• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bitti..

cracks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
156
0
46
İstanbul
bugün onu görmeye gittim.. ne kadar da salakmışım hala bi umut onun inadını vazgeçiririm sandım hala seviyo sandım.. oysa benim yokluğuma alştırmış bile kendini.. artık ben diye bişey kalmamış onda.. aynı 2 yabancı gibiydik.. sanki o güzel anıları geçirdiğimz güzel zamanları hiç yaşamamışız gibi .. sankii bizamanlar o delicesine seven o deil gibi.. benim için gözyaşları döken ayrılma kelimesini duydugunda gözlerinden yaşlar akan o adam o değil sanki.. hep bi umudum vardı nekadar değişmiş olsada beni gördüğünde kopamıyodu benden.. gözleri ele veriyodu onu.. bugünse öyle boş baktıki gözlerime.. ve gitti. ölmek istedm o an .. ne için yaşıyoruzki biz etrafımız yalan dolan .. sevgiler sahte verilen sözler boş.. hiç birini tutmadı hayaller yalan.. herşey nekadar kolay bi insanı kağıt gibi buruşturup atmak ne kadar kolay anlam veremiyorum kabullenemiyorum.. bi insan bukadar değişebilirmi? benim onu dşünmediğim tek bi anım bile yokken onun beni hiç düşünmediğini bilmek.. off herşye katlanırdım katlandımda beni kendinden soğutmak için ypmadıgı kalmadı ve pes etmedm direndm.. ama artık gerçekten vazgeçiyorum. ben elimden geleni son ana kadar yaptım.. o ise çabalamadı hiç.. bugün ondan nefret ettim bi kez daha.. zaten ben eski m..mu seviyorm yeni halini değil.. o melek gibi harika addam gitti yerine nasıl biri geldi böyle.. hiçmi tanımamışım ben onu .. hem nefret ediyorum bu yaptıklrından dolayı hemde hala deli gibi seviyorum.. içimde öfke kin nefret kırgınlıklar hasret öyle cok büyüdüki.. bigün gelirmi acaba pişman olup.. belki yüzü olmz gelemez belki gelir özler dayanamaz diyorum benim gibi seveni bulamaz adım gibi eminim bundan.. ama geldiğinde onu hala deli gibi seviyo olmama rağmen.. bugün bana 2 dk yı bile cok gördüğü içn.. bnmde 2 dkikam olmucak ona.. boş gözlerle bakıcam ona unutmuş gibi yoklugndan mutluluk duyar gbi.. aynı onun gibi oynucam.. iyi oyuncuyuz ikimizde.. gerçi onun kadar olamam.. onu hayallerimde yaşatmak en iyisi.. hiç bilmicek senelerce hep onu beklediğimi.. onu unuttugmu sanıcak kendide unutucak çünkü..aslnda unuttugunu sanıcak alıştıgını sanıcak ama bi gün kafasına cok dank edicek ama ben hep beklicem bklemekte değilde.. onu kalbimde yşatıcam sonsuza kadar.. ıssız adam bizim filmimiz oldu gerçekten.. hep biz böylemi olcaktık derdi.. kendi yazdı seneryomuzu ve oynadı sonunun mutlu olması bizim elimizdeydi.. ama o mutsuz bitsin istedi..

Ne desem ki, Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda atlatacaksın inşallah ve çok güzel günler göreceksin.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti,
zannedersem ayrılma sebebiniz onun değişken tavırları ve seni kendinden soğutma çabaları.
Bunun tek nedeni artık seni sevmiyor bu yüzdende böyle kaçıyor :çok üzgünüm:
Çok sevdiğin belli ama nolur yıpratma kendini, kendisi kaybetmiş olacak sen değil.

Hakkında hayırlısı olsun. a.s.

Gençliğim geldi aklıma(daha 27 yaşındayım amakaydirigubbakcemile3 ), neredeyse aynısını, hatta daha da fazlasını yaşadım desem. ınsan şaşırıyor değil mi, beni bırakma diye ağlamaktan bir hal olan adam gidiyor, bambaşka biri geliyor karşına. Bir süre seviyorum ayaklarına yatıyor, sen de kendini avutuyorsun bununla. Halbuki ayrılığı seçerken, o çoktan seni bitirmiş. Hala arada geriye bakıp, seni tüketmeye devam ederler. Kendi duyguları bittiği anda, seni insan yerine bile koymazlar.

