Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah işe gitmeden bir anda verdiğim kararla eşime boşanma davası açtım. pişman değilim belkide hayat benim için bundan sonra başlıyor. Hayırlısı diyorum kendime...
canım neden boşanmak istiyorsun? biraz daha açar mısın?
belkide böyle olması en doğrusu, sebep önemli değil önemli olan bu kararı verebilmem, kendimi hiç bu kadar cesaretli bilmiyordum ben....
böyle cesaretli bayanlara hayranım allah yolunu açık etsin
Vardır geçerli nedenleriniz. avukat tuttunuz mu yoksa siz mi direkt davayı açtınız. Eşinize söylediniz mi nasıl tepki verdi.
Sabah işe gitmeden bir anda verdiğim kararla eşime boşanma davası açtım. pişman değilim belkide hayat benim için bundan sonra başlıyor. Hayırlısı diyorum kendime...
belli birşeylerin birikimi ile süre gelen bir olay bu. Dönüşüm asla... tşk ederim ilginizeHakkınızda hayırlısı olsun ama ani bir kararsa bu karardan atacağınız geri adım ilerde aleyhinize kullanılır, evliliğiniz onarılmaz bir yara alabilir.
öncelikle çok üzüldüm, mantıklı bir neden yoksa gerçekten ikinize de yazık etmiş olacaksın
boşanmak marifet değil bu konuda cesaretli olmak da marifet değil zira, bir yuva kolay kırılmıyo görüldüğü üzere ani bir kararla çok kolay yıkılabiliyor. ..
dilerim pişman olmazsınız, allah sabır versin allah yardımcın olsun
Ani verilen bir karar, dönüşü yok diyorsunuz ama bence eşinizin bilmeye kendini hazırlamaya hakkı vardı ne olursa olsun diye düşünüyorum. Sonuçta haberi olmadığına göre celbi alana kadar aynı evde yaşayacaksınız ve siz hiçbirşey olmamış gibi davranacaksınız soğuk bile olsanız ve adam bir anda celp alacak eline bunun psikolojisini düşünsenize. Hiçbirşey söylenmeden konusu bile geçmeden böyle birşeyle karşılaşmak herkes için yıkıcı olur karşılıklı oturup konuşup karşılıklı karar alabilirdiniz boşanmayacağından korktuysanız asıl şimdi boşanacak gibi gelmedi bana gurur meselesi yapıp boşanmayı istemeyip mahkemeyi uzatabilir. Size aynısını yapsa suçunuz ne olursa olsun daha önceden bilmeyi celbi elinize alınca öğrenmeyi istemezdiniz yolunuz açık olsun hayırlısı olsun hakkınızda.
Bende ayrilali 1 sene bosanali ise 6 ay oldu. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Zor bi surec ama atlatiyor insan. Birtek olume care yok diyorlar ya oyle iste. Bazen cok cok daha iyilerini hakettigini anliyor insan ve kendisine olan saygisi yuzunden bitirme karari aliyor. Senin icin bundan sonra umarim hersey cok guzel gider.