• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bitti..

ooooooffff offf yaniii....
Severek ayrılmak zorundadırlar ya hep..o muhteşem mantıkları öyle gerektirir...seviyodur ama olması gereken budur malesef...ne saçma şey..
Insan sevdiğini göz göre göre başkasına bırakır mı yaa...seven bi insanı bunun ihtimali bile delirtir...tıpkı bizi delirttiği gibi..yok ya ben inanıyorum artık...gerçekten sevebilne( yani bizim gibi) erkek sayısı çok az...seven insan gitmez,,istese de gidemez.ne olursa olsun..bunun örneklerini gördüm yani..

kesinlikle katılıyorum...

Aaah ah... kadınların başına ne geliyorsa bu sonsuz iyi niyetten, bu Pollyanna'nın default olarak ruhumuza kaçmışlığından, bu "kıyamamaktan" geliyor...

evet keşke onlar gibi kıyabilsek umursamasak vurdumduymaz olsak ( yani odun olsak ) :kızgın: ama nerdeee... böyle iyi niyetli olup hep kaybeden biz oluyoruz işte

aynen bana da terkettiği gün dedi " böyle olmasını istemezdim, keşke başka şartlarda tanışsaydık"...üstüne üstlük bir de özürdiledi...yani artık ne kadar acıdıysa bana...:çok üzgünüm:yahu benim onunla olabilmek için yapmadığım şey yoktu..her istediğini de yapmaya hazırdım.şartlar uygun değilmişmiş..ya uğraş o zman benim verdiğim mücadelenin yarısını verse, birazcık istese zaten böyle olmazdı...
düşünmekten beynim patlamıştı, onun her sözünü, her hareketini analiz etmekten...ama şimdi bunu yapmıyorum çünkü cevap belli sebep belli..SEVMİYORMUŞ beni var mı ötesi...belki de hiç sevmemiştir.
daha ayrılığım daha doğrusu terkedilişim çok yeni..1 ay bile olmadı..o geri dönmesini umudetmek yok mu...mahvediyo insanı..telefonun ekranını hep boş görmek filan..kötü bir süreç...umarum uzun sürmez:Saruboceq:

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ve düşşüncelerimiz aynı.. aynen katılıyorm sana.. umarım dediğin gibi uzun sürmez.. Allah yardımcımız olsn :)

haklısın ne diyim sevdiği halde unutmak gitmek banada saçma geliyor.. ama napabilrmki.. kader diyip bi kenara çeklmekten başka.. onu zorla tutamam ya.. zorlada sevdiremem kendi seçimi.. dönerse döner dönmezse .. artk bişey demiyorm ztn düşünmemeye calışıyorm bu durumu.. sizlerde yazdıkça bazı şeyleri kendimide kandıramıyorm e çünkü hepinizin söylediğide doğru bi nevi.. senağlama

Tabi ki de zorla tutamazsın. Ben de bundan bahsediyorum, Seni istemeyeni sen de istemeyeceksin. Salla gitsin modunda takılmak lazım. Yapacak başka hiçbir şey yok. Önümüze bakmak zorundayız ilk aylarda biraz zor olsa da.yerimseniben

geç bile kalmıssın:p:yerimseniben

Umarım sen geç kalmazsın.:delphin:
Geç kalmaktan çok karşına düzgün bir insanın çıkmayışı da elini kolunu bağlıyor malesef. Yoksa ben de istemez miydim yepyeni güzel bir aşka başlamayı..Ama olmadı işte..Şimdi çok iyiyim şükürler olsun. Giden gitmiş..kalan sahalar benim.şakkıdı

