O beni ben onu suclucam sonra o bana ben onu kızcam standart yani :))
Korkuyorum da biterse diye saçma bı sekilde rahatımda farklı bı ruh halindeyim :))
Sen nasil hissediyorsun kendini??
ilginçmiş ya...
bende karmasıgım aslında..ama en cok kırgın..beni bu kadar kıracagına degcek ne vardı ki diyorum üzülüyorum..
Evet bende kızıyorum nasıl bı kadar hoyrat davrananiliyorlar kim veriyor bunlara o hakkı nerden geliyor bu cesaret? Bı kadın olarak sinirleniyorum esıtiZ ne olursa olsun onun hakkı olan herseye benimde hakkım var.
evet cok haklısın ama işte kendilerini özgür zannediyolar galiba , buda bir gercek.
ama siz bu nedenden dolayı ayrılmazsınız dimi,daha cok tartısmıssınız yada tartıscakmıssınız gibi :44:
Bilmemki ne olur ikimizinde yaklaşımına bağlı sanırım 2 yıldır nişanlınız 2 ay sonra düğünümüz var ne olur kestiremiyorum. Senin için bitti mi iliskiniz ???
ufak bir tartısma olcak gibi bence canım sizin ..ama sen bu konuyu iyice ciddi ciddi konus derim ; sonradan üzülmemen için.ayrıca cokta az kalmıs dügününüze biran önce hallet bence.
bizimki benim için evet bitti.en son zaten nişanı bozma kararı aldık.
Hayırlısı olsun Canim ikimiz icinde ne varsa yasamamız gereken onu yasicaz yapcak bı Sey yok neresinden toparlarım olayı bilmiyorum :))
SehKer gelişme var mı canım sizde ????
Barıştık şekerim :)) siZ ne yaptınız??
iyi;çok güzel ozaman canım.bidaha olmaz inşallah..
bizde bir degişiklik yok.
ee sorunlarını konustun mu acık acık canım ?
İns Canim sizin icinde hayırlısı olur ins:))
Konuştuk bı sorun yok şimdilik..
amin
inşallah bidaha da seni üzmez ya tatlım.
Teşekkür ederim Canim. Sen neden aranıyorsun nişanlını? Karar verdinmi kesin bitti mı ?
beni çok kırdı onun için aramak istemiyorum canım.
ben kesin olarak bitirdim evet ama demekki oda bitirmiş arayıp sormuyor.
Konuyu bilmediğin için yorumda yapamıyorum seni kırdıysa bunun farkında olup gönlünü alması gerekiyor düzelir umarım çok zor çünkü bitmesi en sevdiğin kisinin yokluğu düşüncesi bile urpertici kimse sevdiğinden ayrılmasın.
amin canım.evet cok ama cok zor.onsuz bir dakika bile gecmez derken bir ömür onsuz kalmaya mecbur oluyosun bazen.
bende;beni anlayıp ; beni kırdıgının üzdügünün farkına varsın istiyorum ama olmuycak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?