Sonunda bende elti yüzünden üzüldüm

Sen insanlik görevini yapmissin cok güzel..

Ama simdi sira sende ..
Bu saaten sonra sen onu görmezden gel , iyilikte bir yere kadar ..madem kadir kiymet bilmiyor nankörün önde gideni muhatap olma...

Güzelim çok basit konuşmayacaksın,muhatap olmayacaksın.Sana böyle yapan insanlara sen neden koşuyorsun,neden yardım ediyorsun? Bırak ne halleri varsa görsünler.Böyle yüzün yumuşadığı an hemen sana yapılanları getir aklına ve tut kendini muhatap olma.Kin tutmak iyi bir şey değil ama bazı durumlarda gerekiyor,insanı enayilikten kurtarıyor en azından.Yani bir düşmanlık besleme kimseye,kötülük yapma ama sana yapılanları da unutma,aklının bir köşesinde kalsın ki ona göre tavır al insanlara karşı.

Sen insanlik görevini yapmissin cok güzel..

Ama simdi sira sende ..
Bu saaten sonra sen onu görmezden gel , iyilikte bir yere kadar ..madem kadir kiymet bilmiyor nankörün önde gideni muhatap olma...
İnsanlık yaptık işte, denize atalım kendimizi.
Nankör kü ne nankör.
Ben yine söylüyorum ona buna anlatsın diye yapmam zaten kim olsa yapılır ama herşeyde görmezden geliyor beni.
Bari bunda da gör yani. Kim koştu senin peşinden ki benim de çocuklarım var ve ben emanet ettim başkasına.
Gece gece uyku tutmadı,dünden beri düşünüyorum ne yaptım diye.
Hep aynı sonuç çıkıyor,fazla yüz veriyorum. Ama geri de alamıyorum.
İnşallah bundan sonra bende ona onun gibi davranırım

Tam boş. Bırak şunu. Sen insanlığını yapmışsın. Gerisi onun kalitesine kalmış.

Muhattap olma. Adam yerine de koyma. Okumuş ama sadece okumuş. Hiç anlamamış okuduklarını. Gerçek okumak böyle olmaz çünkü. Okulda önce görgü ve asalet öğretilir.

Seni kiskaniyor demek icten ice, hazmedemiyor.

Su iki universite bitirdim diyenlere de oluyorum. Sorsan kiytiriktan iki universite iki bolumdur genel olarak.

Aman bosver.

tamam kardeşler görüşsün de gitmeyin şunun evine yahuuu

ne demek ne zaman gidiyorsunuz kovmak bu alenen

ben bizim filmin koptuğu olayı anlatayım

bunlar nişanlıyken(biz bunlardan 1 sene önce evlendik) bize gelir yer içerdi düğünlerine gelen misafirleri ben ağırladım hasta halimle üstelik yeni ciddi bir ameliyattan çıkmıştım
yaşım da küçük bayağı üflesen yıkılacak haldeydim
evlendiler ben bu elti denen şahısı hiç bir zaman samimi bulmadığımdan kıskanç fesat tavırlarını gördüğümden aramıza bir duvar örmüştüm
konuşurduk ama öyle
iyi davranırdım geldiklerinde iyi karşılardım
evlendikleri için onlara gitmek gerekti gittik saçma sapan soğuk tavırlar
lütfediyormuş gibi birer çay dağıttı istiyorsanız daha birer tane içebilirsiniz dedi
tv yi açtılar biz orada yokmuşçasına izlediler kaynımla
eşim o zaman anladı ki ben bu kadın hakkında haklıyım
evlerine asla gitmem dedi o ilk gidişimiz ve son gidişimiz oldu
düğünü yaptılar ettiler bizden çıkarları bitti tabi
onların bir çok düğün masrafını da eşim ödemişti
birde ben düşük yapıp bunlar aramayınca eşimde film koptu arayıp sormayı onların tellerini de açmayı bıraktı
benim zaten o ziyaretten sonra
hiç bir alakam kalmamıştı her yerden silmiştim
görümcem de bu kadını çok severdi iyi anlaşırdı
doğum yaptığı için evine gitmiş
kovmaktan beter etmiş bunu da önüne 3 gün aynı yemeği koymuş
giderlerken odadan çıkmamış kaynımı doldurup ablasının üzerine salmış
oysa ki kaynım görümcemin has kardeşiydi ne iyilikler etmişti ona
bu bize geldi salya sümük ağlıyor bir gülesim geldi ki onun o haline güldüm de
hani çok iyiydi şöyleydi böyleydi bir olup dedikodumu yaptıklarına da eminim
kısacası kaynım annesi dışında ailesinden bir allahın kuluyla görüşemiyor hepsini kendine küstürdü karısı sayesinde

Ben size de sinirlendim
Eltiniz tokat atsa "Ay dur ben iyi niyetliyim diğer yanağımı döneyim sen uzanma yorulursun kıyamam" diyecek gibisiniz.
yani iyi niyetli olmazsa ölecek hastalığına yakalanmış gibi
Azıcık kendinizi ve gururunuzu düşünün anacım
Kovulduğunu yere nasıl tekrar gidebiliyorsunuz ?

Okumakla adam olunsaydiii. Okumus ama insan olamamis. İnsan insanin yaptigi iyiligi gormezden gelir mi ya yapmasan bu sefer de adini cikarirdi bikahve de ordaydi ama umursamadi hic uzulmedi diye. Valla lafi gelince bence olayi onun anlatmasini bekleme kendin anlat. Bunu yaptigin iyiligi soyle diye demiyorum hakkini yemis biraz utansin en azindan anam

O elti yuzunden hepsinden soğuyacaksın yakinda. Ben de oyle oldu.
Sevmedigim eltimin cocuklarini da sevemiyorun

O senin yaptiginin ilgilendiginin cok guzel farkindadir merak etme sadece sana tesekkur etmk zoruna gidiyodur hatta bence kiskaniyo senin biseylerini ve sana oyle davraniyo salla gitsin

Elti kötü olacak diye bisey yok derdim hep ama galiba ister istemez sorun yasanabiliyor.Biz eltiler oturuyoruz.Metroyla suraya gidiyorm yok bu kadar sürüyor falan diye konustuk.Ben de metrobüs diyorum normalde,bu eltiler metrobüs mü diye yüzümü kizartmak icin mi nedir pis pis güldüler bi de.Yok metro denirmis,öyle bilgisiz de degilim ama kötü hissettim.

Eğitim dediğimiz nedir ki ?? Ben doktora yapmama rağmen, ilkokul mezunu kişilerden de akıl alıyorum yeri gelince.

Akıl akıldan her zaman üstündür. Aklın ve insanlığın ölçütü "eğitim seviyesi" değildir.

Lütfen özgüveniniz yerine gelsin. Herkese karşı dik durun. Bu eltiniz veya başkası. . Her kim olursa dik olun ve dik durun. Kendinize bile..

Minnosum sen takma onu ne demisler egitim cehaleti alir esseklik baki kalir

Canım sen boş ver o eltini,ben seni çok az süredir tanıyorum ama sabrına,azmine,anneliğine imreniyorum okumuş ama cahil kalmış eltin ne acı sen zaten Allah için koşmadınmı boşver gerisini ben öle yapıyorum

Kendi kendini ezdirmissin resmen . Neden bu kadar deger verdin ki ?? Bende uni mezunuyum ama cokca ovunulecek durum degil. Insanlik önemli

Yardım etmeyecektin madem huyunu biliyorsun.Böyle kafadaki insanlara yardım etmenin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…