Sonunda bende elti yüzünden üzüldüm

Üni mezunu olsa ne olur insan olmadiktan sonra hic takmayin niye biliyormusunjz ici fesat ve sizi kiskaniyor o sende bir kere görüsmegi dahi kes bence.bende üni mezunum eee ne olmus başim göge mi egrdi. Mezun ama akili degil akili insan kimseyi kücük düsürmez. Mezunsun ama insan olamamisin ne birdakine ve görüsmeyi kes.

Sor birdakine bogacindemi okumus yada ödtüde benim okadar arkdasim var ordan hic biride havali degil .... kendini üzme görüsme yada lafini ver agzini kapatir

@Bi kahve canım şu hayatta kimse için kendini üzmeye değmez. Senin içini Allah biliyor, yaptıklarını Allah biliyor. Boş ver gitsin. Hayat çok kısa, gülümsemeye, mutlu olmaya bak

Okuluna ediyim onun ya sabir oyle bi gunde bile kendi kendine tribe giriyo.
Acaba bu eltiler niye boyle bendede bitane var ne yaptiysam yaranamadim.

Ayrıca bu devirde zatennherkes üniversite mezunu, ha ODTÜ boğaziçi falansa afferim derim ama gene büyüklenecek birsey yok

aman onlarda da bir şey yok

iki kuzenim var boğaziçi mezunu

oraya nasıl girdiklerini de nasıl çıktıklarını da bebekliklerini de bilirim

kendi aileleri de dahil kişiliklerinden bu garip tavırlarından memnun değil

yani iş kişide biter; o okulları okuyan nice gerçekten bilgili görgülü kişiler olduğu gibi; nice bilmeyenler de var

bir de elti sanki çocuk gelişimi mi mezunu

üniversitede çocuk bakımı mı okutuluyor

boş ver üzme canını B bikahve he de geç; bana kahve sözünü de unutma

Elti dediğin senin benim gibi el birbirinize daha çok düşkün olmanız gerekiyor benim eltilerime hep soylediğim o birşeyler olsa bunlar birbirini tutar biz birbirimize destek olalım senin eltinin egosu yüksek

İste böyle her tarafa kosan atin kamçısı çok oluyor. ( ben başı çekerim bu koNuda )

diplomalı eşeklerdenlerden bir elti. akıllı olsa çocuklarla olan tecrübenden faydalanır. demek ki kafa basmıyor, kafası basmayan insanlar da genelde kibirli oluyorlar. ederi kadar değer ver olsun bitsin.

Fazla iyilik beni bozar valla.
Kendini bir b.k sanmasına sebep senin aşırı iyi hallerin ama.
Milletin içinde bozacaksın böylesini, rezil edeceksin.

Iyi tamam okumus... Kime ne? Yani bunu bir buyuklenme sebebi olarak nasil gorebiliyorlar aklim almiyor. Okumak belki cehaletini almistir ama onu kotu bir insan yapmis. Keske okuyacagina insan olsaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…