Zordur evet ama, arkana bir saniye bile bakma derim ben, bütün bunları yaşamış biri olarak. Çok zor günler geçirmiştim bende, şimdi aklıma geldiği her an, şükür etmekten yoruluyorum. O kadar şükrediyorum ki, onun gibi biriyle evlenmediğim için, içimde ki mutluluğu, huzuru anlatamam. ınsan o acıyla , bu hayrı göremiyor hakkında. Ama zamanla sende anlayacaksın. Böyle bir sevgi yok. ınş sen de zamanı gelince, benim söyleyebildiklerimi söyler, seni gerçekten hakeden, sevmeyi bilen , biriyle karşılaştığında, üzüldüğün günlere ne yazıkmış der, sevmenin tadını çıkarırsın. Sevgi bu kadar canını acıtmaz insanın.

evet haklısınız kimse için deymzmiş.. hiç kmse.. artık hayırlımı olur şer mi bilmiyorm.. katlanmak zorndaym başka çarem yok

umarım TıRYANDAFıLA umarım söylediğin giibi olur adını bile anmak istemiyorm artk ama malesef heryerde karşıma cıkıcak cinsten bi ismi var .. alışıcaz işte umarm bende snin gibi iyiki devam etmemişiz diyebilirim..

geçmiş olsun artık ne denir.. bende cok sevıyorum çok özlüyorum ayrılığın lafı gecmez kavga etsekte . böyle bıten aşkları görünce korkuyorum acaba bı gun bu duruma gelırmıyız dıye. Allah ım sen koru yarabbim...

benzer durum yaşayanlardan biri de benim,hatta tam da şuan
üzülme diyemiyorum çünkü bu dönem de hiçbirşey kesmiyor insanı
ama yine de aklının bir köşesinde olsun şu cümle
<Üzülme> der Mevlana.Kaybettiğin herşey başka bir surette geri döner...
günün birinde kıymet bilen insanlarla karşılaşırız elbet
boshayallersmile

<Üzülme> der Mevlana.Kaybettiğin herşey başka bir surette geri döner...

güzel demiş vesselam

yazacaklarım biraz taş kalpli gelebilir ama belki gerçekle yüzleşmek (sonuçta ben dışarıdan bakabilirim en fazla) durumu hafifletebilir...

1- evet kötü bir durum ama insanların duyguları değişir.. eskiden başka hissedip zaman içinde başka türlü hissetmeye başlayabilir... bunda onun ne suçu var ki? hayat bu, aynı şeyleri sen de yaşıyor olabilirdin..

2- üstelik adam sorgusuz sualsiz terkedip gitmemiş senin daha az zarar görmen için sana zaman ayırıp uzun bir süre kendinden soğutmak için uğraşmış (bunu yazan sensin:) ) demekki sana sevdiği bir insan olarak değer veriyor ama üzgünüm bu sevgi senin beklediğin bir sevgi değil. sana insan/arkadaş olarak değer veriyor ki alıştıra alıştıra seni kendinden uzaklaştırmaya çalışmış

3 - ama hayat bu ya artık senle olmak istemiyor, bir de onun açısından bak, sırf sen üzülme diye kendini mi feda etsin şimdi? 1.maddeye döndük: insanlar değişir, sen de değişirsin o da değişir. yapacak bir şey yok :) bu kimseyi kötü insan yapmaz.

4- bunun üzerine sana karşı bir şey hissetmeyen bir insanın hala yanında kalmasını istemen senin yaptığın bencillik. ama normaldir tabii insan üzülünce, değer verdiği birini kaybetmemek için can havliyle mantıkla değil duygularla hareket ediyor. nitekim bu insanın kötü bi insan olduğunu düşünmüyorum onun açısından yaptığın "bencillik" olmasına rağmen içinde bulunduğun zor şartlar altında seni anlayışla karşılamıştır herhalde sana bunun için ekstra bir tepki göstermemiştir.

sonuç: üzgünüm altından kalkması zor bir durum ama eğer o insanı seviyorsan rahat bırakıp onu daha mutlu etmelisin...