Umarım sen geç kalmazsın.:delphin:
Geç kalmaktan çok karşına düzgün bir insanın çıkmayışı da elini kolunu bağlıyor malesef. Yoksa ben de istemez miydim yepyeni güzel bir aşka başlamayı..Ama olmadı işte..Şimdi çok iyiyim şükürler olsun. Giden gitmiş..kalan sahalar benim.şakkıdı
[/QUOTE]

valla canım sen düzgün birini beklersen daha cok beklersin.. hepsnde illaki bi bozukluk oluyo düzgününü bulamazsn yani tabi bu benim dşüncem.. en iyisi kmseyi bulmamak :) bulunca noldugunu görüyorz işte sonu yok.. boş yere üzüntü sıkıntı.. bn bundan sonra hayatıma kmseyi sokmayı düşünmüyorm. isterse en düzgünü gelsin.. düzgünlerde bozuluyo bi zaman sonra. aynı kalmıyor.. iyi olmana sevndm bende iyi olmaya calışıyorm ama olamıyorm yaa

valla canım sen düzgün birini beklersen daha cok beklersin.. hepsnde illaki bi bozukluk oluyo düzgününü bulamazsn yani tabi bu benim dşüncem.. en iyisi kmseyi bulmamak :) bulunca noldugunu görüyorz işte sonu yok.. boş yere üzüntü sıkıntı.. bn bundan sonra hayatıma kmseyi sokmayı düşünmüyorm. isterse en düzgünü gelsin.. düzgünlerde bozuluyo bi zaman sonra. aynı kalmıyor.. iyi olmana sevndm bende iyi olmaya calışıyorm ama olamıyorm yaa

Haha..Tatlım yeni ayrıldığın cümlelerinden ne kadar da belli oluyor. Bu kadar karamsar olma dicem de işe yaramaz. Biraz zaman geçsin de düzelirsin. Yeni insanlar girsin istersin hayatına. Merak etme çok daha iyi olacaksın ve yenileneceksin.yerimseniben

üzülme canım herşeyin ilacı zaman zamanla unutuyosun senin için bir anlam ifade etmemeye başlıyo,tecrübe konuşuyo bak hafife alma:kahve:sengözlerimebaksanab

arkadaşlarr size bir haberim var :) bigün geri dönücek demiştim ve döndü.. herzaman dönerler ztn...

ama döndüğünde umdugunu bulamadı.. içimde kalan ne varsa söyledm öyle rahatladmkii artık sevmediğimi söylüyorum.. kandırma kendini diyor :S hiç gülüceğim yoktu.. şimdi ise benm 6 aylık bi ilşkim var cokda güzel gidiyor Allah bozmasın.. evlenmeyi düşünüyoruz bazı işler var onlar bi hallolsun:) neler değişiyor.. nerden nereye.. ara ara aklıma gelmiyor değil.. ama kendi kaybetti o istedi bunu ben değil.. özlemişmiş benii daha çok özlersin çok ararsn sen beni..!!!!

arkadaşlarr size bir haberim var :) bigün geri dönücek demiştim ve döndü.. herzaman dönerler ztn...

ama döndüğünde umdugunu bulamadı.. içimde kalan ne varsa söyledm öyle rahatladmkii artık sevmediğimi söylüyorum.. kandırma kendini diyor :S hiç gülüceğim yoktu.. şimdi ise benm 6 aylık bi ilşkim var cokda güzel gidiyor Allah bozmasın.. evlenmeyi düşünüyoruz bazı işler var onlar bi hallolsun:) neler değişiyor.. nerden nereye.. ara ara aklıma gelmiyor değil.. ama kendi kaybetti o istedi bunu ben değil.. özlemişmiş benii daha çok özlersin çok ararsn sen beni..!!!!

ohaa ne kadar sevindim bilemezsin..hem sana dönmesine hemde senin şuan ilişkin olmasına:1: hayat böyle işte kötülük sadece elden gelmez dilden de gelir..o sana kötülük yaptı ve karşılığını gördü ya da görücek..sen mutluluğunu hiç bozma tatlım seven insan bırakmazdı zaten ...

