- Konu Sahibi BayanPekmez
-
Şaşlık ne ?Akşam şaşlık acılı ezme
Selam,tabi kiSelam kızlar, katılabilir miyim size
Bürksel lahanası yemeği nasıl yapılıyor? Böyle kıymalı soğanlı mı? Güzel oluyosa ben de pişiriyim çok yararlı bir yiyecek diye biliyorum.Bugün Brüksel lahanası yemeği yedim. Ama sabah tantuni gömdüm
Şaşlık hıc görmedim bir bakayım teşekkür ederim.applecherry
Hoşgeldin. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?Selam kızlar, katılabilir miyim size❣
Hoşbuldum merhaba, 59.6 bu sabah:)) 50 kilo olmak istiyorumHoşgeldin. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
Sogan salça kavur havuc kavur patates kavur bruksel lahanasink koy az daha kavur su ekle. Tuz baharat ben de çok severim.Bürksel lahanası yemeği nasıl yapılıyor? Böyle kıymalı soğanlı mı? Güzel oluyosa ben de pişiriyim çok yararlı bir yiyecek diye biliyorum.
Canım 1 kaşık bal at ağzına istersen eziyet etme kendineBu gün noemal kahvaltı yaptım reglim ve sürekli açım ve canım hep tatlı istiyor
Eziyet etmem ki azda olsa yiyorum valla napayimCanım 1 kaşık bal at ağzına istersen eziyet etme kendine
Tarif için teşekkürler ben de yapıcamSogan salça kavur havuc kavur patates kavur bruksel lahanasink koy az daha kavur su ekle. Tuz baharat ben de çok severim.
Vallahi öğlen kalkıp nasıl mezgit kızarttin tebrik ediyorumSabah 88.6 bugün kahvaltıyı atladım geç kalkmıştım. Öğlen mezgit kızartma ve az haşlama sebze yedim bugün biraz az yedim bakalım
İlahi kalktım ikeaya gittim orda yedimVallahi öğlen kalkıp nasıl mezgit kızarttin tebrik ediyorumben kahvaltıyı zor hazırlıyorum. Benim menüde mercimek ve sebzeli Makarna var akşam için
Bende diyorum nasılİlahi kalktım ikeaya gittim orda yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?