- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ama sabah işe giderken bir anda karar verdim deyince elbette hiç haberi yok sanıyor insan yanii. Siz kafanızda bitirseniz bile adam bitirecek bir tip değil sanırım uzatacak gibi. Ne yapmayı düşünüyorsunuz bundan sonrası için boşanana kadar aynı evde mi olacaksınız onun mu çıkmasını isteyeceksiniz, siz mi gideceksiniz bir de akşam gittiğinizde davayı açtığınızı söyleyecek misiniz.Hayırlısı olsun hakkınızda. Sorumsuz insan zor babamdan bilirim annemde boşandı en sonunda ilkokula gidiyordum ama çocuklar için hiç kolay değil onu biliyorum.
Erkeklere hiç acımam. Senin hakkında hayırlısı olsun diyeceğim sadece. Bundan sonra hep huzurlu ve mutlu ol.eşim boşanma dilekçesini imzaladı, çok mutluyum, hayırlısı olsun hakkımızda
Erkeklere hiç acımam. Senin hakkında hayırlısı olsun diyeceğim sadece. Bundan sonra hep huzurlu ve mutlu ol.
Kimsenin seni üzmesine izin verme.
eşim boşanma dilekçesini imzaladı, çok mutluyum, hayırlısı olsun hakkımızda
dilekçeyi imzalaması durumunda direkt boşanmış mı oluyorsunuz ? şu an aynı evde msiniz yoksa ayrıldınız mı ? çalışıyor musnuz ? kaç çocuğunuz var ? hikayeniz çok ilginç geldi ve süreci çok emin yönetmiş olmanıza hayran kaldım darısı başıma...Rabbim her daim verdiğiniz karar noktasında şükretmenizi nasip etsin inş
amin cnm. hayır bu anlaşmalı boşanma dilekçesi, kabul ettiği yani karşılıklı anlaşma olduğu için yarın sabah adliyeye gidip eşime açtığım aile mahkemesine sunucam bunu. aynı evde ama ayrıyız, 2 kızım var, Allah tarafından gelen birşeydi heralde bu. Ben beynimde bitirmişim bunu heralde, hayırlısı buraya kadarmış. Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin. Benim hikayem bundan sonra başlıyacak. Asla pişman üzgün değilim..
sonunda boşandım, ayrı eve taşındım. herşey yolunda gitti bu akşama kadar. küçük kızım ağlayarak ben babamı istiyorum demesiyle akşamımız zehir oldu.
Saçmasapan zorlamayla yürütülen evliliklerden hayır gelmez elbette ..Allah bundan sonra güldürür yüzünüzü inşallah.Ama üzüldüm kızınız için..
Hakkınızda hayırlısı olsun.sonunda boşandım, ayrı eve taşındım. herşey yolunda gitti bu akşama kadar. küçük kızım ağlayarak ben babamı istiyorum demesiyle akşamımız zehir oldu.
önce eşe söylemek gerekmezmi ben dilekçeyi vereceğim diye size aniden böyle bir yazı gelse napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?