bugün onu görmeye gittim.. ne kadar da salakmışım hala bi umut onun inadını vazgeçiririm sandım hala seviyo sandım.. oysa benim yokluğuma alştırmış bile kendini.. artık ben diye bişey kalmamış onda.. aynı 2 yabancı gibiydik.. sanki o güzel anıları geçirdiğimz güzel zamanları hiç yaşamamışız gibi .. sankii bizamanlar o delicesine seven o deil gibi.. benim için gözyaşları döken ayrılma kelimesini duydugunda gözlerinden yaşlar akan o adam o değil sanki.. hep bi umudum vardı nekadar değişmiş olsada beni gördüğünde kopamıyodu benden.. gözleri ele veriyodu onu.. bugünse öyle boş baktıki gözlerime.. ve gitti. ölmek istedm o an .. ne için yaşıyoruzki biz etrafımız yalan dolan .. sevgiler sahte verilen sözler boş.. hiç birini tutmadı hayaller yalan.. herşey nekadar kolay bi insanı kağıt gibi buruşturup atmak ne kadar kolay anlam veremiyorum kabullenemiyorum.. bi insan bukadar değişebilirmi? benim onu dşünmediğim tek bi anım bile yokken onun beni hiç düşünmediğini bilmek.. off herşye katlanırdım katlandımda beni kendinden soğutmak için ypmadıgı kalmadı ve pes etmedm direndm.. ama artık gerçekten vazgeçiyorum. ben elimden geleni son ana kadar yaptım.. o ise çabalamadı hiç.. bugün ondan nefret ettim bi kez daha.. zaten ben eski m..mu seviyorm yeni halini değil.. o melek gibi harika addam gitti yerine nasıl biri geldi böyle.. hiçmi tanımamışım ben onu .. hem nefret ediyorum bu yaptıklrından dolayı hemde hala deli gibi seviyorum.. içimde öfke kin nefret kırgınlıklar hasret öyle cok büyüdüki.. bigün gelirmi acaba pişman olup.. belki yüzü olmz gelemez belki gelir özler dayanamaz diyorum benim gibi seveni bulamaz adım gibi eminim bundan.. ama geldiğinde onu hala deli gibi seviyo olmama rağmen.. bugün bana 2 dk yı bile cok gördüğü içn.. bnmde 2 dkikam olmucak ona.. boş gözlerle bakıcam ona unutmuş gibi yoklugndan mutluluk duyar gbi.. aynı onun gibi oynucam.. iyi oyuncuyuz ikimizde.. gerçi onun kadar olamam.. onu hayallerimde yaşatmak en iyisi.. hiç bilmicek senelerce hep onu beklediğimi.. onu unuttugmu sanıcak kendide unutucak çünkü..aslnda unuttugunu sanıcak alıştıgını sanıcak ama bi gün kafasına cok dank edicek ama ben hep beklicem bklemekte değilde.. onu kalbimde yşatıcam sonsuza kadar.. ıssız adam bizim filmimiz oldu gerçekten.. hep biz böylemi olcaktık derdi.. kendi yazdı seneryomuzu ve oynadı sonunun mutlu olması bizim elimizdeydi.. ama o mutsuz bitsin istedi..