Sonunda Bıktırdılar..Yeter ya YETER..!!!

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Aziz mübarek günler de dua ediyorum benim ile uğraşanlar kendi dertlerine yansınlar..

eşimin babası izinde aynı bina da oturuyoruz..eşime ben bütün gün evdeyim torunumu özlüyorum demiş.. sanki ben kaçırıyorum..Yukarı çıkıyorum benimle konuşmuyorlar kayınvalidem arkasını dönüyor ne b.. yemeye götüreyim ki gelsin sevsinler sanki eve almıyorum böyle kaçırıyormuşum gibi davranıyorlar ya deli oluyorum ya Rabbime Haval ediyorum..

Geçen gün köye gidiyorlar 3 günlüğüne bana uğramışlar bende kuaföre gittim ordan da kuzenime..Kayınvalidem bak bak benim gideceğimi biliyor oğlumu benden kaçırıyor demiş kayınbirader söyledi sinirden ellerim titredi..Ben esirgemiyorum ama 7 24 de çıkmıyorum yukarı insinler çok istiyorlar ise ayıp bunların yaptığı insanlık bu değil..

Canımdan edecekler az kaldı..

Çocuk çok mu küçük canım arada bi onlara versen ben evde temizlik falan yapıyorum desen
Hem bu söylemlerden kurtulursun hem de azcık kendine zaman ayırırsın

Başından beri bana yapmadıkları kalmadı..2,5 yıllık evliyim oğlum 16 aylık mübarek günlerde bıkmadılar ya uğraşmaktan bıkmadılar..Kendilerinden de yaşamaktan da nefret ettirdiler..Çıkıp bağırıp çağırasım var derdiniz ne diye ama kahretsin ellerine koz vermek istemiyorum bu sefer saldırdı derler Allah'tan kormazlar mı mübarek günlerde halaaa uğraşıyorlar..!!!

yukarı çıkıyorum yüzüme bakmıyorlar bir şey diyorum cevap vermiyorlar ne yapayım daha ya ne yapayım eşim rica ediyorum götür gündüzleri diyor gelsinler diyorum buraya inmek zorundalar mı diyor ne yapayım daha ya ne yapayım ya

Çocuk çok mu küçük canım arada bi onlara versen ben evde temizlik falan yapıyorum desen
Hem bu söylemlerden kurtulursun hem de azcık kendine zaman ayırırsın

16 aylık canım sorun götürdüğümde kayınvalidem bir şeyler yediriyor 3,5 aylıkken bal verdi verme dediğim halde alerji oldu doktor öldürmeye mi çalışıyorsun amacınız ne siin dedi bu ne cahillik dedi..Kayınvalidem ben neye hayır diyorsam inadıma yapıyor..Açıkcası tek bırakmak istemiyorum.. Ben varken sevsinler ben ne yapıyorum ki onlara niye ben yokken sevmenin peşindeler..

Akşamları eşin götürsün çocuğu olmaz mı?

götürüyor zaten yetmiyor insanlara nereden saldıracaklarını şaşırdılar..

dün kayınpeder geldi illle camiye götüreyim olmaz dedim ille ver götüreyim diyor ya namaz kılarken çocuğa nasıl bakacak otur diyince oturmuyor ki çok küçük daha ben olmaz dedim ya dün şimdi oğluna şikayet ediyor beni eşimde sağolsun hep bir sebep olur o saçmalıklara..

evet sinir bozucu bir durum ama bu kadar da sinirlenecek birşeyde değil aslında. sende hergün 1 saat git otur onlarla konuşmazlarsada üstele anne niye konuşmuyorsun? gibi şeyler söyle ki anlasın oda hatasını. en azından gitmediğindede geldiğimde benimle konuşmuyorsunuzki dersin.
başka problerinizde var gibi geldi bana..

anladığım kadarıyla çok sinirli stresli bi yapınız var
daha sakin olmayı deneseniz
kendinize ediyorsunuz ettiğinizi
bende yaşlansam torunumu görmek isterim,yavrumun yavrusu yani...
10 dk çıksanız sevdirseniz sonra aşağıya inseniz sanıyorum çok bi sorun kalmıyacak.
onlar yaşlılar üşenirler,yorulurlar,uygun olmazsın belki diye sürekli gelmek istemezler...v.s....v..s...

