• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bitti galiba. . .

bekleme şekerim..
dediğim tarz bir mesaj sana bir şey kaybettirmez.. erkeklerin çoğu kendi kendine anlayamaz ki hislerimizi
sen anlat ona kırıldığını,beklentilerini sonra yine umursamıyorsa ona göre tavrını takınırsın..
Böyle soğursunuz birbirinizden diyim sana bi msj at inatla ilişki yürümez:34:..

yaa haklısın sanırım canım:44:
böyle oldukca sahiden aramız iyice açılıyor gibi:5:

bir konu yüzünden tartıstık .o beni çok kırdı bende onu .
ayrılma kararı aldık ..nişanı bozma kararı..
aileme söyledigimde beklememi söylediler.
ne bekleyecegimi ne yapacagımı bilmiyorum ama.
o beni bidaha aramıycak bende onu aramıycagım bunu da biliyorum.
bu bekleyiş nereye kadar sürcek hiçbir fikrim yok.
zaten onunda kafasında "neden ayrılmadı" diye soru işareti olcak;cesaret edemedi diye aklından gecircek.
ne yapacagımı bilmiyorum.
böyle bu durum yasayan arkadaslar varmı ve sizce nasıl davranmalıyım ; ne yapmalıyım.

Bence birbirinize biraz zaman verin.. Olaylar çözülebilir gibime geliyor :44:

kaç gündür aramıyor beni.
acaba bu bekleyişi sondandırsam mı ?

tamamen bitirsem mi ?
yardımcı olur musunuz kızlar ne olur ?
kafam cok karısık artık..

ama tatlım sen de ilişkin için hiç bişey yapmıyorsun ki..
Sana git özür dile yalvar demiyorum şuan bile Mutlu musun bensiz diye bi msj atabilirsin..
en azından duygularını öğren.. Bak inada bindirmişsiniz bitirsem mi diyorsun..
Hemen bitirmek yerine bi msjla olayı çözmeye çalış bitirme kararını gerekirse o zman al
bu benim fikrim tabi.. her ilişki bu kadarını hak eder.. ( aldatma v b durum dışı )

ama tatlım sen de ilişkin için hiç bişey yapmıyorsun ki..
Sana git özür dile yalvar demiyorum şuan bile Mutlu musun bensiz diye bi msj atabilirsin..
en azından duygularını öğren.. Bak inada bindirmişsiniz bitirsem mi diyorsun..
Hemen bitirmek yerine bi msjla olayı çözmeye çalış bitirme kararını gerekirse o zman al
bu benim fikrim tabi.. her ilişki bu kadarını hak eder.. ( aldatma v b durum dışı )

inada bindirmek degil canım ya benim yaptıgım:50:

kaç gündür aramıyor beni.
acaba bu bekleyişi sondandırsam mı ?

tamamen bitirsem mi ?
yardımcı olur musunuz kızlar ne olur ?
kafam cok karısık artık..

Bende aynı durumdayım Canim şuan az önce kavga ettik 2 ay sonra düğünümüz var ve benim kafamdaki sorular yaşadığımız sorunlar beni çok düşündürüyor inanılmaz stresteyim bu aksam ailene söylemeyi düşünüyorum durumu bir Sey demezler ben kararıma saygı gösterirler ve olay hiç olmamış gibi davranilir evde ama ben naparim o kadar guclumuyum ya ozlersem(cokta görüşen bı çift değiliz ısı gereği hep dışlarda) yokluğuna nasıl alışıcam evlenincede mutsuz olursak diye düşünüyorum hep. Seni çok iyi anlıyorum Canim sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Bende aynı durumdayım Canim şuan az önce kavga ettik 2 ay sonra düğünümüz var ve benim kafamdaki sorular yaşadığımız sorunlar beni çok düşündürüyor inanılmaz stresteyim bu aksam ailene söylemeyi düşünüyorum durumu bir Sey demezler ben kararıma saygı gösterirler ve olay hiç olmamış gibi davranilir evde ama ben naparim o kadar guclumuyum ya ozlersem(cokta görüşen bı çift değiliz ısı gereği hep dışlarda) yokluğuna nasıl alışıcam evlenincede mutsuz olursak diye düşünüyorum hep. Seni çok iyi anlıyorum Canim sen ne yapmayı düşünüyorsun?

bilmiyorum ki canım çok zor ama cok üzülüyorum artık.böyle olcaksa bitmesi en mantıklısı galiba.
bekliyorum ama daha arayıpta kaydedeger bişey demedi bile.

bilmiyorum ki canım çok zor ama cok üzülüyorum artık.böyle olcaksa bitmesi en mantıklısı galiba.
bekliyorum ama daha arayıpta kaydedeger bişey demedi bile.

