- Konu Sahibi amaanbosver
-
Kapalımı albümün göremiyorum :/
Ay nolur şaka yapıyorum de.. Nasıl fark edilmez yahuu
Kız bu dr mudur asistanmıdır neyse açtı gerimi kapattı ne
Valla çok üzüldümm :/he valla....
kimse anlamadı...
iznimden almıştım.... güya estetik oldum, geldim....
kimse anlamadı...
açtılar, baktılar herhalde, sonrada yapamıycaz bunu diye geri kapadılar....
accık profilden değişti işte... oda dikkat edersen anlaşılyor....
oğlum ve ablamda anlamadı....
yani ne sen sor, ne ben söyleyim canım... o durumdayım yani....
Valla çok üzüldümm :/
Sen ne kadar pozitifsin maşallah yaaa ...
Sinir oldum
canım inan ameliyathaneye girene kadar senin doktorunla ilgili söylediklerin hep aklımdaydı.acaba benim doktor da burnumu açıp sonra da işin içinden çıkamayınca geri kapatır mı diye.hatta narkozdan bunları sayıklayarak uyanır mıyım diye çok endişelendim.ama ameliyatıma kadar doktorumla 4 kere falan görüştüm her detayı uzun uzun konuştum onunla,her ne kadar çok konuşmayı sevmeyen birisi olsa da.he valla....
kimse anlamadı...
iznimden almıştım.... güya estetik oldum, geldim....
kimse anlamadı...
açtılar, baktılar herhalde, sonrada yapamıycaz bunu diye geri kapadılar....
accık profilden değişti işte... oda dikkat edersen anlaşılyor....
oğlum ve ablamda anlamadı....
yani ne sen sor, ne ben söyleyim canım... o durumdayım yani....
Cnm öncelikle geçmiş olsun inş istediğin gibi olur tabi iyileşme sürecini de bizimle paylaşırsan sevinirim belki benim gibi olmayı düşünüp de cesaret edemeyenlere biraz faydası olur :))slm kızlar 3 gün önce hem burun eti-deviasyon hem de estetik ameliyatı oldum.yüzüm gözüm çok şişti ve morardı.kendim bile aynadaki görüntümden korktum.acaba ne zaman geçer bu morluk ve şişlikler?:44:
Cnm öncelikle geçmiş olsun inş istediğin gibi olur tabi iyileşme sürecini de bizimle paylaşırsan sevinirim belki benim gibi olmayı düşünüp de cesaret edemeyenlere biraz faydası olur :))
slm kızlar 3 gün önce hem burun eti-deviasyon hem de estetik ameliyatı oldum.yüzüm gözüm çok şişti ve morardı.kendim bile aynadaki görüntümden korktum.acaba ne zaman geçer bu morluk ve şişlikler?:44:
tabiki canım seve seve.öncelikle çok büyük bir burnum olmasına rağmen estetikten hem manen-dini açıdan,sonrasında psikolojimin bozulması-hem de fiziken-ameliyat sonrası agrı,şişlik,morluk vs.- çok korkuyordum ve hep kaçıyordum.karar vermem 4 ayı buldu.doktorum öyle bilinen birisi değil.ama ameliyat sonrası yüzüm ve gözüm aşırı şişmesine ve morarmasına rağmen-nedeni burnum çok sorunlu olduğu için çok fazla işlem yapıldı- ne fiziken ne ne de psikolojik olarak hiç kötü hissetmedim.hatta kendime çok kızdım niye hep erteledim diye.ameliyat sonrası tamponlar 1 hafta kaldı.çıkarılırken hiç acımadı.ağrı eşiğim yüksek galiba.şu an alçım var.2. alçım yapıldı.1 hafta daha kalacak.yani toplam iki hafta alçılı kalmış olacak.şişliklerim 4. gün indi.morluklarım ise bugün 8. günüm kaybolmak üzere.sol gözüme kan oturdu ama çirkin görünmüyor.ameliyattan sonra ne kustum ne üşüdüm,ne de sersemledim.hatta narkoz bana çok iyi geldi.çok güzel uyumuşum.küçük bebeğim olduğu için nerdeyse bir yıldır doğru düzgün uyuyamıyordum.kemiklerim dinlenmiş resmen.burnumda da uyuşma,sertleşme,ağrı ,sızı yok.en çok da buna şaşırdım.dün burnumu alçı değişirken gördüm.çok beğendim.şu an kendimi çok mutlu hissediyorum.