çok üzgünsen de bir düşünsene, seni artık senin istediğin gibi sevmeyen biri seni ne kadar mutlu edebilir ki :) hayat bu. bugün sana, yarın ona..

yarın aynı dertten sen de muzdarip olabilirsin hayatında biri olur sen de bir zaman sonra fikrini değiştirirsin ama o insan o kadar iyidir ki kırılmasından korkarsın bahaneler ararsın, önce soğutayım belki kendi gider dersin. olmuyorsa da yapacak geriye bir şey kalmaz...

onun için bence oturup ağlamak yerine film izle kitap oku, beynini sürekli meşgul et ki aklına gelmesin.. durup durup ondan da nefret etmene gerek yok, sonuçta o bir zamanlar güzel şeyler paylaştığın en yakın arkadaşlarından biriydi ve sana ihanet de etmedi. sadece kalbi başka türlü konuşuyor diye ona haksızlık etmemeli ve anlayışla karşılamalısın. eğer sana bu "kötülük"ü yapmasaydı kendi ne kadar daha üzülecekti? sen olsan kendini mi seçerdin yoksa "aman karşımdaki üzülmesin" diye katlanmayı mı :) kimse kötü insan değildir ve bile bile karşısındakini üzmek istemez, şartlar öyle gerektirince mecburen bir taraf üzülüyor işte ama atlatmak gerek.

yazacaklarım biraz taş kalpli gelebilir ama belki gerçekle yüzleşmek (sonuçta ben dışarıdan bakabilirim en fazla) durumu hafifletebilir...

1- evet kötü bir durum ama insanların duyguları değişir.. eskiden başka hissedip zaman içinde başka türlü hissetmeye başlayabilir... bunda onun ne suçu var ki? hayat bu, aynı şeyleri sen de yaşıyor olabilirdin..

2- üstelik adam sorgusuz sualsiz terkedip gitmemiş senin daha az zarar görmen için sana zaman ayırıp uzun bir süre kendinden soğutmak için uğraşmış (bunu yazan sensin:) ) demekki sana sevdiği bir insan olarak değer veriyor ama üzgünüm bu sevgi senin beklediğin bir sevgi değil. sana insan/arkadaş olarak değer veriyor ki alıştıra alıştıra seni kendinden uzaklaştırmaya çalışmış

3 - ama hayat bu ya artık senle olmak istemiyor, bir de onun açısından bak, sırf sen üzülme diye kendini mi feda etsin şimdi? 1.maddeye döndük: insanlar değişir, sen de değişirsin o da değişir. yapacak bir şey yok :) bu kimseyi kötü insan yapmaz.

4- bunun üzerine sana karşı bir şey hissetmeyen bir insanın hala yanında kalmasını istemen senin yaptığın bencillik. ama normaldir tabii insan üzülünce, değer verdiği birini kaybetmemek için can havliyle mantıkla değil duygularla hareket ediyor. nitekim bu insanın kötü bi insan olduğunu düşünmüyorum onun açısından yaptığın "bencillik" olmasına rağmen içinde bulunduğun zor şartlar altında seni anlayışla karşılamıştır herhalde sana bunun için ekstra bir tepki göstermemiştir.

sonuç: üzgünüm altından kalkması zor bir durum ama eğer o insanı seviyorsan rahat bırakıp onu daha mutlu etmelisin...

çok üzgünsen de bir düşünsene, seni artık senin istediğin gibi sevmeyen biri seni ne kadar mutlu edebilir ki :) hayat bu. bugün sana, yarın ona..

yarın aynı dertten sen de muzdarip olabilirsin hayatında biri olur sen de bir zaman sonra fikrini değiştirirsin ama o insan o kadar iyidir ki kırılmasından korkarsın bahaneler ararsın, önce soğutayım belki kendi gider dersin. olmuyorsa da yapacak geriye bir şey kalmaz...

onun için bence oturup ağlamak yerine film izle kitap oku, beynini sürekli meşgul et ki aklına gelmesin.. durup durup ondan da nefret etmene gerek yok, sonuçta o bir zamanlar güzel şeyler paylaştığın en yakın arkadaşlarından biriydi ve sana ihanet de etmedi. sadece kalbi başka türlü konuşuyor diye ona haksızlık etmemeli ve anlayışla karşılamalısın. eğer sana bu "kötülük"ü yapmasaydı kendi ne kadar daha üzülecekti? sen olsan kendini mi seçerdin yoksa "aman karşımdaki üzülmesin" diye katlanmayı mı :) kimse kötü insan değildir ve bile bile karşısındakini üzmek istemez, şartlar öyle gerektirince mecburen bir taraf üzülüyor işte ama atlatmak gerek.