ohaa ne kadar sevindim bilemezsin..hem sana dönmesine hemde senin şuan ilişkin olmasına:1: hayat böyle işte kötülük sadece elden gelmez dilden de gelir..o sana kötülük yaptı ve karşılığını gördü ya da görücek..sen mutluluğunu hiç bozma tatlım seven insan bırakmazdı zaten ...

teşekkür ederim arkadaşımm:):) doğru söylyorsun sevseydi böyle olmazdı.. şimdi beni çok seven bi insan var karşmda bende seviyorum tabi.. dengeli güzel bi ilşkmz var. yazık olmuş diyorum 2 senemi heba ettmiişim hiç değmicek biri için onada söyledm öyle rahatladmki.. bakalm biliyorm daha cok arıcak beni.. ama bitti .

teşekkür ederim arkadaşımm:):) doğru söylyorsun sevseydi böyle olmazdı.. şimdi beni çok seven bi insan var karşmda bende seviyorum tabi.. dengeli güzel bi ilşkmz var. yazık olmuş diyorum 2 senemi heba ettmiişim hiç değmicek biri için onada söyledm öyle rahatladmki.. bakalm biliyorm daha cok arıcak beni.. ama bitti .

arıcak tabiii ..zamanında seni üzdüğüne,bıraktğına saysın..gönül işleri öyle alışveriş gibi olmuyor insanı yakıyor,eritiyor...arasın,çıldırsın hattaa:1: kalp acısı neymiş anlasın hödük...sende çok mutlu ol arkadaşım kalbin temizmiş işte hiç üzüldüğüne değmedi ,o böyle yapınca sen daha da rahatlıyosun bi nevi intikam aldın say ..sana mutluluklarr :nazar:

arıcak tabiii ..zamanında seni üzdüğüne,bıraktğına saysın..gönül işleri öyle alışveriş gibi olmuyor insanı yakıyor,eritiyor...arasın,çıldırsın hattaa:1: kalp acısı neymiş anlasın hödük...sende çok mutlu ol arkadaşım kalbin temizmiş işte hiç üzüldüğüne değmedi ,o böyle yapınca sen daha da rahatlıyosun bi nevi intikam aldın say ..sana mutluluklarr :nazar:

saoll arkadaşım hepimize mutluluklar inşallah:) benim dertlerime bi nevi ortak oldnz teşekkür ederim düşncelernz içn :) :38::61:

konu ilk kez bugün dikkatimi çekti..başından beri okudum...aradan 7 ay geçmiş yahu ayrılığınızın..gün olu devran dönermiş derler ya...harbiden de öyleymiş demek... 6-7 ay sonra mutlu ve huzurlu bir "sen" var artık... kötü günlerinin geride kaldığına çok sevindim... ayrıca konuna başından beri yorum yapan arkadaşları da yürekten kutluyoum...seni yalnız bırakmamışlar...bundan sonraki hayatında mutlluklar diliyorum:16:

konu ilk kez bugün dikkatimi çekti..başından beri okudum...aradan 7 ay geçmiş yahu ayrılığınızın..gün olu devran dönermiş derler ya...harbiden de öyleymiş demek... 6-7 ay sonra mutlu ve huzurlu bir "sen" var artık... kötü günlerinin geride kaldığına çok sevindim... ayrıca konuna başından beri yorum yapan arkadaşları da yürekten kutluyoum...seni yalnız bırakmamışlar...bundan sonraki hayatında mutlluklar diliyorum:16:

teşekkür ederim arkadaşım :)
geri dönüceğini biliyordm bigün.. ama döndüğünde benm ona hayır dyebilicek kdr güçlü olucagmı sanmıyordm.. :) ve böylesine mutlu olup yeniden sevebiliceğimi...
burdaki arkadaşlar hiç yanlz brakmadı beni saolsunlar hep yardmcı olmaya çalıştlar ve ynımda oldular.. saolsunlar.. teşekkür ederim hepimize mutluluklar inşallah:)

Back
X