arkadaşlar hepinize düşünceleriniz için teşekkür ederim.. ama artık ona bişey söylemeyin böyle olması gerekiyomuş demekki kader..zaten kaderimizde beraber olmak varsa beraber olruz yoksa da yoktur.. ikimizde birbirimizi yeri geldiğinde cok kırdık ama artık bişeyler için cok geç.. mesafe zamanla böyle yıpratıyor işte ilişkileri.. olan cok sevenlere oluyor.. oda sevmiyo değil hala seviyor ama gidiyor işte.. unutmayı seçiyor.. kızmıyorum artık ona.. bazı şeylerin yükü o kadar ağır olabiliyoki şartlar bu duruma getiriyor işte.. ve ben hala onu cok seviyorum herşeye rağmen bunu söyliyebilmek komik geliyor dimi.. ama hiçbişey göründüğü gibi değil .. yazdıgı şeylerin bazıları cok duygusuzcaydı evet ama aslnda içinde cok yoğun şeyler yaşadıgı için tam anlamıyla ifade edemedi kendini.. bu yüzden kızmayın ona.. ben yeternce kızdm ztn :) yeternce yordum onu.. zamana bıraktm artk herşeyi.. onu kötü hatırlamak istemiyorm biliyorm bigün dayanamayıp dönücek bana.. kadınlar hisseder.. kendiimi kandırmak değil bu.. biliyorum sevgim onu geri getiricek bana.. şimdi diceksiniz böyle biriyle olunurmu ya iyiki kurtulmssn bence fln .. düşüncelerinize saygı duyuyorm ztn bende buraya bi nevi sizden yardm almak rahatlamak için derdimi paylaşmak için girmiştim... bilmiyorum.. o gerçekten kötü biri değil sadece zamanla anlıcak bazı şeyleri.. neyse daha fazla saçmalamadan susuyim:)