Selammm..
Eltim ile aramda hep mesafe vardır, kendisi Üniversite mezunu diye benimle paylaşacak birşeyi olmadığını söylemiş bir defa, benim o dışarda top oynarken evlendiğim için sürekli bunu bana ifade ederdi. Bir kaç farklı davranışı da oldu Ama ben pek önemsemedim. Onu öyle kabul etmiştim. Zaten sene de bir kere görüyorum, o gördüğümde de annelik dersimi alıyorum falan filan işte. Onlara da takılmıyorum o mükemmel anne zaten hıhı deyip geçiyordum.
Ama son yaptığı beni çok kırdı çokk
Bayramın birinci günü hayatta düşmanımın bile başına gelmesini istemediğim bir kaza oldu 3 yaşında ki oğlunun başına geldi. İlk anda arabaya bindikleri gibi bende bindim iki küçük çocuğumu bırakıp. Oğlu uyumasın diye şebeklik yaptım,hastane de başlarından ayrılmadım, göz yaşını sildim, kolunda kan vardı onları temizledim. Tabi ki yapıcam benim evladım ne ise onunda evladı benim için o.
Dün olayı telefonda anlatıyor, kv, kp bayıldı,, bende böyle soğuk kanlı olmasam çocuk kalacak, bakıcak kimse yoktu, tek başıma koşturup durdum dedi!! O balkon da konuşuyor, bende balkonda ki oda da oturuyordum beni görmedi demek ki. Öyle üzüldüm ki, bir defa da bahsetmedi. Hala ben baktım zaten birşeyi yoktu içim rahattı, tek başıma koşturdum dedi
Ha ona buna anlatması için zaten yapmadım evlat sonuçta ama her defasında beni görmezden geliyor. Bir ortam da hiç benimle muhattap olmaz.
Olmasın tamam da bu olay da bile beni görmezden geldi ya işte o çok üzdü beni