- Konu Sahibi tacsizprenses
-
Aşağı inmemelerinin sebebi sizden çekiniyor olabilirlermi?
Allah sabir versin sana.
Klasik knana taktikleri bunlar.
Masum, gariban gorunerek alttan olaylari alevleme
Sen cildirincada bakiin bana neler yapiyor diye etrafa acindirma, seninaksiz duruma dusurme
Bende dustum boyle birkac kez tongaya
Taktikci ol tatlim sende alttan alevle, esedosta garibani oyna
Gicik oluyorum boylelerine
boşver takma canım kaynanan ister yüzüne baksın ister bakmasın sen çocuğunu arada yukarı çıkar biraz yanlarında dur sonra indir en azından torunumuzu göstermiyor gibi bir bahaneleri kalmaz.zor bir durum ama ne yapacaksın cahil anlayışsız insan çok maalesef kadınlara da idare etmek kalıyor.bir de imkanın varsa ayrı otur aile apartmanında böyle sıkıntılar mutlaka oluyor biraz mesafe her zaman için iyidir
Allah yardımcın olsun..kötü ınsanlarla bas etmek zor onemlı olan esının senı savunması arkanda durması
sen sana düşenleri yap gerisini Allaha havale et arkadasım.
eğer imkanınız varsa evinizi taşıyın...aynı apartmanda oturunca böyle problemlerin sonu gelmez malasef.Allah yardımcınız olsun.
Aralardaki mesajlarınızı okumadan önce "ne olacak bırakın bebeğinizi arada bir yarım saatliğine" diyecektim de sonra meselenin daha büyük olduğunu anladım. Siz kelime kelime hatırlıyorsunuz kayınvalidenizin, kayınbiraderinizin söylediklerini, yaptıklarını. Hiç unutmuyorsunuz, çetele tutuyorsunuz... Yani yaptıkları herşey üstüste geliyor sizin gözünüzde (size yaptıklarından çocupa yedirdikleri bala kadar hepsi aynı hikaye sizin için). Bu koşullar altında bence aynı apartmanda yaşamak sizin sinirlerinizi çok fazla bozacak gibi, kredi evi kiraya verin ve başka binaya gidin derim. Biraz mesafe koyarsanız çocuğunuzu bırakmak da getirmek de daha kolay olur. Böyle çok zorlanacaksınız, her şeyleri, her lafları, sessizlikleri bile batacak...
Ya da kalacaksanız da yapılanları zamanla unutmaya çalışın... Arada laf taşıyanlara da (kayınbiradermiş, yengeymiş) pek prim vermeyin o onu dedi bu bunu dedi diye... (bilerek veya bilmeyerek) Sizden de oraya taşıyıp aynı şeyleri onlara diyor olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?