Babyleon,
senin bu yazdıkların craks ın gözünde o ayrıldığı şahsı daha da yüceltmekten başka hiçbir işe yaramaz.öyle bir anlatmışsın ki adamın yaptığı sanki çok ulvi birşeymiş gibi.
birkere ben kesinlikle şuna inanırım.insan duyguları bu kadar basit değildir.tabii ben yüzeysel olmayan derin sevgiler bağlılıklar için söylüyorum bunu..böylesi duygular öyle şak diye bitmez; anlaşamıyoruz...vs gibi sebeplerle.ha eğer bir anda bitiveriyorsa zaten ortada kaale alınacak bir duygu yoktur..e o zaman da gerçek anlamda bağlılık yaşamadığı, tam anlamıyla sevmediği, yüzeysel duygular beslediği, kafasına estiğinde çok rahat arkasını dönüp gidebileceği duygular beslediği bir kızla da (veya bu bi erkek de olabilir) onu kendine bu kadar bağlayacak kadar zaman geçirmesi ilişki içinde bulunması zaten başlıbaşına bir hatadır.. o saatten sonra kendinden soğutmaya çalılşması - ki bu craks için ne kadar acı verici olmuştur- çok değer verdiğini gösteriyor öylemi...
yapmayın allahaşkına yaaa.sevgi , değer vermek bu mu yani...

Sana asla 'üzülme sakın , ağlama' demiyeceğim.

Acını yaşa sonuna kadar yaşa . içindeki hasreti , acıyı dökene kadar ağla elbetteki unutmak kolay değil ama gün gelir hatırlamazsın. unutamazsın elbet ama hatırlamazsında.. bumuymuş sevgi dersin daha gercegını , daha inançlı hıssedırecek biri çıktığında. Emin ol çıkıyor karsına. ne durumda olursan ol degerınden daha fazla deger verecek erkek mutlaka cıkıyor..

İşin bir de şu boyutu var hiç bir şey imkansız değildir . ve bir gün herkes döner.
Mutlaka döner. Mutlaka pişman olr. bir gün arar bu bir gercek. mantıgın bunun imkansız oldugunu soylesede olucaklar bunlar...

oldugunda haber vermeni ısterım :)

Diyecek bişey bulamıyorum severken insan film seyrederek ya da kitap okuyarak değişmez sevgisi malesef...Seviyorum diyerek hayatından gittiğinde biri birinin bide çıkıp ahkam kesmesi gerekmez , yapacağını seviyorum ama diyerek zaten yapmıştır saolsun berhüdar olsun ..Aman ciddi ilişki kurmayasın kardeşim mazallah sorun olmasın yeterki sen sıkılma gücenme( maxımus sana bu yazdıklarım )

Ya bide bencillik dediğin sevdiğini söylediğin halde bi insanın hayatından atmak onu kendinden soğutmaktır kimin nasıl ne hakla yapabileceği şey bu ..
Seni sevmiyorum , yapamayacağız dersin çıkarsın adam gibi neyi nasıl soğutuyosun ya sen , hep taktik bilmem ne karşında gerçekten seni seven oyun yapmayan biri oldumu paçanız tutuşuyo zaten , şeytan azapta gerek hep öyle davranmak lazım

Son düzenleme:
SON MEKTUP..
öncelikle cümleten selamlar
Aslında yazmayı düşünmüyordum bişey fakat babyleon un yorumunu görünce yazma ihtiyacı duydum..
Fazlasıyla dogru yazmış ve onu okurken benim yazdığımı düşüneceğini tahmin ettim çünkü bencillik konusu vs.. olsun aynı benim açtığım konular bunlar hatırlarsın zaten..
Herşeyden önce cidden çok değiştim.. Fakat bu değildi ki seni sevmiyorum. Ama günden güne bu ilişki gerçekten ağır ve yorucu gelmeye başladı ben bunu sanada söyledim kaç kere..