Şu yazdıkların var ya tam beni anlatmış cnm hepsi birer kaos şuan kafamda( valla çok sevindim senin adına inş olmak isteyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
canım inan ameliyathaneye girene kadar senin doktorunla ilgili söylediklerin hep aklımdaydı.acaba benim doktor da burnumu açıp sonra da işin içinden çıkamayınca geri kapatır mı diye.hatta narkozdan bunları sayıklayarak uyanır mıyım diye çok endişelendim.ama ameliyatıma kadar doktorumla 4 kere falan görüştüm her detayı uzun uzun konuştum onunla,her ne kadar çok konuşmayı sevmeyen birisi olsa da.yani sözlerin benim için bir tavsiye oldu hep.bunun için çok teşekkür ederim.inşallah sen de revizyon sonrası istediğin burna kavuşursun.
slm kızlar 3 gün önce hem burun eti-deviasyon hem de estetik ameliyatı oldum.yüzüm gözüm çok şişti ve morardı.kendim bile aynadaki görüntümden korktum.acaba ne zaman geçer bu morluk ve şişlikler?:44:
Öncelikle cok gecmis olsun. Ben de sizin durumdayim burun etim var ve cok az nefes alabiliyorum onun icin ameliyat olcam, ee olmusken de burun ucum biraz büyük ve uzun onu da yapiversin dedimGüya 31 mart'a ameliyat günü almistim ama o tarihte birden kendimi istanbul da gögüs estetiginde buldum, burun ameliyati yerine meme oldum Benim de burun derim kalinmis ve doktorum hic korkmamam gerektigini sadece 1 gün tampon olacagi icin biraz rahatsiz olabilecegimi onun disinda agri aci olmayacagini söyledi. Ben gögüsten cok korkuyordum sükür onu atlattim 2 ay oldu suan daha önceki hayatima döndüm sanki ameliyat olmamis gibiyim silikon yok gibi. Umarim burun da öyle kolay gecer
inşallah burun ameliyatını da sıkıntısız atlatırsın.
insallah. Sizin cok agriniz ve aciniz oldu mu? Sislik ve morluk illa olucak doktorum onu söyledi ama agri aci hissetmezsin dedigin de cok inanamadim :18:
kesinlikle ben de ağrı ve acı olmadı,o kadar işleme rağmen.doktorum dediğine göre burnumu yeniden şekillendirmiş.alından başlayan çatıyı kırıp yeniden şekillendirdi,ortadaki septum bölmesindeki her iki tarafta bulunan fazla kemiği aldı.kanatları daralttı.burun ucum çok etli ve genişti onu küçülttü,burun etlerimi aldı....bende de ne sıkıntılı bir burun varmışyani bunca işleme rağmen hiç ağrım olmadı.ameliyatım 1,5 saat sürmüş.şişliklerim ve morluklarım çok oldu.
pozitiflikten başka yapacak birşeyim yok ki...
tek çarem revizyon....
onun içinde belli bir süre beklemek zorundayım...
bir ara kafayı yiyecek gibi olmuştum ama baktım giden benden gidiyor...
işi iyice gıgıra vurayımda zaman geçsin bari dedim...
ha bir sürede umutla geçti.... ha bugün düzelir, ha yarın düzelir....
sonra mecbur kabullenme kısmına geçiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?