• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA BENDE ...

ÖNCELİKLE HEPİNİZE MERHABA.. ÜYELİGİM BUGÜN OLSA DA YILLARDIR KK TAKİPÇİYİM.
HER AKSAM YATAGA GİRDİKTEN SONRA Bİ BAKINMADAN UYUMUYORUM :) SİZ BİLMESENİZ DE ÖZELLİKLE KONULARINI TAKİP ETTİGİM, SEVDİGİM, UYUZ OLDUGUM KİŞİLERDE VAR :KK70:
DÜN YAŞASADIGIM SON OLAYDAN SONRA ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM. ÇÜNKÜ BEN Mİ ABARTIYORUM NE KADAR HAKLIYIM BİLMEK İSTİYORUM. NEYSEEE KISA KESEMİYORUM BEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM VE LAFA GİRİYORUM ( ilk konum karışık olabilir özür diliyorum )

2 yıllık bi ilişkim var. küçük bi ilçede oturuyoruz ailelerimiz tanısıyordu zaten. bizde tanıştık konustuk öyle cok gezip tozmadık. bu 2 yıl içerisinde belki 3-4 defa bi yerlerde oturmusuzdur . babamın emlak dükkanı var. evlerine çok yakın. bende haftada 3-4 gün oraya gidiyorum babama yardımcı oluyorum. evlerimizde çok uzak degil. yani gidip gezip tozmasakta hemen hemen hergün birbirimizi görüyoruz. selamlasıyoruz. 1-2 dk konsuuyoruz. bu 2 yıllık flört asamasından sonra aileler araya girer girmez 15 gün içerisinde 12.08.2018 tarihinde sözlendik. babam ilk baslarda kızımın yaşı küçük diye mırın kırın etsede karşı cıkmadı.
evimiz müstakil ve büyük bi bahcesi oldugu için sözümüz evde oldu. söz alışverişine eltim de geldi. bana az biraz zehir etti. begendigim elbise 900 tlydi. elbisenin fiyatını duyunca ben '' biraz pahalıymış baska bişey bakalım '' dedim. kayınbabam saçmalama kızım ne pahalısı bir kere olcak içine ne siniyosa al dedi. ama elticigim bana 400 tlye alınmıstı eşitlik olsun diye bi sacma cümle kullandı. ben cevap vermedim ve aldırdım o elbiseyi. kuyumcuda yine aynı muhabbet. söz bilezigi alınacak. kayınbabam sözde 1 tane takalım o da güzel bişey olsun dedi elini bilezige attı o da 30 gr bilezik. 7.500 civaarı bişeydi. bende onu begenmedim. benim hosuma gidende 25 grmdı. kayınbabamda kuyumcuya bunun 30 gramı yok mu diye sordugu an eltimden bir '' aa banada 25 gram alınmıstı'' ama diye bi cümle geldi. ben duymamazlıktan geldim ama gercekten sinir oldum ve suratım düştü. kayınbabam da '' kızım neden suratını astın bişey mi oldu begendigin bişey mi var istiyosan gel birdaha bakalım '' tarzı cümleler kurdu. Yani ben altın begenmeyen kız moduna düştüm sanki.
sadece kuyumcu mevzusuna kadar olanı yorumlayın istiyorum. bundan sonraki süreci daha sonra anlatıcam küfür yememek için :KK70:

benim bu kadına tavrım nasıl olmalı?? sizce bu tavrının sebebi ne ? çünkü gercekten bir dedigi iki olmayan biri aile apartmanın da yasıyor ve sözlüme bile mesaj atar canım pasta vs istedi getirir misin sigara alır mısın diye.
bence nisanlinla uygun bir dille bu durumdan rahatsız olduğunu söyle oda annesine söylesin annesi iyi ve konuşmayı bilen biri ise gerekeni söyler sizde mesafenizi koruyun yüz vermeyin

Ne cok takilan olmus su 2 yilda gorusmeme olayina :-) Herkesin ailesi ayni degil kiz da yazmis zaten ailemden dolayi gorusemedik diye.
Nisanliyken tanirlar insallah.
Eltiniz de illaki kiyas yapacaktir yer yer takilacaktir ama bunu dile getirmek cok sacma.Sana yapilan ona yapilmaz ona yapilan da sana
Zaman ve imkanlar farkli oluyor.
Bundan sonraki alisverislerinize dahil etmeyin , aldiklarinizin fiyatlarini soylemeyin mesafeli olun ve asla apartmana gitmeyin.
Mutluluklar dilerim :nazar:

Çok teşekkür ederim. Dediginiz gibi cok takılan oldu belki kendince haklılardır ama benim gizli saklı gezip tozmam imkansız. Annemin bilgisi dahilinde bir kaç gez vakit gecirebildik ama zaten tanıdıgım biri. Aile olarak görüşüyoruz yani. Suan sözlü oldugum halde yine gezemiyoruz yanımızda bi kuzen olursa 1-2 saat anca :)

Klasik elti iste , kiskanmis seni simdi o hep tek basinaydi simdisen gelince kiskanmis...aynisi ben de var benm eltim de ben evlenip gelene kadar aprtmanda tek basinaydi hep onun dedigi oluyordu simdi ben gelince kiskanclik oldu...hatta onun zamaninda dis cekim cok yaygin degildi diye yapmamis ben yapacagm deyince engel olmaya bile calisti o derece yani....hic takma kafaya gormezden gel ve mutlaka mesafeli ol her seyine cagirma oyle

Kayinpedere Helal olsun eltiyinunursama bile. . Ayrıca elti ev alisverisindede olursa mafoldunuz siz ☺ bide çocuk doğurduğunu düşünsene aa ben Sezeryan yaptım ama aaa benim kız oldu ama bu böyle gider ☺

Aynen gercekten iyi biri ama fazla iyi. Yani hata görmüyor. Herşeye olur böyle şeyler takılmayın iyi olun kardeş olun barış kardeşlik kuşlar kelebekler modunda işin garip taarafı kayınvalidem de öyle . Zaten ilçede bilinen bi aile herkeste aynı seyi söyler. İkisi tam birbirini bulmuş diye

Eltiyi herseye karistirma
Uzak durmaya calis
Kp senden yana iyi birisi sen de elinden gelen saygiyi goster:KK66:

Ben saygı gösteriyorum ama işte o cok yalaka babacım babacım diye yanaklarını sıkıyor öpüyor falan. Bende cok odunum daha baba diyemedim. Baba diye hitap etmemek için asla soru sormuyorum bişey demiyorum

Eltinin gelin alisverisinde ne isi var ya ....ille kıyas yapar getiren hic kurnaz degilmis bastan sizi kotu etmisler....hoş eltinizde gönüllüymüş...

Eltiniz baya acik sozluymus :) komik geldi bana.orda sicagi sicagina hemen yorumu yapistiriyordu demek bana bu kadar alindi su kadar alindi diye :) sizi kiskanmis iste.biraz da cocuksu heralde boyle soyledigine gore kp ine.bence takilma.insallah evlendikten sonra da aranizda sorunlar olmaz.

Eltiniz baya acik sozluymus :) komik geldi bana.orda sicagi sicagina hemen yorumu yapistiriyordu demek bana bu kadar alindi su kadar alindi diye :) sizi kiskanmis iste.biraz da cocuksu heralde boyle soyledigine gore kp ine.bence takilma.insallah evlendikten sonra da aranizda sorunlar olmaz.

Aynen cok açık sözlüdür:) çünkü çekindigi kimse yok
Takılmıyorum diyorum ama insan ister istemez takıyor ya

ÖNCELİKLE HEPİNİZE MERHABA.. ÜYELİGİM BUGÜN OLSA DA YILLARDIR KK TAKİPÇİYİM.
HER AKSAM YATAGA GİRDİKTEN SONRA Bİ BAKINMADAN UYUMUYORUM :) SİZ BİLMESENİZ DE ÖZELLİKLE KONULARINI TAKİP ETTİGİM, SEVDİGİM, UYUZ OLDUGUM KİŞİLERDE VAR :KK70:
DÜN YAŞASADIGIM SON OLAYDAN SONRA ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM. ÇÜNKÜ BEN Mİ ABARTIYORUM NE KADAR HAKLIYIM BİLMEK İSTİYORUM. NEYSEEE KISA KESEMİYORUM BEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM VE LAFA GİRİYORUM ( ilk konum karışık olabilir özür diliyorum )