evet..

kendisi beni pek sevmez..Boşandırmak için baya çaba sarf etti yalanlar iftiralar vs. bolcanak var kayınvalidemde..Bahsedeceğim şuan sofra hazırlıyorum

evet bende altında başka problemler yattığını düşünüyorum sen yinede sıkma canını oğluna odaklan idare et hayat hep idare değil mi zaten

bana tek taraflı anlatıyosunuz gibi geldi,bu kadar detaylı düşünmeyin sonuçta torunları.yaşlılar torunlarına çok düşkün olup sürekli görmek istiyor.eger kendi ailenizle aynı apartmanda olsaydınız tam tersi olacaktı,hem eşinizide arada bırakmayın.relax olun

mübarek gün mübarek gün diyosunuz ama sizde bu mübarek günlerde beddua ediyosunuz,biraz sağduyu,hoşgörü...

bak onalti aylik oldu diyosun artik herseyi yiyip icebilir cok korkma
karnini doyurup yarim saat birak sevsinler. hem sende kendinle ilgilenirsin, esine karsida boyle bir konuda elin dolu olur " bak goturuyorum seviyolar " dersin
hem anladigim kadariyla senin kv karsi koz vermemen gerekiyor alttan aliyormus gibi yap onlara karsi esini yanina al zararli cikmazsin emin ol
erkekler oyle cok diklesen dedigim dedik kadinlardan pek hoslanmaz. sen daha yumusak ezilir gibi gorun ki seni savunsun :128::128:
ama sen sikayetlenme birak kendi gorsun

Her dede babaanne torununu görmek ister. Eşinle bir sorunun yok anladığım kadarıyla o zaman konuşmazlarsa konuşmasınlar. Sen götür sevsinler biraz sende onlarla konuşma sonra al çocuğu in aşağıya. O kadın da çocuk büyütmüş bu yaşa getirmiş evlendirmiş yeme içirme konusunda o kadar da cahil değildir 16 aylık olmuş artık şoğu şeyi zaten yiyebilir ama için rahat etmiyorsa yedir öyle çıkar yedi yemeğini de sen çıkmak istemiyorsa eşinle yolla o dikkat etsin. Hem daha iyi işte çocuğun onlardayken sen de evinin işlerini yemeğini yaparsın keşke benim kaynanamda bakabilecek olsaydı ama yaşlı hasta kendi annem şehir dışında hamile değilim ama şimdiden kara lara düşünüyorum.

bence böyle küçük bir sorun da ne beddua edin ne de canımdan olacağım diye düşünmeyin
bence şükredin halinize neler var sorununuz bu olsun

Sorun o değil şöyle anlatayım mübarek gün Rabbim şahit..

Tam 1 haftalık anneyim kayınvalidem geldi oğlum uyuyor diye anne yavaş dedi bağırarak gelirler alooooo diye gel içeri dedim ben mutfaktayım içeri geç dedim oğlum da uyanmış annem altını değiştiriyor..Kayınvalide arkasını döndü kapıyı çarptı gitti..Kayınpeder eve geldi sen yalancısın ne yapıyorsun diye bağırdı kıyametler koptu ağladım kendi annem ben gördüm yapmayın dedi k.v. peki tamam yanlış anladım dedi gitti k.p. hala bana bağırıyor sen yalancısın diye..

tatmin olmuyorlar..oğlum olmadan önce 1 akşam yukarı çıkmadık diye ağladı ben oğlumu göremiyorum diye..Kavgalar oldu neden eşim evinde tv izlerken uzanıyormuş da annesinin evinde uzanmıyormuş diye..v.s. vs.

Bakın arkadaşlar bu olay üzerine konu açtım..Sadece sorun bu değil eşim ile de konuştuk asla buradan çıkmam diyen insan çıkalım diyor artık kredi borcumuz var bitsin eve girelim diyor..

Kayınvalide beni çok seviyordu bende onu ilk 1,5 aynı yedik sonra ayrıldık eve indik işte o günden beri benim kıyafetime saçıma yemeğime herşeyime laf eder kötü konuşur..kayınpeder bile demiş kıskanıyor paylaşamıyor seni kabullenmiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…