Yaşadıklarınız gerçekten çok korkutucu. Dudağim resmen uçukladı. Yanlışlar silsilesi pesinizi bırakmamış.
1. Ailenizi karşınıza alıp evlenmişsiniz. Merak ediyorum neden boyle bir karar verdiniz. Aşık da degilmissiniz. Aile arkada olmayınca erkekler kadına değer vermiyor maalesef. Çünkü şu toplumdaki erkeklerin büyük bir çoğunluğu kendinden aciz durumdaki her canlıya şiddet uygulama eğiliminde.
2. Eşinizi hic tanıyacak kadar vakit geçirmemişsiniz. Keske ani bir evlilik yapmadan önce biraz kendinizi dinleyip zamana bıraksaydınız.
3. Çok erken çocuk sahibi olmussunuz. Evliliğin ilk günü şiddet uygulayan bir adam için çocuk doğurmak kumar oynamak gibi olmuş. Ama yine de dünyanın en güzel şeyi anne olmak. Belki de o çocuğu dünyaya getirmek için kader sizi bu acılara sürükledi.
4. Sizi sürekli kıskanan ve ariza çıkaran adam net aldatma eğilimindedir. Bunu sevgiye yormuşsunuz. Aslında fiziksel şiddet kadar psikolojik şiddet sizi daha çok yıpratmış.
5. Aldatıldığınizi öğrenip o evde kalmaya devam etmeniz hicbir bedel odetmemeniz sizi açık ne net istismara ve aldatmaya açık hale getirmiş.
6. Bizde boşanmak olmak demissiniz bu sebepten sineye çekmişsiniz. Güçlü bir kadın töreye de kocaya da ataya da karşı gelir çünkü annesiniz.
7. Ailenize boyun eğmeyi, onları ikna etmeye tercih etmissiniz.
Sizi bu yanlışlar silsilesine sürükleyen şey tamamen aileniz. Çünkü cahiller. Öyle görmüş öyle geçirmişler. Büyük ihtimalle anneniz de şiddet gördü babanızdan yoksa hicbir şey size bunu normallestiremezdi.
Bu hayatin size verdiği en güzel şey bebeğiniz. Yerinizde olsam şehir değiştirir sıfırdan bir başlangıç yapardım. Savcılığı devleti polisi arkanıza alin. Çocuğunuzun da kocasından dayak yemesini istemiyorsanız (kız olduğunu varsayıyorum ) ona bu evliliği layik görmeyin.