• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bende dava açtım

Ama sabah işe giderken bir anda karar verdim deyince elbette hiç haberi yok sanıyor insan yanii. Siz kafanızda bitirseniz bile adam bitirecek bir tip değil sanırım uzatacak gibi. Ne yapmayı düşünüyorsunuz bundan sonrası için boşanana kadar aynı evde mi olacaksınız onun mu çıkmasını isteyeceksiniz, siz mi gideceksiniz bir de akşam gittiğinizde davayı açtığınızı söyleyecek misiniz.Hayırlısı olsun hakkınızda. Sorumsuz insan zor babamdan bilirim annemde boşandı en sonunda ilkokula gidiyordum ama çocuklar için hiç kolay değil onu biliyorum.

Ama sabah işe giderken bir anda karar verdim deyince elbette hiç haberi yok sanıyor insan yanii. Siz kafanızda bitirseniz bile adam bitirecek bir tip değil sanırım uzatacak gibi. Ne yapmayı düşünüyorsunuz bundan sonrası için boşanana kadar aynı evde mi olacaksınız onun mu çıkmasını isteyeceksiniz, siz mi gideceksiniz bir de akşam gittiğinizde davayı açtığınızı söyleyecek misiniz.Hayırlısı olsun hakkınızda. Sorumsuz insan zor babamdan bilirim annemde boşandı en sonunda ilkokula gidiyordum ama çocuklar için hiç kolay değil onu biliyorum.

Boşanma sebebim eşimin sorumsuzluğu, bir sürü sorun var, her sorunun altından başka bir sorun çıkıyor. Şu anda benden boşanması tek dileğim. Ben taşınacağım, mesele onun gitmesi benim gitmem değil, Sorun beni biran önce bırakması, gerisi kendiliğinden gelecektir. Günlerdir hatta haftalardır düşünüyordum, kısmet bir anda adliyeye gitmekmiş. Bundan sonrası için hiçbirimizin garantisi yok, yarının bize nelere getireceği hakkında. Hayırlısı deyip bu yola girdim ben..

eşim boşanma dilekçesini imzaladı, çok mutluyum, hayırlısı olsun hakkımızda

dilekçeyi imzalaması durumunda direkt boşanmış mı oluyorsunuz ? şu an aynı evde msiniz yoksa ayrıldınız mı ? çalışıyor musnuz ? kaç çocuğunuz var ? hikayeniz çok ilginç geldi ve süreci çok emin yönetmiş olmanıza hayran kaldım darısı başıma...Rabbim her daim verdiğiniz karar noktasında şükretmenizi nasip etsin inş

dilekçeyi imzalaması durumunda direkt boşanmış mı oluyorsunuz ? şu an aynı evde msiniz yoksa ayrıldınız mı ? çalışıyor musnuz ? kaç çocuğunuz var ? hikayeniz çok ilginç geldi ve süreci çok emin yönetmiş olmanıza hayran kaldım darısı başıma...Rabbim her daim verdiğiniz karar noktasında şükretmenizi nasip etsin inş

amin cnm. hayır bu anlaşmalı boşanma dilekçesi, kabul ettiği yani karşılıklı anlaşma olduğu için yarın sabah adliyeye gidip eşime açtığım aile mahkemesine sunucam bunu. aynı evde ama ayrıyız, 2 kızım var, Allah tarafından gelen birşeydi heralde bu. Ben beynimde bitirmişim bunu heralde, hayırlısı buraya kadarmış. Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin. Benim hikayem bundan sonra başlıyacak. Asla pişman üzgün değilim..

amin cnm. hayır bu anlaşmalı boşanma dilekçesi, kabul ettiği yani karşılıklı anlaşma olduğu için yarın sabah adliyeye gidip eşime açtığım aile mahkemesine sunucam bunu. aynı evde ama ayrıyız, 2 kızım var, Allah tarafından gelen birşeydi heralde bu. Ben beynimde bitirmişim bunu heralde, hayırlısı buraya kadarmış. Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin. Benim hikayem bundan sonra başlıyacak. Asla pişman üzgün değilim..

Rabbim yeni hayatınızda size ve kızlarınıza en güzel,en hayırlı günleri yaşamayı nasip etsin inş... ben de çok istiyorum çünkü ben de kafamda bitirdim gönlümde de bitmesini bekliyorum sabırla o güne o son ana doğru gidiyorum....hakkımızda hayırlısı

Hayatımda ilk kez boşanacağım için, bilmeyenler adına yazıyorum bunu. Anlaşmalı boşanma dilekçesini eşim imzaladı, ertesi gün mahkemeye verdim ve 28 şubat günü kısmetse boşanıyorum. Bu kadar erken tarih vereceklerini bilmiyordum. Bilmeyenlere duyurulur. :46:

sonunda boşandım, ayrı eve taşındım. herşey yolunda gitti bu akşama kadar. küçük kızım ağlayarak ben babamı istiyorum demesiyle akşamımız zehir oldu.

sonunda boşandım, ayrı eve taşındım. herşey yolunda gitti bu akşama kadar. küçük kızım ağlayarak ben babamı istiyorum demesiyle akşamımız zehir oldu.

Saçmasapan zorlamayla yürütülen evliliklerden hayır gelmez elbette ..Allah bundan sonra güldürür yüzünüzü inşallah.Ama üzüldüm kızınız için..:43:

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merak etmeyin zamanla o ağlamalar azalacaktır.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Sen mutlu olursan çocuklarında mutlu olur.
Güçlü kadınları her daim severim. Eşin sorumluluk sahibi değilmiş anladığım kadarıyla sen zaten baba görevinide üstlenmişsin gibi çok zorluk çekmeyeceğini düşünüyorum canım.
Allah yar ve yardımcın olsun...

Back
X