2 yıllık bi ilişkim var. küçük bi ilçede oturuyoruz ailelerimiz tanısıyordu zaten. bizde tanıştık konustuk öyle cok gezip tozmadık. bu 2 yıl içerisinde belki 3-4 defa bi yerlerde oturmusuzdur . babamın emlak dükkanı var. evlerine çok yakın. bende haftada 3-4 gün oraya gidiyorum babama yardımcı oluyorum. evlerimizde çok uzak degil. yani gidip gezip tozmasakta hemen hemen hergün birbirimizi görüyoruz. selamlasıyoruz. 1-2 dk konsuuyoruz. bu 2 yıllık flört asamasından sonra aileler araya girer girmez 15 gün içerisinde 12.08.2018 tarihinde sözlendik. babam ilk baslarda kızımın yaşı küçük diye mırın kırın etsede karşı cıkmadı.
evimiz müstakil ve büyük bi bahcesi oldugu için sözümüz evde oldu. söz alışverişine eltim de geldi. bana az biraz zehir etti. begendigim elbise 900 tlydi. elbisenin fiyatını duyunca ben '' biraz pahalıymış baska bişey bakalım '' dedim. kayınbabam saçmalama kızım ne pahalısı bir kere olcak içine ne siniyosa al dedi. ama elticigim bana 400 tlye alınmıstı eşitlik olsun diye bi sacma cümle kullandı. ben cevap vermedim ve aldırdım o elbiseyi. kuyumcuda yine aynı muhabbet. söz bilezigi alınacak. kayınbabam sözde 1 tane takalım o da güzel bişey olsun dedi elini bilezige attı o da 30 gr bilezik. 7.500 civaarı bişeydi. bende onu begenmedim. benim hosuma gidende 25 grmdı. kayınbabamda kuyumcuya bunun 30 gramı yok mu diye sordugu an eltimden bir '' aa banada 25 gram alınmıstı'' ama diye bi cümle geldi. ben duymamazlıktan geldim ama gercekten sinir oldum ve suratım düştü. kayınbabam da '' kızım neden suratını astın bişey mi oldu begendigin bişey mi var istiyosan gel birdaha bakalım '' tarzı cümleler kurdu. Yani ben altın begenmeyen kız moduna düştüm sanki.
sadece kuyumcu mevzusuna kadar olanı yorumlayın istiyorum. bundan sonraki süreci daha sonra anlatıcam küfür yememek için :KK70:

benim bu kadına tavrım nasıl olmalı?? sizce bu tavrının sebebi ne ? çünkü gercekten bir dedigi iki olmayan biri aile apartmanın da yasıyor ve sözlüme bile mesaj atar canım pasta vs istedi getirir misin sigara alır mısın diye.
Eltini hiç karıştırma bu işe...

sözlüm aynı apartman istemiyor. zaten apartman 3 katlı eltim-kayınpeder-amcası oturuyor.. biz kiraya cıkıcaz. eltim ben ayrı eve cıkayım siz bizim eve geçin zaten ödiceksiniz kira öder gibi benim kiramı ödeyin diye bi teklifte bulundu ama yok yani. sözlüm inşaat mühendisi gelirleri ayrı.
bu arada oturdugu evde kendisi kira ödemiyor tabiki.

Konudaki her şeyi geçtim ama bu nedir? Böyle komik bir şey olamaz :KK70:
Kendisi kira ödemediği evi size kiralayacak, o parayla yeni evde oturacak, kayınvalide -kayınpeder ikilisinden de kurtulmuş olacak. Bir taşla kaç kuş vurmayı planlamış ama bu komikliği kabul edecek kadar kafasız kimi bulabilir onu bilmiyorum.
Bence çok samimi olmayın, alışverişlere de gelmesin. Zaten aile boyu gidilen alışverişleri hiç anlamıyorum, o kadar insana hiç gerek yok.

Konudaki her şeyi geçtim ama bu nedir? Böyle komik bir şey olamaz :KK70:
Kendisi kira ödemediği evi size kiralayacak, o parayla yeni evde oturacak, kayınvalide -kayınpeder ikilisinden de kurtulmuş olacak. Bir taşla kaç kuş vurmayı planlamış ama bu komikliği kabul edecek kadar kafasız kimi bulabilir onu bilmiyorum.
Bence çok samimi olmayın, alışverişlere de gelmesin. Zaten aile boyu gidilen alışverişleri hiç anlamıyorum, o kadar insana hiç gerek yok.

off valla ciddiye almıyorum yoksa yakaladıgınız konu cidden cok komik :D kabul edebilme ihtimalimi düşünüp dile getirmesi :işsiz:
Dediginizi yapıcam cok samimi olmıcam ama alısveriş konusunda zaten davet edilmeden geldigi için onun vicdanına bırakıyorum gelip gelmemeyi :KK34:

Ben kendimi dusundum. Ben de esimin kardesi bigun evlenirse nasil bir kiz olur acaba diye dusunuyorum . Ama hic bu muhabbetleri dusunmemistim. Banane kim napiosa yapsin. Benim evimde huzurum olsun. Zamani gelince herkes ektigini bicer. Ha sonra size kinci derler mi derler. Desinler

Ne alaka diyeveksiniz ben konu disina ciktim biraz :))

Eltinize biraz burnu yukardan bakmanizi mesafe koymanizi tavsiye ederim. Hakki yok karismaya. Yerini hududunu bilsin.

Back
X