arkadaslar.
üzülmee belkidee böyledir hayırlısı olana her şein altından bir hayır çıkarr bir hayılı gibi göünün işlerin içindede şerçıkarrrr hayılısı olsun önüne bak
cozulecek bi konu degilmi tartismaniz?belki aileler bir araya gelip ona cozum bulabilir.
çözülecek gibidir tabide ama cok kırıldık.bidaha konusmamız mümkün olmuycak sanıyorum .o aramaz zaten bende hiç aramam .
suan oyle dusunuyor olabilirsiniz ama bazen insan ayrilip mutsuz mutsuz dolasmaktansa bir kerecik gururunu yenip geri donebilir bence.
canım mesele nedir tam olarak özel değilse açsan bize daha iyi yardımcı oluruz sana
bir konu yüzünden tartıstık .o beni çok kırdı bende onu .
ayrılma kararı aldık ..nişanı bozma kararı..
aileme söyledigimde beklememi söylediler.
ne bekleyecegimi ne yapacagımı bilmiyorum ama.
o beni bidaha aramıycak bende onu aramıycagım bunu da biliyorum.
bu bekleyiş nereye kadar sürcek hiçbir fikrim yok.
zaten onunda kafasında "neden ayrılmadı" diye soru işareti olcak;cesaret edemedi diye aklından gecircek.
ne yapacagımı bilmiyorum.
böyle bu durum yasayan arkadaslar varmı ve sizce nasıl davranmalıyım ; ne yapmalıyım.
bana göre yanlıs olan davranıslarını ben ona söyledim ama farklı anladı sanırım onun için tartıstık.
herkes aynı görüşte olacak diye bişey yok...
beğenmediğin şeyleri ona söylemen çok normal...
zaten söylemedikçe konuşmadıkça çözmeye çalışmadıkça büyür bütün meseleler....
pişman olacaksan eğer kafanda bitmediyse aileni dinle...
ama yok benim için bitti diyosan ailen zamanla alışır zaten bu duruma....
sen üzülme pişman olma diye beklemeni istemişlerdir....
hiçbir anne baba çocuğunun üzülmesini istemez sonuç olarak....
düzelmeyeceğine inanıyorsan ve onu böyle kabul etmek istemiyorsan taviz verme derim ben...
düzelir zannedersin alışırsın zannedersin ama olmuyo işte...
sonrada daha çok üzüleceğine bikaç ay üzül daha iyi...
lütfen çok çok iyi düşün...
hemen geri adım atma kaybetme korkusu yoksa bi erkeğin keyfi nasıl isterse öyle davranır....
izin verme kimsenin seni üzmesine...
ne gibi yanlış davranışlar ? siz neden ayrıldınız açıkca yazarsan..
bana göre olmaması gereken davranıslar canım.yani nasıl diyim bir konu da kendisi karar vermiş.
belki büyüttüm bilmiyorum ama son tartısmamızda ipler koptu.belki nedensiz yere tartıstık olabilir ama dönüş imkansız gibi.:26:
gururundan tek bir laf etmez artık.
insallah geri doner belliki seviyorsunuz birbirinizi.bence oyle bitmemeli.
yani perimle o kadar anlattık, söyledik. bir kalp kırılması yüzünden ayrılacak mısın? bu işler öyle kolay değil ki. kim olsa yine kavga edeceksin. yine kalp kıracaksın. hepimiz insanız kendi bildiklerimi kendi bakışımızdan uyguluyoruz. çatışma çıkması çok normal. ama bunlar ayrılmak için yeter bir sebep değil ki. ayrıca elbette birbirinizi kıracaksınız. nerde o filmlerdeki toz pembe herşeyin büyü gibi kendiliğinden çözüldüğü güzel yaşam? yok öle birşey. aşk olsa da kırılmamak, kırmamak elde olmuyor bazen...
gelelim sorununa...sana göre onun bazı yanlış davranışlarını söylemişsin. peki nasıl söyledin? umarım suçlayarak, eleştirir ve yargılar tavırda söylememişsindir. kimse kolay kolay eleştiriyi kabul etmez hele ki erkekler daha çok duyarlılar bu konuda.
konuyu hemen ailene taşıman kötü olmuş. aranızda halledilecek problemlere aileleri katmayın. yarın öbür gün barışırsanız ailen unutmaz bunları. sen unutur affedersin ama en basit olayda tekrar sana hatırlatır ailen.
bu yüzden kesin olarak karar verdiğin zaman ailene söyleseydin. konuyu daha ayrıntılı yazarsan belki biraz daha yardımcı olabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?