Sonunda ben de hamileyim..

Purppple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
14
20
88
Merhaba arkadaşlar
Yeni hamile olduğunu öğrendim veuzun zamandır bu forumu takip ediyordum. Ben de bir gün hamile kalırsam burada hikayemi sizlerle paylaşmak istiyordum. Allah isteyen ve hakeden herkese inşallah bu duyguyu yaşatsın bunu gönülden diliyorum.
Ben kendimi bildim bileli pco hastasıyım ve ilaç kullanmadan kolay kolay regl olduğumu hatırlamıyorum. 2 sene önce evlendim ve 6 ay kadar hem pco olduğum için hem de hemen hamile kalmak istemediğim için diane 35 kullandım. Artık bebek için karar verdiğimde bıraktım ve bıraktıktan sonraki ay kendi kendime regl oldum ve hemen 20 gün sonra 25 gün kadar süren bir kanama yaşadım tabi meğerse kimyasal gebelik geçirmişim. Tabi bundan sonra bebek isteğim daha da arttı, tedavi olmaya başladım sürekli doktor arayışındaydım ve sürekli de doktor değiştiriyordum 2 ay klomen kullandım olmadı sonra biraz ara verip başka bir doktor denedim o da bana femara diye bir ilaç verdi ovitrelle çatlatma iğnesiyle beraber kullandım yine olmadı ta ki bu zamana kadar. En son tekrar doktor değiştirdiğimde bana kendi kendime adet olmamı bekleyip aşılama önermişti. Benim de elimde 1 kutu klomen vardı son kez kullanayım nasılsa olmayacak dedim aynı zamanda adet bitiminde de hayıt tohumu demleyip 10 gün kadar içtim sadece akşamları. Bu süreçte ilk defa ve son adet tarihimden 39 gün geçince önce idrarda sonra da kan testiyle öğrendim hamile olduğumu.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama ne olur hiç biriniz umudunuzu kaybetmeyin hep Allah'a sığının ve hep dua edin, ne zaman ki kendimi dinlemeyi bıraktım o zaman oldu ben gerçi hep de inandım. İnşallah hepimiz bir gün bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah

ozamannn senidee yeni hamişleri bekliyorum hanımlar konuma bekliyorum

Hayırlı olsun canım ,sağlıkla kucağına alırsın inşş

Canmm çok sevindim ALLAH sağlıkla kucagna almayı nasip etsin ins bende ugrasyrm 6 aydır cnm ins olur ins isteyen herkesn olur amin

Amin canım. Hayıt tohumunu ben hormon düzenleyici olarak okumuştum internette 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu üzerine kaynar su döküp 5 dakika demlenmesini bekleyip sadece akşamları içtim adet bitiminden hemen sonra 8 - 9 gün kadar kullandım. İnşallah sana da faydası olur.

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…