En başından beri bu duruma geleceğimizi bildiğimizden ayrılmaya çalıştık ayrılamadık keşke ayrılsaymışız ama şunu unutmadım sen yarım saat 1 saat uzağa taşınacakken ben sizin apartmanda sana sarılmış ağlarken yüzüne baktığımda 1 gram üzülme yoktu ne olduda böyle değiştin,duygusallaştın hiç anlamadım..

1 saat bile olsa uzak bize yaramadı..Keşke hergün her an beraber olmasaymışız..
Aslına bakarsan senle çok çok fazla güzel günler yaşadık hayal gibiydi ben senle büyüdüm senle çıkarken sakalım bile çıkmıyordu :) ..
Biliyorum senin gibi bi insan bidaha çıkmayacak karşıma. Bu benim son ciddi ilişkimdi sözüm var kendime ciddi ilişkidir falan filan yok artık bana zaten yanımdaki erkek arkadaşlara bile dayanamıyorum çok yorgunum..

Bugüne gelince.. Bugün bitmemişti nezaman bittigini sen daha iyi biliyosun.. aslında seni sevmekten hiç vazgeçmedim ama biticeğini anladığım vakit kendimi soğuttum senden ve senide kendimden..

Zaten gideceğim buralardan, rahat ol.. Ablan misali git evlen zengin biriyle unut beni çocukların olursa birinin adını belki mutlu koyarsın :)

(((((onun için bence oturup ağlamak yerine film izle kitap oku, beynini sürekli meşgul et ki aklına gelmesin.. durup durup ondan da nefret etmene gerek yok, sonuçta o bir zamanlar güzel şeyler paylaştığın en yakın arkadaşlarından biriydi ve sana ihanet de etmedi. sadece kalbi başka türlü konuşuyor diye ona haksızlık etmemeli ve anlayışla karşılamalısın. eğer sana bu "kötülük"ü yapmasaydı kendi ne kadar daha üzülecekti? sen olsan kendini mi seçerdin yoksa "aman karşımdaki üzülmesin" diye katlanmayı mı :) kimse kötü insan değildir ve bile bile karşısındakini üzmek istemez, şartlar öyle gerektirince mecburen bir taraf üzülüyor işte ama atlatmak gerek.))))) %100 benim düşüncelerim bu babyleon :) ..

Kendine iyi bak ceylan gözlüm.. Saçma sapan şeyler yapma! babyleon un dediklerini iyi oku film milm izle kitap oku.. Bide gelip durma mekana zaten gelme dememe ragmen gelmiştin bugün lütfen. >Bide yanındayken baktımda gözde nekadar kilo almış dimi ıyyyyyyhhhh iğrenç olmuş :):) gül bakıyım son kez :):)..

Bu son mektubumdu sana meleğim...
Mutlu S..V...Ç

Sayın Mutlu kişisi...

Cracks arkadaşımız adına üzülmüştüm konuyu okuduğumda.
Şimdi senin bu mektubunu okuduktan sonra değiştirdim fikrimi.

İyi ki senin gibi biriyle birlikte değil artık.
Ve dilerim en kısa sürede kendine layık birini bulur ve çok çok mutlu olur...

Ruhsuzluğun da bir sınırı vardır..... yazık... acıdım sana sadece.

Allam yaa okudukça deliriyorum... bi de nasıl kıymete bindirmiş kendini... film izle kitap oku ki aklına gelmeyeyim... lafa bak.... bence de sen sakın ciddi bir ilişki kurma, bir başkasına daha yazık etme... te allam yaaaaa....

Bi de cracks eminim bu kadar yalın , çıkarsız sevdiğinde bi daha karşında çok iyi bir adam olsun , bunu çok içten diliyorum Allah'tan ...
En azından kendine ardına bakmadan yeni bir hayat kurabilmek için çok vaktin var , mutluluklar verilmiş sadakan varmış...

.......Seni sevmiyorum , yapamayacağız dersin çıkarsın adam gibi neyi nasıl soğutuyosun ya sen , hep taktik bilmem ne karşında gerçekten seni seven oyun yapmayan biri oldumu paçanız tutuşuyo zaten , şeytan azapta gerek hep öyle davranmak lazım

Aynen katılıyorum...

Back
X