onun havasını söndürmek bir toplu iğneye bakar
fıss diye iner o hava kalır öyle
Güzelim çok basit konuşmayacaksın,muhatap olmayacaksın.Sana böyle yapan insanlara sen neden koşuyorsun,neden yardım ediyorsun? Bırak ne halleri varsa görsünler.Böyle yüzün yumuşadığı an hemen sana yapılanları getir aklına ve tut kendini muhatap olma.Kin tutmak iyi bir şey değil ama bazı durumlarda gerekiyor,insanı enayilikten kurtarıyor en azından.Yani bir düşmanlık besleme kimseye,kötülük yapma ama sana yapılanları da unutma,aklının bir köşesinde kalsın ki ona göre tavır al insanlara karşı.Ben herkese öyleyim arkadaşımkv o kadar çektirdi ki bana gençliğimi çaldı resmen ama yine de hasta olunca koşturuyorum. Yapım öyle, sonra da böyle sümük çekerim işte. Ay beni kendime getirin yapmayayım ya.
Fatih ürek te ne zayıfladı beYaw he he diyip geçmelik cinsten.
Elalem ne derse desin hadi hadi hadieeeee demiş Fatih Ürek abimiz:)))
İnsanlık yaptık işte, denize atalım kendimizi.Sen insanlik görevini yapmissin cok güzel..
Ama simdi sira sende ..
Bu saaten sonra sen onu görmezden gel , iyilikte bir yere kadar ..madem kadir kiymet bilmiyor nankörün önde gideni muhatap olma...
Seni kiskaniyor demek icten ice, hazmedemiyor.İnsanlık yaptık işte, denize atalım kendimizi.
Nankör kü ne nankör.
Ben yine söylüyorum ona buna anlatsın diye yapmam zaten kim olsa yapılır ama herşeyde görmezden geliyor beni.
Bari bunda da gör yani. Kim koştu senin peşinden ki benim de çocuklarım var ve ben emanet ettim başkasına.
Gece gece uyku tutmadı,dünden beri düşünüyorum ne yaptım diye.
Hep aynı sonuç çıkıyor,fazla yüz veriyorum. Ama geri de alamıyorum.
İnşallah bundan sonra bende ona onun gibi davranırım
tamam kardeşler görüşsün de gitmeyin şunun evine yahuuuBen 13 senelik evliyim,oda 6 senelik. Benden yaşça küçük ben yenge demem demiş. Tamam demesin umrumda değil dedim.
Çocuğu oldu bursa dan, Ankara ya geldik çocuğu görmek için. Geldiğimiz gece doğum yaptı.
Bebeği gördük bir kaç gün sonra gittik,bulaşık makinası yerleştirdim karnı var daha yapamaz diye.
İçerde bir sürü kişi oturuyoruz, bizde ertesi gün dönücez veda edelim dedik.
İçeri geldi kusura bakmayın çocuk uyurken bende uyuyacam dedi!!!
Resmen kovdu yahu bizi. Kalktık hepimiz.
Eşim daha gitmem dese de kaynım hatrına gitti. Kaynım arar,sorar abisini.gelince illa abi bizde de kalın diye ısrar eder..eşim de kırmaz,bende Eltin in ne zaman gidiyorsunuz demelerini dinlerim.
Fatih ürek te ne zayıfladı be
Daha ben de takmicam o nasıl sa öyle olmak en iyisi
Kı
Ama o üniversite mezunu ben lise terk.
2 çocuğum var benim de ama o öyle yapıyormuş bende hep hıhı deyip geçiyorum. Bşr gün sabrım taşar mı bilmiyorum zira çık saçma bir sabrım var benimde.taş çatlatan cinsten.
Canım sen boş ver o eltini,ben seni çok az süredir tanıyorum ama sabrına,azmine,anneliğine imreniyorumSelammm..
