşallah Allah emeklerinizi boşa cıkartmaz sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur,bu süreci kolaylıkla ,pozitifle bitirmenizi diliyorumBugün Şişli Memorial’da tüp bebek tedavime başladımİlk Gonal-F iğnemi yaptım. Doktorum Yücel Bey yıllık izinde, 25’inde gelecekmiş; bu süreçte bana Sevinç Hanım bakacak. Heyecanlıyım ama umutluyum
Her şeyin yolunda gitmesini diliyorum, dualarınızı bekliyorum![]()
Masallahhh, çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla dogsunlar inşallahHayırlı olsun,bende tüp bebek ilk denememde ikizlere gebeyim 8 haftalık,inşallah Allah emeklerinizi boşa cıkartmaz sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur,bu süreci kolaylıkla ,pozitifle bitirmenizi diliyorum![]()
İnsallah güzel hanerlerinizi bekliyoruzzzTeşekkür ederim evet oldum 3. Gündü bugün
Pazartesi günü haber verecekler ne durumda olduğunu inşallah
Ben canakkaledeyim üniversite hastanesinde. 5.gun çağırdılar ilk kontrole çarşamba gideceğim sonrası henüz belli değil tabiiHayırlı olsun hangi doktorla başladınız Şişli mi sizin de
2 günde bir kontrole çağırıyorlar yaklaşık 12 gün sürüyor. İzin almak gerekir her gitmede
Ben öğretmenim şuan yaz doneminde olduğum için sıkıntı çekmedim ama okul olsa zor olurdu izin almak zorunda kalırsın
Aile bakanlığına bağlı kuruluşta çalışıyorum Çarşamba gününden itibaren mazeret izni isteyeceğim 10 gün kadar vermezlerse rapor alacağım mecburHayırlı olsun hangi doktorla başladınız Şişli mi sizin de
2 günde bir kontrole çağırıyorlar yaklaşık 12 gün sürüyor. İzin almak gerekir her gitmede
Ben öğretmenim şuan yaz doneminde olduğum için sıkıntı çekmedim ama okul olsa zor olurdu izin almak zorunda kalırsın
Ben canakkaledeyim üniversite hastanesinde. 5.gun çağırdılar ilk kontrole çarşamba gideceğim sonrası henüz belli değil tabii
Duruma göre tekrar çağırıyorlarAile bakanlığına bağlı kuruluşta çalışıyorum Çarşamba gününden itibaren mazeret izni isteyeceğim 10 gün kadar vermezlerse rapor alacağım mecbur
Özgür hocayla mı ilerliyorsunuzBen canakkaledeyim üniversite hastanesinde. 5.gun çağırdılar ilk kontrole çarşamba gideceğim sonrası henüz belli değil tabii
Evet özgür hoca var ama inanılmaz yoğun buda beni çok geriyorÖzgür hocayla mı ilerliyorsunuz![]()
Sizdemi orda tedavi gordunuzÖzgür hocayla mı ilerliyorsunuz![]()
Kaçıncı gün opu olur ortalama aşılama 14.gun yapılmıştıDuruma göre tekrar çağırıyorlar
Sona doğru iki günde bir kontrol ediyorlar
İzin kesinlikle çok iyi olur. Daha rahat geçer süreç
Ay hiç gerilme harika bir doktor gerçekten. Evet şuan sayesinde ikizlere hamileyim tek denemedeEvet özgür hoca var ama inanılmaz yoğun buda beni çok geriyor