bana göre olmaması gereken davranıslar canım.yani nasıl diyim bir konu da kendisi karar vermiş.
belki büyüttüm bilmiyorum ama son tartısmamızda ipler koptu.belki nedensiz yere tartıstık olabilir ama dönüş imkansız gibi.:26:
gururundan tek bir laf etmez artık.
O zaman sen ara,sanki biraz hata sen de mi ???
ben arayamam canım ya.
son zamanlarda cok taviz verdim zaten bide bak ayrılamadı demesini istemem.
Çok gururlusunuz ikiniz de,hayırlısı canım..inşallah o arar tabi sen de istiyorsan..
pek ayrıntılı anlatmamışsın ki canım nasıl cümleler kullandınız tartışmanızda? bu çok önemli
Yani düşüncelerini tatlı dille ifade ettiysen bu yüzden ayrılma kararı alıp aramıyorsa güle güle gitsin zaten.
Böyle olcağını samıyorum ama kırıcı mı ifade ettin eğer bu konuda kendinde az da olsa hata buluyorsan gurur yapma
derim. Git kollarına koş değil ama en azından Kırdıysam özür dilerim kendi adıma ama benim özrümle barış olsun istemem
Senin de adım atmanı bizim için bişeyler yapmanı bekliyorum umarım sevgimiz galip gelir tarzında bir mesaj atabilirsin mesela..
canım ya cogu kez ben ilk adımı attım onun icin yine bana kalması olayın beni endiselendiriyor.cok tavız veriyorum gibime geliyo.
ama seviyorsun canım.. dediğim mesaj çok yüz verici değil insan her hangi birini kırmak da istemez sonuçta
onu kırmış olabileceğin düşüncesi sana o mesajı yazdırıyor ortada ayaklara kapanan bi kız yok
bence bu mesajı yazarsan gelen cevaba göre de daha sağlıklı yorumlar yapabilirsin.. Seviyosa bu mesaja olumlu yanıt gelir
sen de erkek sensin bayan olarak ilişkimizi senin ayakta tutmanı istiyorum diye araya sıkıştırıverirsin sonra
Ama seviyorsa herhalukârda arar dimi? kızlar
aşk da gurur olmaz. seven insan arar. ama ben bundan sonra karar aldım. ben haksız da olsam arayan erkek olsun. erkekler bundan anlıyor. peşinde sürünmeyi seviyorlar. bırak her halukarda o arasın sorsun. çok daha kıymetli olursun.
zor bi durum hiç kolay değil bitirmek. ama gerçekten seviyosan ve az da olsa hatalı olduğunu düşünüyosan son bi kez kurtar ilişkini derim ben. gurur yapıyosun şuan ama sakince konuşmadan alınan kararlar yanlış olur. en azından sakince düşündükten sonra konuşun son kez. ve bu sefer gerçek bi karar verin gururun etkisinde kalmadan.
Arkadaslaaar
Ama seviyorsa herhalukârda arar dimi? kızlar
sende seviyosun ama aramam diyosun
demek ki seviyosa arar, aramadığına göre sevmiyo mantığı doğru değil..
sen kendini haklı görüyosun ama o da haklı görüyo kesinlikle
bende genelde nişanlımı alttan alırım, adım atan taraf benimdir, çünkü onun huyunu biliyorum
sevdiğin ortada eğer meseleniz geçiciyse, affedilebilirse ikiniz içinde, aramalısın derim ben..
bu ikinizin ilişkisi, herkes karşıısndakinden beklerse üzülmeye devam dersiniz :26:
tabi arayınca da hemen canım nolur affet modunda olmazsın ki, konuşalım vs dersin, böyle bi meselden bitmesi bana anlamsız geliyo fln dersin, baktın o da konuşma yanlısı gerisi gelir zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?