Sonunda ben de hamileyim..

Canım hayırlı olsun bebeğin kucağına aldığın günler de görürsün inşallah.. Rabbim.bize de nasip etsin de bu günleri görmeyi aminnn. Bende pco hastası olarak 6 aydır bekliyorum sabırsızlıkla meleğimin annesine gelmesini..

Ay cnim bana umut oldun yaaa(bende kizligimdan beri pkoyum.asla kendi kndime regl olamam braksam 2sene olmam heralde.tarlusalla illa;( banada genc kizken diane 35werildi bi iki ay ictim braktim.sora evlendim 1sene yasmin ictim.braktim gene glmedi adetim.4 ay hemde.senin gelmis bak ne guzel.klomen denedik direncli baya buyutmedi.sora asilama dedi doktor ignelerle zarzor buyuttuk olduk nasip olmadi.sora bida 2.asilama gene nasip olmadi.tup bebege dogru gdiom sanirim.senin kilon boyun kac cnim?napiyim ki bende adetimi ilacla getirip hayit tohumu mu icsem ????

Aminn kuzum inşallah bir gün bebeğine kavuşursun sen de hep olacağına inan ve kafana takma mutlaka bir zamanı var böyle düşün. Rabbim hepimize hayırlı evlat versin

Ben de senin gibi ilaç içmeden hiç olduğumu bilmem ki aynı şekilde ben de klomen tarzı ilaçları kullandığımda brnim de yumurtalarım yeterli olgunluğa erişemiyordu fakat yumurtam kendiliğinden çatlıyordu bir tek bu avantajım vardı benim de sanırım. Boyum 1.55 kilom da 68 özellikle bebek tedavisinden sonra ben çok kilo aldım. Seni etkilemiş olmayayım ama bende sanki hayıt tohumunun etkisi oldu. Akşamları 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunun üzerine sıcak su ekleyip iç bir dene bakalım ve çok uzun süre kullanma bence en fazla 10 gün kullanman yeterli olur diye düşünüyorum. İnşallah senin de hayırlı haberlerini alırız

Aminn kuzum inşallah bir gün bebeğine kavuşursun sen de hep olacağına inan ve kafana takma mutlaka bir zamanı var böyle düşün. Rabbim hepimize hayırlı evlat versin
Aminn canimm.ama beklemek çok zor ve yıpratıcı bir süreç.. bende bi an önce yaşamak istiyorum bu duyguyu Rabbim nasip ederse insallahhh

Hayırli uğurlu olsun Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Peki nasil kullanayim cnim?sadece aksamlarimi ictin sen?ac mi tokmu?bi su bardagimi?nasil yapcam bide?bide hazir sulari war onlarda olabilirmi ki?mecitefendi hayit suyu falan war satiliyo

Peki nasil kullanayim cnim?sadece aksamlarimi ictin sen?ac mi tokmu?bi su bardagimi?nasil yapcam bide?bide hazir sulari war onlarda olabilirmi ki?mecitefendi hayit suyu falan war satiliyo
Sadece akşamları yatmadan önce tok karnına bitki çayları için kullanılan demlikler varya ona 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup üzerine 1 su bardağı sıcak su koydum ve 10 dk beklettikten sonra içtim yani dışarıda satılan ürünler hakkında bilgim olmadığı için birşey söyleyemeyeceğim

Selam kızlar bu testten hiçbirşey anlamadım bakarmısınız bat 19 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…