Sonunda bitiyor zorda olsa bitecek....

çok zor benzer durumları bende yaşadım, yazık insanın emeklerine yazık gerçekten hiç kimse için değmiyor hiçbir hakkınızı bırakmayın neyiniz varsa alın ilerde pişman olmayın
darp raporu aldım .
Uzaklaştırma verildi 3 ay şimdi bekliyorum bosanma davası açacam avukat araştırıyorum

Belki de banlanacağım umrumda değil allah belasını versin şerefsizin kusura bakma ama böyle adamlara normal Kadınlar yaramaz zaten can sıkılır elbet ama geçer şakın dönüşün olmasın rabbim karşına çektiğinin karşılığında seni prenses yapacak bir adam nasib edecek belki sabır ve asaletinle kalmanı rica ediyor geçmiş olsun diliyorum
Teşekkür ederim canım benim ban yemezsin bence ya netice de yönetim konuyü görüyor .sağol canım benim işte neler çektim neler çalışıp paramı eline verdim herşeyi hep ben yaptım ama bütün zulmü de bana layık gördü

darp raporundan sonra uzaklaştırmayı da al.senden ve çocuktan uzak dursun.hyvan herif şimdi dibine yanaşan kadınlara bi fiske vurmaya kalksın bakalım ne oluyor.
3 ay uzaklaştırma da aldım aynı anda yaptım hepsini canım sadece bosanma davası açacam

Teşekkür ederim canım benim ban yemezsin bence ya netice de yönetim konuyü görüyor .sağol canım benim işte neler çektim neler çalışıp paramı eline verdim herşeyi hep ben yaptım ama bütün zulmü de bana layık gördü
Böylelerine şu sevgilim mi kocam mı diye konu açanlar lazım vallahi hak ediyorlar boynuzu aha gine ban geliyor

ailem yine köstek oluyuor yazmışsınız en son güncellemenizde ne yapıyorlar size şu an
Beni göndermeye çalıştılar ama beceremediler barış affet kocanı dediler bana sanki affedileçek bir tarafı kalmış gibi ?
Sonuç babamın evineyim pazartesi dava açmaya gidiyorum

Yaşadıklarınız gerçekten çok korkutucu. Dudağim resmen uçukladı. Yanlışlar silsilesi pesinizi bırakmamış.

1. Ailenizi karşınıza alıp evlenmişsiniz. Merak ediyorum neden boyle bir karar verdiniz. Aşık da degilmissiniz. Aile arkada olmayınca erkekler kadına değer vermiyor maalesef. Çünkü şu toplumdaki erkeklerin büyük bir çoğunluğu kendinden aciz durumdaki her canlıya şiddet uygulama eğiliminde.

2. Eşinizi hic tanıyacak kadar vakit geçirmemişsiniz. Keske ani bir evlilik yapmadan önce biraz kendinizi dinleyip zamana bıraksaydınız.

3. Çok erken çocuk sahibi olmussunuz. Evliliğin ilk günü şiddet uygulayan bir adam için çocuk doğurmak kumar oynamak gibi olmuş. Ama yine de dünyanın en güzel şeyi anne olmak. Belki de o çocuğu dünyaya getirmek için kader sizi bu acılara sürükledi.

4. Sizi sürekli kıskanan ve ariza çıkaran adam net aldatma eğilimindedir. Bunu sevgiye yormuşsunuz. Aslında fiziksel şiddet kadar psikolojik şiddet sizi daha çok yıpratmış.

5. Aldatıldığınizi öğrenip o evde kalmaya devam etmeniz hicbir bedel odetmemeniz sizi açık ne net istismara ve aldatmaya açık hale getirmiş.

6. Bizde boşanmak olmak demissiniz bu sebepten sineye çekmişsiniz. Güçlü bir kadın töreye de kocaya da ataya da karşı gelir çünkü annesiniz.

7. Ailenize boyun eğmeyi, onları ikna etmeye tercih etmissiniz.

Sizi bu yanlışlar silsilesine sürükleyen şey tamamen aileniz. Çünkü cahiller. Öyle görmüş öyle geçirmişler. Büyük ihtimalle anneniz de şiddet gördü babanızdan yoksa hicbir şey size bunu normallestiremezdi.

Bu hayatin size verdiği en güzel şey bebeğiniz. Yerinizde olsam şehir değiştirir sıfırdan bir başlangıç yapardım. Savcılığı devleti polisi arkanıza alin. Çocuğunuzun da kocasından dayak yemesini istemiyorsanız (kız olduğunu varsayıyorum ) ona bu evliliği layik görmeyin.

Back
X