Eltim ile aramda hep mesafe vardır, kendisi Üniversite mezunu diye benimle paylaşacak birşeyi olmadığını söylemiş bir defa, benim o dışarda top oynarken evlendiğim için sürekli bunu bana ifade ederdi. Bir kaç farklı davranışı da oldu Ama ben pek önemsemedim. Onu öyle kabul etmiştim. Zaten sene de bir kere görüyorum, o gördüğümde de annelik dersimi alıyorum falan filan işte. Onlara da takılmıyorum o mükemmel anne zaten hıhı deyip geçiyordum.
Ama son yaptığı beni çok kırdı çokk
Bayramın birinci günü hayatta düşmanımın bile başına gelmesini istemediğim bir kaza oldu 3 yaşında ki oğlunun başına geldi. İlk anda arabaya bindikleri gibi bende bindim iki küçük çocuğumu bırakıp. Oğlu uyumasın diye şebeklik yaptım,hastane de başlarından ayrılmadım, göz yaşını sildim, kolunda kan vardı onları temizledim. Tabi ki yapıcam benim evladım ne ise onunda evladı benim için o.
Dün olayı telefonda anlatıyor, kv, kp bayıldı,, bende böyle soğuk kanlı olmasam çocuk kalacak, bakıcak kimse yoktu, tek başıma koşturup durdum dedi!! O balkon da konuşuyor, bende balkonda ki oda da oturuyordum beni görmedi demek ki. Öyle üzüldüm ki, bir defa da bahsetmedi. Hala ben baktım zaten birşeyi yoktu içim rahattı, tek başıma koşturdum dedi
Ha ona buna anlatması için zaten yapmadım evlat sonuçta ama her defasında beni görmezden geliyor. Bir ortam da hiç benimle muhattap olmaz.
Olmasın tamam da bu olay da bile beni görmezden geldi ya işte o çok üzdü beni
Kendi kendini ezdirmissin resmen . Neden bu kadar deger verdin ki ?? Bende uni mezunuyum ama cokca ovunulecek durum degil. Insanlik önemliSelammm..
Eltim ile aramda hep mesafe vardır, kendisi Üniversite mezunu diye benimle paylaşacak birşeyi olmadığını söylemiş bir defa, benim o dışarda top oynarken evlendiğim için sürekli bunu bana ifade ederdi. Bir kaç farklı davranışı da oldu Ama ben pek önemsemedim. Onu öyle kabul etmiştim. Zaten sene de bir kere görüyorum, o gördüğümde de annelik dersimi alıyorum falan filan işte. Onlara da takılmıyorum o mükemmel anne zaten hıhı deyip geçiyordum.
Ama son yaptığı beni çok kırdı çokk
Bayramın birinci günü hayatta düşmanımın bile başına gelmesini istemediğim bir kaza oldu 3 yaşında ki oğlunun başına geldi. İlk anda arabaya bindikleri gibi bende bindim iki küçük çocuğumu bırakıp. Oğlu uyumasın diye şebeklik yaptım,hastane de başlarından ayrılmadım, göz yaşını sildim, kolunda kan vardı onları temizledim. Tabi ki yapıcam benim evladım ne ise onunda evladı benim için o.
Dün olayı telefonda anlatıyor, kv, kp bayıldı,, bende böyle soğuk kanlı olmasam çocuk kalacak, bakıcak kimse yoktu, tek başıma koşturup durdum dedi!! O balkon da konuşuyor, bende balkonda ki oda da oturuyordum beni görmedi demek ki. Öyle üzüldüm ki, bir defa da bahsetmedi. Hala ben baktım zaten birşeyi yoktu içim rahattı, tek başıma koşturdum dedi
Ha ona buna anlatması için zaten yapmadım evlat sonuçta ama her defasında beni görmezden geliyor. Bir ortam da hiç benimle muhattap olmaz.
Olmasın tamam da bu olay da bile beni görmezden geldi ya işte o çok üzdü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?