Gelinlik Modelleri Sonunda bitti - Grace Kelly esintili tesettür gelinliğim

benim gelinliğimde tecrübe kazandı, sende daha iyisini yapar. hatta geçen gün oradaydım, astar olarak benimkinden daha kalın bir kumaş bulduğundan bahsetmişti.

aslında ben de sonradan tül etek yaptırmadığıma çok pişman olmuştum, sen benim acaba dediğim şeyi diktireceksin demek ki. şimdiden hayırlı olsun. yardım istersen burdayım.

obur resimlerinde yazdım burayada yazayım. valla uzuldum acıkcası ordaki insanlar sana rahibe gibisin dediğinde kızmışsın ama musluman biri olarak hem boynunu millet in gönlu olsun diye acıyorsun hemde bir yabancıdan esinleniyorsun.
bence acık yada kapalı kim olursa olsun inancında tam olmalı birileri için birşeylere katlanmamalı.
ustundeki 2.kumaş olmasaydı daha hoş gozukurdu.
duvagın çok sade ve boyu orantısız.
ve sanırım orda kimse sana şu gelinlik yakışır bu yakışır demedi .
tul ve normal duvak kullanman çifte çift olarak olmamış yani hem etekte iki kat kumaş var farklı farklı hemde duvakta.

orada yazdığınızı da gördüm. şimdi de gördüm. söyleyecek bir şeyim yok size. yolunuz açık olsun...

çok beğendim,size de çok yakışmış..dikimi de gayet kaliteli görünüyor..allah mutluluğunuzu daim etsin..

tarzını cok beğeniyorum :)
evlenirlen iletişime geçeceğim ilk üyesin :)

merhaba minenes gelinliginiz cok güzelmis. bende gelinligimi ayni moda evinden hazir aldim, fakat üzerine dantel eklemesi yaptirdim. 1700 lira verdim. tek basima gidip almistim yanimda kimse yoktu insallah makul bi fiyat olmustur : ) yani ,,kandirilmamisimdir'' :)

ne güzel tesadüf. dantelini bilmiyorum ama fransız tipi olmayan bir dantelse bile makul bir fiyat bence. filiz hanımın gözlemlediğim kadarıyla tüm malzemeleri belli bir kalitenin üzerinde. mutluluklar dilerim...

merhaba minenes, gelinliklerle ilgili pek bi bilgim yok ama Grace Kelly' e ve onun muhteşem gelinliğine hayranım.Yaptığınız değişiklikler de çok güzel olmuş.ilk defa tesettürlü bir gelinlik beğendim sanırım.mutluluklar dilerim..

bu kadar zarif biçimli bir gelinliğin beline sarılan saten çok kaba geldi bana açıkçası.keşke baştan aşağı dantel devam etseymiş ya da birleşimi böyle sararak olmasaymış. ama tabi bu benim düşüncem yani :)) üst kısmı gerçekten çok hoş

canım gelinliğin cokkkkkkkkkkkkkkkk güzel benim düğünümde hayırlısıyla 27 ekimde:) ama duvağım nasıl olacak hala karar veremedim ben ya sade bi rahibe duvağı olsun istemiyorum ama diğerleride çokk abartı geliyor evlenmek ne kadar zormuş:))) ve de güzelll

canım harika bir gelinlik bayıldımm .. eminim ailende beğenecektir .. bende bizimkilere göre kapalı gelinlik giydim die eleştirildim ancak içime çok sindi sana tek tavsiyem göğüslerinin biraz daha dik durmasını sağla ..

mutluluklarrrr =))

Konu sahibi evlendikten sonra gelinlik konusunda bayağı bilgi sahibi olmuş, bloğundan diktiği kıyafetlere baktım çok hoş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…