Arayinca ne olucak ki yine kavga edilecek o kadar zor ki karar vermek ne yapmak gerektiğini bilmemek nefret ediyorum sürümcemede kalmaktan. Biz arasakta bı Sey degismicek. Ayy napcaz biz :)))

Arayinca ne olucak ki yine kavga edilecek o kadar zor ki karar vermek ne yapmak gerektiğini bilmemek nefret ediyorum sürümcemede kalmaktan. Biz arasakta bı Sey degismicek. Ayy napcaz biz :)))

ah bi bilsem:44::44:
sizin neden tartısma oldu ki canım yani büyük bir sorun mu ki ?

ah bi bilsem:44::44:
sizin neden tartısma oldu ki canım yani büyük bir sorun mu ki ?

Sorun benim için büyük onun için küçük başka sehirlerdeyiz biz ısı gereği hep dışlarda bu hep böyleydi 7 ay gorusenwdigimiz oluyor int bile goresemiyoruz zaten bu bı sorun iliski için ama astık artık bunu iki yetişkiniz tabi gezmek istiyoruz arkadaslarımız var ikimizinde bunun arkadaşları içki ortamı gezelim Tozalin eğlenelim merakında bende gidiyorum arkadaşlarımla ama benim ortamlar masum ya alışveriş ya bı kafe ya piknik falan bunlar sabahlara kadar iç bide bulunduğu yerden başka bı sehire gidecekmiş olmaz dedim istemiyorum evkenincedemi böyle olucak ben evde sen arkaslarında moral eğlencesinde gidersen ben aileme soylucem artık yaptıklarını istemiyorum böyle iliski dedim gittimi gitmedimi bilmiyorum aranıyorum da kendisi bı Sey yapmasada arkadaşları çok fena hovardalik pesinde onlar için sorun değil evli nişanlı iliskisi var onlar takmiyor yapmam desede ya bı an alkolle kanarsa ölsem izin vermem dedim ins gitmemiştir gittiyse bitecek gibi cekemicem ne yaptı diye bütün gece düşüncem sinirlencem. Çok yaZdim :))

Sorun benim için büyük onun için küçük başka sehirlerdeyiz biz ısı gereği hep dışlarda bu hep böyleydi 7 ay gorusenwdigimiz oluyor int bile goresemiyoruz zaten bu bı sorun iliski için ama astık artık bunu iki yetişkiniz tabi gezmek istiyoruz arkadaslarımız var ikimizinde bunun arkadaşları içki ortamı gezelim Tozalin eğlenelim merakında bende gidiyorum arkadaşlarımla ama benim ortamlar masum ya alışveriş ya bı kafe ya piknik falan bunlar sabahlara kadar iç bide bulunduğu yerden başka bı sehire gidecekmiş olmaz dedim istemiyorum evkenincedemi böyle olucak ben evde sen arkaslarında moral eğlencesinde gidersen ben aileme soylucem artık yaptıklarını istemiyorum böyle iliski dedim gittimi gitmedimi bilmiyorum aranıyorum da kendisi bı Sey yapmasada arkadaşları çok fena hovardalik pesinde onlar için sorun değil evli nişanlı iliskisi var onlar takmiyor yapmam desede ya bı an alkolle kanarsa ölsem izin vermem dedim ins gitmemiştir gittiyse bitecek gibi cekemicem ne yaptı diye bütün gece düşüncem sinirlencem. Çok yaZdim :))

hmm e son derece haklısın canım ya.
söylediklerini ciddi ciddi dinlemiyorsa bence de bir adım at;ailene söyle.en azından bu dönem hatalarını telafi etmeli sonra evliyken böyle yaparsa cok üzülürsün ya canım:50:

hmm e son derece haklısın canım ya.
söylediklerini ciddi ciddi dinlemiyorsa bence de bir adım at;ailene söyle.en azından bu dönem hatalarını telafi etmeli sonra evliyken böyle yaparsa cok üzülürsün ya canım:50:

Evet Canim son care aileme soylucem sizin konu ne Canim neden bu durumdasınız?

Evet Canim son care aileme soylucem sizin konu ne Canim neden bu durumdasınız?

bizim biraz farklı canım.tartıstık biz en son bir konuda konusurken beni yanlıs anladı sonra da baya,cok feci kalbimi kırdı o yüzden ;hala da konusmuyoruz.
sen aradın mı peki? ne yapıyor diye ?

bizim biraz farklı canım.tartıstık biz en son bir konuda konusurken beni yanlıs anladı sonra da baya,cok feci kalbimi kırdı o yüzden ;hala da konusmuyoruz.
sen aradın mı peki? ne yapıyor diye ?

Bu aksam aramadı daha arayinca kavga etcez belli :))

niye kiii ???????

O beni ben onu suclucam sonra o bana ben onu kızcam standart yani :))
Korkuyorum da biterse diye saçma bı sekilde rahatımda farklı bı ruh halindeyim :))
Sen nasil hissediyorsun kendini??

Back
X