Sonunda bende elti yüzünden üzüldüm

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.816
2.615
398
43
Selammm..
Eltim ile aramda hep mesafe vardır, kendisi Üniversite mezunu diye benimle paylaşacak birşeyi olmadığını söylemiş bir defa, benim o dışarda top oynarken evlendiğim için sürekli bunu bana ifade ederdi. Bir kaç farklı davranışı da oldu Ama ben pek önemsemedim. Onu öyle kabul etmiştim. Zaten sene de bir kere görüyorum, o gördüğümde de annelik dersimi alıyorum falan filan işte. Onlara da takılmıyorum o mükemmel anne zaten hıhı deyip geçiyordum.
Ama son yaptığı beni çok kırdı çokk
Bayramın birinci günü hayatta düşmanımın bile başına gelmesini istemediğim bir kaza oldu 3 yaşında ki oğlunun başına geldi. İlk anda arabaya bindikleri gibi bende bindim iki küçük çocuğumu bırakıp. Oğlu uyumasın diye şebeklik yaptım,hastane de başlarından ayrılmadım, göz yaşını sildim, kolunda kan vardı onları temizledim. Tabi ki yapıcam benim evladım ne ise onunda evladı benim için o.
Dün olayı telefonda anlatıyor, kv, kp bayıldı,, bende böyle soğuk kanlı olmasam çocuk kalacak, bakıcak kimse yoktu, tek başıma koşturup durdum dedi!! O balkon da konuşuyor, bende balkonda ki oda da oturuyordum beni görmedi demek ki. Öyle üzüldüm ki, bir defa da bahsetmedi. Hala ben baktım zaten birşeyi yoktu içim rahattı, tek başıma koşturdum dedi
Ha ona buna anlatması için zaten yapmadım evlat sonuçta ama her defasında beni görmezden geliyor. Bir ortam da hiç benimle muhattap olmaz.
Olmasın tamam da bu olay da bile beni görmezden geldi ya işte o çok üzdü beni

ben ona hiç takmazdım bile hiç sevmem böbürlenenleri
hatta o bana ders vermeye kalktığında tabii canım tabii sen müthişsin mükemmelsin harikasın derim ama bunu alaylı bir tarzda söylerim bu tiplerin en çok kızdığı bu oluyor hangi konuda bilmişlik taslıyorsa taslasın

Sizinki elti kendini bi b.......... saniyor
takmayin boşverin
insaallh ban yemem yesem de onemli deil eltiniz icin en iyi kelime
Burnundan kıl aldırmaz zaten. Eşim de diyor bu kızda tuhaf bir uyuzluk var diye tövbe yarabbim.
Tüm gün nasıl çocuk yetiştirilmesi konusunda vaaz dinledim.

Siz insanlik gorevinizi yapmissiniz rahat olun. Sizde onu gormemezlikten gelin boyle dusunen birisi size birsey katmaz.

Ama o üniversite mezunu ben lise terk.
2 çocuğum var benim de ama o öyle yapıyormuş bende hep hıhı deyip geçiyorum. Bşr gün sabrım taşar mı bilmiyorum zira çık saçma bir sabrım var benimde.taş çatlatan cinsten.

Siz insanlik gorevinizi yapmissiniz rahat olun. Sizde onu gormemezlikten gelin boyle dusunen birisi size birsey katmaz.
Onun yaşadığını allah düşmanıma vermesin, bende en az onun kadar ağladım. Üzüldüm. Hatun bize böyle yaptı. Doğru diyorsun birşey katmadığı gibi üzüyor.

Cok iyi çocuk baktigindan mi hastanelik olmuş cocuk
noldu bilmiyorum ama sakin acimayin sizi küçümseyen mahluklara direk basina kalk

o ona bakmıyor ki ne üniversite mezunu kadınlar görüyorum çocuğundan haberi yok elinde telefon dıt dıt sürekli
yav he he de geç takılma bile

Üniversite okumuş olabilir ama insan olabilmesi için bu bir kriter değil ,eltiniz hiç samimi bir insan değil oyüzden onun gibi biri için üzülmeye bile değmez

Boşver böyle bir insanı neden kafana takıyorsun? Senin yerinde olsam adam yerine koyup muhatap bile olmam.Çocuğuylada ilgilenmişsin,insanlık etmişsin ama bundan sonra onu da yapma,kendi ilgilensin çocuğuyla.
Üzüldüm işte aslında doğru söylüyorsunuz o beni görmüyor bende görmemem gerek te işte. Herşey de görmezden gelir beni,üstelik ne yaptıysam ona. Evinden bile kovmaya getirdi eşimin zoruna gitti de kardeşinin hatrına gittik evine de onda da sepet havası çalıp durdu.

Üni okumakla insan olunmaz asla bu bir kriter olamaz!!
Ne güzel senede bir kere görüyormuşsun o zamanda haddini bildir ona bendede var birane böyle laf soknaya çalışan ben insan yerine bile koymuyorum kendisini

geçmiş olsun hanfendiye, ama söylemeden geçemicem sizin totonuzu yesin, üni mezunu diye paylaşacak bişey bulamıyomuş hay totom benim. sanırsın üniversitede insanlarla şunları paylaşın dersi veriliyo, hayır veriliyosa biz kaçırdık o zaman. önemli olan insanlık ve insanın kendini geliştirmesi derslerine katılamamış sizin elticik.

Üniversite okumuş olabilir ama insan olabilmesi için bu bir kriter değil ,eltiniz hiç samimi bir insan değil oyüzden onun gibi biri için üzülmeye bile değmez
Eşimin tespitini siz burda yazı ile yaptınız, bana hiç samimi gelmiyor zaten tuhaf bir uyuzluğu var diyor. Bende öyle deme oda öyle diyordum da gördüm ki gerçekten te eşim haklıymış.
Artık hiçç aramam sormam, zaten ben aramasam o aramaz da arada oğlu için arardım özlüyorum diye. Onda da kapatmaya yer arardı. Amann kendimi kuruyorum demi böyle de. Bildiğim halde yapıyorum işte. Görme, duyma sende onu.

bundan sonra koşturma

iyilik yap denize at balık bilmezse alik bilir demişler ama bu kadın hak etmiyor

Son düzenleme:
Üni okumakla insan olunmaz asla bu bir kriter olamaz!!
Ne güzel senede bir kere görüyormuşsun o zamanda haddini bildir ona bendede var birane böyle laf soknaya çalışan ben insan yerine bile koymuyorum kendisini
Ay ne sinir o laf sokması bende nasibimi aldım yine
Benim kızım uyumaz sabah a kadar,doktor doktor gezdik hiç bir sorunu yok onu öyle kabul edin,uykusuz o çocuk dedi de. Elticiğim de ay ben oğlumu erken yatırıp, erken kaldırmaya alıştırdım dedi.
Yedim lafı
Ben istemiyorum ya şöyle bir gece de erken den yatayım.uyumuyor anacım bebe uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…